Sinbbu
Keskustelun kolmiottelija
Ja niin Jäde onkin. Tee ensin vaan kasvisoseita. Mulla on ihan erilaisia kasvisoseita pakkasessa tällä hetkellä. Sit mulla on lihaa keitettynä ja uunissa kypsytettynä. Esim. broiskun ja jauhelihan keitin kattilassa. Jauhoin sitten koneella hienommaksi ja pyöritin massasta pieniä palloja, pakastin ne lautasella ja kun olivat tarpeeksi kovia, heitin pakastepussiin ja pakkaseen takaisin. Helppo ottaa aina sulamaan se lihapallo jonkun kasvismössön seuraksi. Mulla oli lihojen keitinvedessä mausteita, jotka poistin ennen jauhamista. Yleensä jotain laakerinlehteä, valko- tai maustepippuria tms.. yrttejä laitan sitten kasvissoseitten mukana makua antamaan.
Tänään teen pojalle kukkakaalipottupyreetä ja porkkanaraastetta ja tarjoilen nyt uudestaan tomaattista jauhelihaa pojalle. Jospa ei masua kivistäisi se tomaatti. :)
Tänään teen pojalle kukkakaalipottupyreetä ja porkkanaraastetta ja tarjoilen nyt uudestaan tomaattista jauhelihaa pojalle. Jospa ei masua kivistäisi se tomaatti. :)