suuri imetys ja korvike ketju :)

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Metalshade, 25 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Masc: miten sä oot töissä jo? Miten imettäminen onnistuu vai pystytkö aina pumppaa vai miten sä oot sen järkänny?
 2. Lottie Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Mä en edes oo laskenut imetyskertoja. o_O
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Eriika Asioista perillä oleva

  Meillä menee varmasti kans yli kymmenen imetyskerrat päivässä. Ukkeli on hätäinen syöjä, illalla sit saattaa naatiskella pidempään mutta sekin on suurimmaksi osaksi tissittelyä. Nykyään harvoin enää tissi suussa nukahtaa. Irrottautuu kun on valmis ja tuijottaa mua tai kääntyy eri suuntaan :)
 4. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  En ole kans laskenut mutta aivan varmasti 10 kertaa ainakin, parhaina päivinä tuplasti ;-) varsinkin jos isoveli leikkii lähellä ei millään malttaisi syödä vaan kampeaa ittensä ylös että näkisi mitä tapahtuu ;-)
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Roosa käyttää tissiä syömiseen, nukahtamiseen ja nukkumiseen ja lohtuna ja huvina ja leikkinä jajaja..lista kasvaa iän myötä, koko ajan opitaan mitä uutta tissillä voi tehdä ;-)
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Hauska Hauska x 1
 6. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Asiasta pissa juttuuhin.. Nyt kun oli 2-3 päivää nää helteet nii huomasin että vaipat oli aina melko kuivia.. Yritin sitäkin useammin tarjoo tissii että ei tulis mitään neste hukkaa.. Mites muilla oli?
 7. Eriika Asioista perillä oleva

  Useammin otti poika pikkuhuikkaa helteellä ja vaipat oli kuivempia. Lisäruuat ei kelvanneet ja muutenkin oli kärttyinen tapaus.
 8. Mirkusta tulee äiti! Piirimestaruustason postaaja Helmikuunmammat 2015

  Meillä kans helteillä vaipat oli kuivempia. Tarjosin sit rintaa useammin. Nyt kun viileni niin pissaakin tulee taas normisti.
 9. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Roosa tuhmuri on ottanut tavakseen nukkua tissi suussa aamuyöstä aamuun saakka sillä seurauksella, että minulla on melkoiset kannut! Ja maito pakkaantuu, rinnat on paukkuiset ja arat. Toinen vissiin vaan varmistelee että riittää tämäkii eväs ;-)
  • Tykkään Tykkään x 10
 10. masc Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Nanna88 oon vaan tuuraamassa lomalaisii. Kun ei täältä pikku kaupungista löydy kondiittorin sijaisii ihan joka nurkan takas. Baby on mukana :D ja välillä työpaikan vastapäätä asuvan anopin luona tai nyt isin kaa ku se on lomalla osittain, joka päivä tainnu jotai työjuttuja tehdä kuitenkii. Eli vauva siis käy syömässä miun luona ja välillä on siel nukkumassa vaunussa. Mulla on ihan parhain esimies ja työkaverit :Heartred

  Meil poitsu syö tosiaan vähän kerralaan ja usein. Työpäivän aikana 2-3x mut sit iltapäivän/illan tankkailee tiheämmin varmaan ihan jo läheisyydenki takia. Mut aina menny tälleen, mitä nyt vaan tosiaan imetyksen kesto 1-1,5h lyhentyny 5-10 min :D
  • Tykkään Tykkään x 6
 11. masc Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Aamuksi oon pumpannu 30-50ml maitoo minkä juo nokkamukista, ei kelpaa tuttipullo mikä ei siis haittaa minuu kyl yhtää :D

  Ite meen 5 töihin ja poitsu tulee 7-7.30 sit aina sinne syömää nii yleesä siinä 6 jälkeen juo kotona pahimpaan nälkään tuon.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. masc Sanaisen arkkunsa ammentaja

  0,5dl on tän ikäsen yksi pissavaippa et ei tartte huolestuu vaikka normaalii pienempii pissoja tulis, ei paljoo tartte siis olla :)
 13. Tasse83 Näppärä viestien naputtelija

  Masc, miten juotat nokkamukista? Eikö siitä tule liikaa? Onko sellanen pehmeäpäinen nokkamuki vai ihan normi? Minkä ikäisenä annoit ekaa kertaa mukista?

  Meillä yritetty tarjota pulloa moneen kertaan, mutta ei kelpaa. Ei osaa imeä tuttiakaan. Pureskelee kaikkea ikenillään, mutta ei imaise pullosta edes vahingossa.
 14. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Äitin suuri haave 6kk täysimetyksestä pääty kin tänään 5kk = ( paino käyrä oli laskenu miinuksen puolelle joten neuolassa päädyttiin alottaa kiinteitten maistelun..
 15. niinushka Sukkela juttelija Helmikuunmammat 2015

  Mun sydän itkee verta. Meillä neiti on nyt ilmeisesti sitä mieltä ettei tissi enää kelpaa :sad010 Tää on nyt neljättä päivää kestäny et aina kun neiti näkee tissin, nii hirvee huuto. No ei voi mitään ja korvikkeellakin kasvaa onneks.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 16. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Kurja tilanne =(
 17. Lottie Kommentoinnin ninja Helmikuunmammat 2015

  Nanna, onnittelut 5kk imetyksestä! :)

  Niinushka, tsemppiä! Toivottavasto raivo laantuu vielä!
  • Tykkään Tykkään x 3
 18. niinushka Sukkela juttelija Helmikuunmammat 2015

  Tänä aamuna neiti sai raivarit kun en tarjonnut tissiä ja rauhottui tissille :happy: Ehkä toivo ei oo viellä menetetty :)
  • Tykkään Tykkään x 10
 19. masc Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Meil on cirafin semmonen mis on vaa reiät, eikä tuu liikaa,nii pienet reiät, tai sit tää on tottunu hotkii ku miul on semmoset suihkutissit välillä. Hoksas heti mite juodaan siitä :D esikoinen osas juoda tommosesta vasta 9-10kk

  Meil on stokken triptrap jossa se vauvan sitteri ja siinä mies aamulla antaa sen maidon pojalle :)
 20. masc Sanaisen arkkunsa ammentaja

  4kk alko juoda siitä mukista :)
  • Tykkään Tykkään x 1