Raskausoireet

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2016' aloitti Rsnn, 19 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maajo Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2016

  toiveissa: mä jouduin lauantaisen verenvuodon jälkeen parina päivänä ja iltana ottaan panadolia kun alamaha oli kipeä.
 2. Lara88 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Mää olen ottanu vaan tohon päänsärkyyn panadolia. 1 g/päivä on riittänyt paitsi sillon kun ehin ottaa lääkkeen just ja sit oksensin sen ulos kun se päänsärky oli jo liian paha yhdistettynä normi raskauspahoinvointiin. Sitten otin kylläkin illalla vasta toisen. Pakko vaan ottaa melkein joka kolmas päivä päänsäryn takia se 1 g.
 3. alinah Addikti Elokuun äidit 2019 Tammikuunmammat 2016

  Tänään sitten aamupesulla hampaiden harjaaminen aiheutti oksennuksen, ei tosin ollu kun vaan sappinestettä tms. Tyhjällä vatsalla kiva alkaa oksentamaan... :sad001 no onneksi se jäi siihen, yleensä ei lennä oksu vaikka hampaiden pesun yhteydessä korkeintaan saanu aina kakoa tms.
 4. toiveissa Aloittelija

  Mulla oli se verenvuoto-kohtaus kolme yötä sitten. Sen jälkeen eilen ja tänään on aamuisin tullut ihan hieman ruskeaa tuhrua pyyhkiessä ja vatsakipu joka säteilee oikeaan pakaraan ja reiteen on välillä niin kova, että on ollut otettava paratabs. Tänä aamulla oli kuitenkin nt-ultra ja kaikki oli siinä kyllä hyvin. Hivenen vaan pelottaa kun on nyt alkanut tuo kipu voimistua...
 5. Rsnn Peruskäyttäjä

  Mulla on viimeisimpänä raskausoireena on ollut se että maidontuotanto on alkanut huveta. Imetän siis vielä esikoista ja raukkaparka on tietysti ihan ihmeissään tästä ja yrittää nyt tilata sitä maitoa lisää. Yrityksistä huolimatta se ei vaa kuitenkaa lisäänny. :sad001 toivottavasti pieni jaksais kuitenki viihtyä rinnalla, sillä salaa vähän toivon että pääsisin kokeilemaan tandemimetystä!
 6. Kata88 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Rsnn, minusta kans tuntuu, et maito olis vähän vähentynyt. Ainakin välillä on ongelmaa herumisen kanssa. Vielä ei oo tarvinnu korviketta antaa ja aattelin, et jos tarvii jotain antaa, ni annan sit jo tavan maitoo. Ihan kohta ikää 11kk, joten pitkään ei tarvii sen tavan maidon suhteen sinnitellä...
 7. Rsnn Peruskäyttäjä

  Kata88, meidänkää ei oo tarvinnu korviketta antaa, mut piimää ollaa annettu. Se onki helpottanu toisen tissillä oloo ku antaa pullollisen piimää aina ruuan jälkee. Meilläki poika siis 11 kk et kohta meilläki saa alottaa maidon maistelun. :)
 8. Maajo Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2016

  Katsoko ne sulta istukan paikkaa nt-ultrassa? Mulle selvisi lauantaina sen veren vuodon jälkeisessä tutkimuksessa että istukka on etuseinässä ja menee kohdunsuulle josta sit kuulemma vuoto johtui. Nyt tiistaina pieni voi kyllä hyvin.
 9. toiveissa Aloittelija

  Maako, ei lääkärii ainakaan sanonut mitään. Enkä tajunnut tietty kysyä. Kyllä mä nyt olen kuitenkin jo rauhoittunut tuon verenvuodon jälkeen. Tänään on ollut jo ihan normaali päivä ja neuvolasta kun kysyin, niin olivat varmistaneet kätilöltä, että tuo pieni ruskea vuoto on tod.näk. vanhaa verta.
 10. Maajo Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2016

  toiveissa: yleensä ruskea veri on vanhaa verta ja tälläkin viikolla mulla on kolmena aamuna tullu ruskeaa verta vähäsen, jos verenvuotoa tulee uudelleen niin kun hakeudut hoitoon pyydä tsekkaan tuo istukan paikka koska kohdunsuulla/kohdunsuun lähettyvillä oleva istukka vuotaa herkästi ja saattaa tehdä hematoomia jotka sitten saattaa myös vuotaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Marianne81 Tuttu foorumilla

  Tänään 15+3 ja kaupoilla ravatessa tuli eka harkkasuppari :). Esikoisesta en edes tiennyt mikä on harjoitussupistus. Niitä taisikin tulla vaan pari koko odotusaikana ja oisko eka ollut jotain rv 26. Mut tosiaan nyt jo tällä kertaa alkaa. Puuh! Täällä oireena jäätävä hikoilu. Ja siis hikoilen vaan naamasta :/. Great! Mut muuten onnellisesti oireeton!
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mulla on kans ollu jo jonkin aikaa harkkasuppareita, ärsyttävää. Esikosta niitä oli tasasesti pitkin raskautta. Nuoremmasta alko kanssa aikasin ja niitä oliki huomattavasti runsaammin. Hankaloitti elämääki niin paljon et jäin sen takia koulusta saikulle ja siitä sit äitiyslomalle. Pahimmillaan yks saatto kestää 10min ja niitä neljä tunnissa tai sit lyhyempiä lähemmäs kymmenen tunnin aikana. Ei tietenkää jatkuvasti ollu sellasta mut päivittäin.
 13. Marianne81 Tuttu foorumilla

  Niin juu, minä myös imetän tässä vielä. Kaksi viikkoa sitten tarjosin esikoiselle ensimmäistä kertaa korviketta tuttipullosta ja ihmetyksekseni hän hyväksyi ne mukisematta (aikaisemmin ei ole kelvannut korvike mistään astiasta ja tuttipullosta ei ole suostunut juomaan mitään). Itse olin huomannut että heruminen on hidastunut ihan hirveesti. Nyt on imetyskerrat vähentyneet ja suurin osa maidosta menee korvikkeena. Tissiä menee pari kertaa vuorokaudessa. Toivon että imetys ei kuitenkaan kokonaan lopu. Tandemimetyksestä en haaveile, mutta jos vielä muutaman kuukauden saisi esikoinen nauttia äidinmaidosta, niin hyvä! Itse hän on imetyskertoja vähentänyt, mä en siihen ole painostanut. Tarjoan rintaa useita kertoja päivässä, mutta se ei enää kelpaa.
 14. Kata88 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Tein uuden aiheen imetyksestä raskausaikana, niin voidaan siellä jutella myös aiheesta, niin ei häviä kaikki viestit muiden aiheiden alle :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu