RaskausOireita

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Sirpula, 24 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jonsku88 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Joo mä en meinaa tottua tähän koko aika hikeen ja kuumuuteen ollenkaa. Ku mähän palelen normaalisti ihan koko ajan joka taas on kilpparivajiksen ominaisuus :) mä en pysty nukkuun yhtään vaatteet päällä paitsi jos oon kipee :)
 2. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Voi varpaankynnet! :eek: Se on kyllä semmonen projekti kuukiurustakesään, että ehkä toi pedikyyri ei olis yhtään hullumpi idea! Säästyis siltä ähertämiseltä... silkkaa ähkimistä ja puhaltelua, kun ei vaan taivu :confused: Happi loppuu ja paikat paukkuu :wacky:

  Ai luoja ku mä en pysty lopettaan nauramista, kun kirjotin sun nimimerkin ensin kuuKIULUSTAkesään :woot: Hahahaa, oliskohan aika mennä nukkumaan, kun iskee hepuli noin helpolla :joyful:
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Minäpä jo pedikyyrissä kävin, ja nyt on niiin söpöt varpaat :happy: Saan kyllä varpaankynteni leikattua kun taipuu niin hyvin jalat risti-istuntaan. Mutta olipa silti hyvä syy käydä hoitolassa noin ekan äitiyslomapäivän kunniaksi.
  • Tykkään Tykkään x 6
 4. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  varpaankynsien leikkausoperaatio sujuu kun istuu risti-istunnassa :D
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Hih, en lähde taiteilemaan vaan varasin ensi maanantaille itselleni ajan vyöhyketerapiaan ja pyysin jalkahoitajaa samalla myös leikkaamaan kynnet. :) Pääsee nauttimaan, kunhan ei synnytys käynnistyisi ennen sitä!
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. KIRAN84 Satasella mukana keskusteluissa

  Eilen just ähersin säärikarvojen kanssa, pähkäilin että miten ihmeessä tuon alapään karvoituksen saa siistittyä kun en edes näe sinne vatsan ollessa tiellä :p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 7. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Juu pientä trimmailua voisi sinne koittaa tehdä, mutta miten, niin se onkin sitten asia erikseen :p
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  No sillee mutulla vaa suurimmat pehkot pois tuolt alakerrasta kyl se siitä :wink Aika siistiksi sen saa ihan käsikopelollakin, tai ainakin meikäläinen on tähän mennessä saanut :)
  • Hauska Hauska x 2
 9. Meridiaani Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täytyykin varata joku kauneushoito vielä ennen, kun sitten ei kyllä pitkään aikaan pääse... Viime kerralla otin vapaasta kaiken irti ja varasin kaikenlaisia hemmotteluhoitoja, ja vielä lasketun ajan jälkeenkin, kun meinasin ettei sitä synnytystä kuitenkaan vielä tuu, kun missään ei tuntunut siltä. No, synnytyspäivänä mulla oli ties mikä hoito varattu, mutta ilmoittamatta en aikaa perunut, vaan tunnollisena tyttönä vielä synnytyssalista kesken karmeiden supistusten tekstasin hoitolaan, että nyt en kuitenkaan pääse... Täytyy nyt ehkä varmuudeksi mennä ajoissa, vaikka sit menisikin yliaikaiseksi!
  • Tykkään Tykkään x 3
 10. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Taivun vielä ihan näppärästi ajelemaan säärikarvat (alapää onkin vaikeampi tuon näköesteen takia..), ja leikkaamaan varpaankynnet. Pitempään en kuitenkaan jaksa kumarrella, ja mies lakkaskin mun varpaankynnet jo joku reilu kuukausi sitten :D ihan siisteiksi tulivat! Nyt pitäisi muistaa varata jalkahoito, kun sain lahjakortin ystäviltä vauvakutsulahjaksi! Ihanaa saada jalat kunnon kesäkuntoon, ja kovasti toivon, että sisältäisi myös jalkahierontaa..
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Voi kauheus, olin kaupungilla ja kengännauha aukes :eek: Voi sitä röhkimistä ja puhkimista ja sitä asentoa, kun sitä koitin solmia :hilarious:
  • Hauska Hauska x 6
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Onneks mun tän hetken kengistä vain yksissä on nauhat ja niitäkin käytän vaan kun meen esikoisen kans puistoon tai muuten ulos :D Muutoin mulla on joko ballerinat tai nilkkurit joissa vetoketju :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Mulla on vaan yhdet kengät, jotka mahtuu jalkaan :hilarious: Turvottaaaaaaaaa......
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. palmikko Puuhakas puhuja Helmikuiset 2021

  Mun pitäs ostaa kengät, ei voi oottaa enää yli kuukautta että vauva syntyis ensin.
 15. satuvee Näppärä viestien naputtelija

  mulla kaikki säryt pahenee jos nukun vähillä vaatteilla. ei kyl oo kuumakaan ollu moneen kuukauteen. mut se imetyshiki on kyl järkkyä :D

  mulla mahtuu vaan yhet toppakengät ja yhet kesäkengät jalkaan, pitää hypätä suoraan sit kesään :D ja ku ei saa nauhoja solmittuu kunnolla, pitäiskö hakee crocksit suosiolla..
  • Hauska Hauska x 1
 16. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Oon mitä ilmeisimmin siis onnistunut selviytymään pahimmista turvotuksista :D Esikoisen odotusaikana käytin kesää lukuunottamatta aina maihareita ja ne oli just hyvät :D Harmi, että mun rakkaat maiharit kokivat kolauksen, jonka vuoksi ne täytyy toimittaa suutarille hoidettaviksi, että saa ne sitten taas syksyllä jalkaan :wink
 17. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Mulla närästys vähän helpottanu ja eilen kätilö sanoi kun ultras et vauva laskeunu jo aika alas että voi olla että auttanu asiaa :) nyt tullu uutena että särkee kyynärpäitä ja sormia kun nukkuu entisen polvien ja lonkkien lisäksi.. ei kiva..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Anime Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo tuo alapään sheivaus on haaste :D eihän tuonne kuun pimeälle puolelle ole nähnyt enää aikoihin.. huomenna mulla on silti se projektina, ei muuta kuin tyttö päiväkotiin, mies töihin ja äiti eteisen peilille :D

  Jalat sheivaan niin että nostan kintun jonnekin pöydälle. Lopuksi imuri laulamaan.

  Näistä raskaana olevien naisten ähellyksistä saisi kyllä niin naurettavaa kotivideomateriaalia että oksat pois!!
  • Hauska Hauska x 5
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Tiukuliisa Piirimestaruustason postaaja Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Hmmmm.... itse taivun kyll viel kylppärin lattialle istumaan ja pääsen jopa ylöskin, eli jalkakarvat kyll saa sheivattua suihkussa noin, mutt toi alakerta onkin ihan eri asia... Ihan alas viel pääsee siistimään, mutt tuonne alakerran yläosastoon en kyll oo aikoihin päässyt.. tekniikka sama, suihkun lattialla istuen jalat levällään. Varpaan kynnet nippanappa saa leikattua, vähän ähisten kylläkin. Tässä kohtaa kiitän yliliikkuvia niveliä. Välilihan hieronta ei kyll onnistu itse. :)
 20. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Mua esitellään neuvolassa harvinaisuutena, kun ei ole ollenkaan turvotuksia missään! Sormus mahtuu entiseen tapaan sutjakasti sormeen eikä jaloissakaan ole mitään, kaikki kengät menee normihelposti jalkaan. :eek: Kengännauhojen ja vetoketjujen kanssa on kyllä haastetta, eilen pyysin miehen tyttöä laittamaan vetskarit kiinni omista kengistäni kun mahaa aristi ja kovotti niin pahasti. :grin
  • Tykkään Tykkään x 5