suuri imetys ja korvike ketju :)

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Metalshade, 25 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Luin tuota samalla kun imetän, ei merkkiäkään vähentämisestä :laughing021

  Mutta noin mä toivon sen sit meilläkin menevän :happy119
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Meillä vähän sama homma että ei tissi oikestaan enään kelpaa. Tarjoon kyllä aina ruokien päälle mut ei oikeen haluu.. Aamulla se kyllä sit juo puuron jälkeen mut muten ei enään.. Normi maitoo on juonu jo reilun kuukauden verran ja se on ihan nani nani = )
 3. Untuva Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mulla rinnat on seonnu, ei tarvi ku ottaa tyttö syliin tai näin illalla ku syö toista (ja mulla yöpuku kans), ni hellou miss märkäpaita kisat. Äsken vaihdoin koko vaatekerran itelle ku oli kolmen kämmenen kokoinen läntti. Pitää varmaan ostaa yöliivit käyttöön.
  Edit. Tyttö vissiin tilaillut
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 3
 4. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Mulla toi kotona syöminen johtuu siitä, että tää istuu sylissä hajareisin, pitää kumpaakin tisdiä kädessä ja hörppii vuoronperään, taputtelee, puristelee, vääntelee niitä ja häsää kaikkee muuta samalla. Esim. taaksepäin silta käkätyksen kanssa on semmonen, mitä en haluu vaikka kirjastossa sen tekevän. Tää ei oo syönyt siivosti enää viikkoihin. Kovaääninen protesti tulee kohta, jos koitan vain yhtä tissiä käsivarrelta tai edes istumasta antaa.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 2
 5. Mirkusta tulee äiti! Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Riipitiin pikku tissiakrobaatti ❤️
  Meillä vielä tissitellään ahkerasti vaikka välillä saattaa muut asiat kiinnostaa enemmän. Mietin että alan vierottaan maaliskuun reissun jälkeen. Sitä ennen en uskalla jos vaikka onkin niin lämmin eikä vesi maistu tarpeeksi niin saapahan ainakin nestettä. Ja tissi on hyvä keino saada tuo päikkäreille
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu