RaskausOireita

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Sirpula, 24 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pähkinä88 Kommentoinnin ninja Heinäkuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Minulla sama, turvotusta ei ollenkaan, ja sormuksetki pyörii sormessa entiseen tapaan :D en ees oo tullut ajatelleeksi turvotusta ja toivottavasti ei tarviikaa. :)
  Jalat on alkanut öisin olemaan älyttömän kipeät, kipu kestää hetken ja sit häviää.ja kohta sama uudestaan. Muutenkin yöt hankalia eikä saa nukuttua.
 2. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Mulla kans sormukset edelleen on oikein sopivat, ei oo siis yläkropassa turvotusta. Päivän mittaan jalkoihin tulee sukan varren kohdalle semmonen kapeempi kohta jos sattuu sukkia pitämään :D Ja kengät sopii edelleen ilman ongelmia ja noin..
 3. Nebula Hyväntuulinen höpöttäjä

  Hahaa! Meillä mies on lupautunut hoitamaan tuon alapään trimmauksen :grin Muut karvat yletän itse:p Jalkahoidon haluan myös ennen synnytystä.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Mulla on käytössä kävelykengät ja tennarit, kummissakaan ei ole nauhoja. Nauhojen laittaminen tukivyön, farkkujen ja takin kanssa olisikin ihan mahdotonta.. Laitoin eilen sormukset pitkästä aikaa sormiin, ja hyvin meni, mut tänään oon pitkin päivää yrittänyt josko ne saisi pois ja vielä ei ole onnistunut :D Taidan siis ottaa pois tilaisuuden tullen ja jättää laatikkoon vauvanjälkeistä aikaa odottamaan.. Yöllä huomasin kuinka sormet turposi. Kovin pahoja turvotuksia ei onneksi ole kuitenkaan, nämä sormukset on alunperinkin olleet aika jämptit.
 5. satuvee Näppärä viestien naputtelija

  mulla ei kahessa ekassa ollu turvotusta, mut ny on!! sormukset jääny laatikkoon jo kuukausia sitte. oon kyl aina ottanu ne ennen synnytystä pois, varmuuden vuoks.

  :gen026

  yhyy mikä auringonpaiste, mä haluun juoksulenkille ja terassille!! kävin viemässä lapset hoitoon, ja siitähän ne supparit taas alko.

  :smiley-angry026

  jos olisin fiksu, niin tekisin 3 viimistä kouluhommaa nyt urakalla valmiiks enkä surffais netissä, ettei tartte sitte synnytyssalissa kirjotella esseitä :D

  :smiley-angelic008
 6. Guang Xi Puuhakas puhuja

  Viime hetkien oireet: unettomuus (onneksi vasta nyt, kiitos maailmankaikkeus!), pitkällään ollessa pahoinvoinnin tunne, johon herään kun saan nukuttua ja nenä niin tukossa, ettei henki kulje.

  Nenä on ehkä muurautunut umpeen tässä raskaudessa, katsotaan aukeaako enää ikinä. Mikään ei auta, ei kohoasento, ei huuhtelu eikä lääkkeet. Tukkonenä toki myös vaikuttaa korviin eli edelleen riesana korvakipu ja kuulon alenema.

  Jep, raskaus ei ole sairaus mutta hitokseen oireita tässä muna-allergiassa.
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Hauska Hauska x 2
 7. Emppuliina Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Taitaa olla leffassa käynnit tässä mun osalta.. Kauhee tuskanhiki ja huono olo tuli yhtäkkiä, supistelikin koko leffan ajan ja edelleen, ihan selässä tuntuu. Mietin jo hetken että oishan se aika koomista jos synnytys alkais leffateatterissa, tuli semmonen olo et varmaa vedetki holahtaa kohta siihen penkkiin :D Ei onneks kuitenkaan. Ennen lähtöö oli jo jotenki hassu olo, toivotaa ettei tyyppi nyt vielä tulis!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 8. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  No nyt on meikäläinenkin sitten alkanut turpoamaan... perjantaina erehdyin syömään pizzan ja sen jälkeen olen ollut kuin pieni valas. Vähän olen saanut turvotusta pois, mutta ärsyttää silti... Huomenna lääkärineuvola. Painan varmaan viissataa kiloa. *mökötys* :shifty: En syö pizzaa enää ikinä. Enkä muutakaan jauhomössöruokaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 9. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Mamma cantante, en suosittele myöskään kiinalaista. Sain siitä viime viikon perjantaina ihan järkyttävät ilmavaivat koko viikonlopuksi. :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. LMK Näppärä viestien naputtelija

  Söin sipsiä vappuna yms. muuta suolasta, niin apua mä oon täynnä nestettä nyt :eek: Pohkeet on ihan sairaan jumissa ja nilkat ihan pötkylät! :eek:
 11. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Mulla alkaa kohta vauvakutsut. Saat sitten seuraa pötkylänilkkaisten nestepalluroiden jaloon joukkoon...
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Tehokas nilkkojen paksuunnuskuuri on myös syödä illalla sipsejä, ja viettää seuraavana päivänä tuntikausia Ikeassa. En meinannut äsken saada farkkuja jalasta!
  • Tykkään Tykkään x 3
 13. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  KOKOAJAN NÄRÄSTÄÄ :arghh:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 14. palmikko Puuhakas puhuja Helmikuiset 2021

  Oon kyllä niin tyytyväinen siihen että sain jo alkuraskaudesta sen närästyslääkkeen, eikä oo tarvinnut sen jälkeen kärsiä kertaakaan! Tosin pahoinvointi on ollut vaivana edelleen niinkun niissä aijemmissakin raskauksissa loppuun asti. Ne oksu aamut on onneks nyt ollut harvassa.
 15. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Mulla onneksi vasta tässä lopussa toi närästys tullu kaveriksi, mutta nyt vesikin alkaa välillä korventaan :shifty: Pahoinvointi oli ehkä kuukauden pois, mutta nyt sekin taas enenevissä määrin on kaverina... onneksi oon ihan loppusuoralla ettei nää ny kauheen kauaa enää kiusaa.
 16. Emppuliina Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Siis tää jatkuva pissahätä on ihan kamalaa. Onkohan tuo tyyppi laskeutunu alemmas kun ei mulla ihan tämmöstä vessassa ravaamista oo ollu!! Eikä tää mitään pissatulehdustakaan kyllä ole :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 17. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Iskiaskipu teki paluun eilen. AUTS. Onneksi helpotti kun piti vehnätyynyä alaselän ja kipeän pakaran puolella toista tuntia. Panadoli vielä siihen päälle niin sai yöllä suht hyvin nukuttua
 18. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Emppuliina, täällä kanssa pissittää jatkuvasti, ja oon huomannu, että varsinkin supistuksen aikaan tulee ihan järkyttävä pissahätä. Jos odottaa supistuksen ohi, niin pissahätäkin katoaa. Uskaltaa lenkillekin lähteä kun tietää, että kyllä aina yhden tunnin pärjää ilman wc:tä. :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. saara21 Oman äänensä löytänyt

  Onko kellaan teilla naiset alapaassa KOVAA PAINETTA JA LANTIO NIIIN KIPIAAA ku olla ja voi....en ees melkei pysty kavelee suoras ( mahotont enaa) vaavun ku perseelleen ammuttu ankka iha oikeesti"? :O ei oo ollu aikasemmi tallasia "pahoja" tuntemuksia varsinki lantioo ...i feel like its killing me :sad001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 20. Sintti2014 Näppärä viestien naputtelija

  Taitaa olla vauva laskeutunut lähtökuoppiin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1