Mä aloitin Devisolin (D3) ja Apteq-vita+foolihappo valmisteiden syönnin perjantaina. Neuvolasta kans neuvoi, että varsinkin tuota foolihappolisää kannattaa syödä, että lapsi kehittyisin hyvin ja hermostoputki sulkeutuisi kunnolla. Foolihapposta kyllä jossain sanottiin, että sitä kannattais alkaa syömään heti kun alkaa lasta yrittämään.
Apteekissa en kyllä sanonut olevani raskaana, kun ei millään vielä tahdo asiaa edes uskoa.. Joten noi sit vain valkkasin, tiedä sitten toimivatko tässä tilassa oikein?
Aiemmin en oo syöny muuta kuin monipuolista kotiruokaa. Mies oli ihana, kun heti plussan jälkeen alkoi miettiä kasvisten määrää ruoassa! Ja niitä onkin tullut lisää. Panostetaan kotimaiseen tuotteeseen oikein tosissaan, niin ei tarvi pelätä listerioita tai kolibakteereja yms. Nyt satokauden lopulla kotimaisten kasvisten saanti on helppoa mutta talvella kyllä vaikeutuu ja paljon.
Makeeta ei tee juurikaan enää mieli. Kielloista huolimatta oon napsinu yhden lakritsan palan päivässä, mutta yrittänyt pitää sen siinä yhdessä. Sitä ei kait saisi juurikaan syödä raskauden aikana?
Ittee harmittaa, kun jouluna jää maksalaatikot syömättä! Son niin hyvää, kun on paljon siirappia. :)