Yllätys, aika erilaiselta tosiaan kuulostaa nuo saamasi ohjeet, kun mitä minä sain. En muista ohjeissa myöskään korostetun erityisesti keinomakeutettuja tuotteita. Tosin en ole niitä ohjeita vähään aikaan katsellutkaan, eli voi olls että muistan väärin :-) Se on jäänyt mieleeni, että ruisleipää pitäisi tosiaan joka aterialla puputtaa 1-2 viipaletta ja aina jos sokerit nousee, pitäisi korvata osa perunasta/riisistä/pastasta lisäleivällä!
Butterfly, minulle tuo täyskauraleipä tai esim kaurapuuro ei sovi sokereiden kannalta yhtään paremmin kuin ruisleipä. Puuro on itseasiassa pahin noista. Ja olen myös tehnyt testejä, niin perus pullaleipäkään ei kohota sokeria juuri enempää... Ota noista sitten selvää! En itsekään ole hirveästi ruokailutottumuksia muuttanut, sillä raskausdiabetekseni ei ole huonon ruokavalion syytä, toisinkuin yleensä ihmiset kuvittelevat :-)