Joo en aatellukaan, että kaksin käsin yhtäkkiä vetäisit lihaa :D
Mä söin sillon alkuun kans hirveesti soijarouhetta kun jätin lihan pois. Nykyään ei tuu syötyä kun kerran- kaksi kuussa, kun alkanu kans maku tökkii (tosin jo joitain vuosia sitten) ja oon jonkin verran lueskellu, ettei noi teksturoidut soijatuotteet muutenkaan ois paljon käytettynä niin hyväksi. Nykyään käytänki enempi tofua, sieniä ja papuja ja linssejä joko tölkistä tai kuivattuna. Siemeniä ja pähkinöitä muistaa kans käyttää enempi aina kausittain. Nyt kuitenki tosiaan raskausaikana tulee ehkä jokatoinen päivä syötyä kalaa ja muniakin menee enemmän kuin normaalisti.
Ääh. Tekis niin mieli nyt yhtä miehen sekametelisoppaa, mihin tulee siemeniä ja tofua ja sieniä ja halloumia ja kookoskermaa ja pastaa ja mitähän kaikkee se siihen laittaakaan!
Mä söin sillon alkuun kans hirveesti soijarouhetta kun jätin lihan pois. Nykyään ei tuu syötyä kun kerran- kaksi kuussa, kun alkanu kans maku tökkii (tosin jo joitain vuosia sitten) ja oon jonkin verran lueskellu, ettei noi teksturoidut soijatuotteet muutenkaan ois paljon käytettynä niin hyväksi. Nykyään käytänki enempi tofua, sieniä ja papuja ja linssejä joko tölkistä tai kuivattuna. Siemeniä ja pähkinöitä muistaa kans käyttää enempi aina kausittain. Nyt kuitenki tosiaan raskausaikana tulee ehkä jokatoinen päivä syötyä kalaa ja muniakin menee enemmän kuin normaalisti.
Ääh. Tekis niin mieli nyt yhtä miehen sekametelisoppaa, mihin tulee siemeniä ja tofua ja sieniä ja halloumia ja kookoskermaa ja pastaa ja mitähän kaikkee se siihen laittaakaan!