Raskaaksi 2019

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Äiti1977, 26 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Turri Peruskäyttäjä

  No on kyllä ihan typeriä testejä, jos noi on negoja, kun ihan selvät haamut... Mutta eikös sulla ollut edelleen suht aikainen dpo?

  Mä oon päättänyt etten enää testaa kyllä ennen kun menkat on myöhässä, jos ei sitten tarvis tulkita näitä haamuleita (katotaan miten hyvin onnistuu taas käytännössä) :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 2. Turri Peruskäyttäjä

  Toivotaan todella, että vielä vahvistuisivat :Heartred
  Tähän uskon, sillä myös minun silmääni vahvistumista on jo tapahtunut!
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Dpo 12. Jotenkin ajattelin näkyis jos on näkyäkseen. Mun normi kiertoon menkat olis 3 päivää myöhässä. :bookworm: Mut koska lääke niin..

  Enää ei mee sitä lääkettä tämän päivän jälkeen niin parin päivän sisällä menkat alkaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
  Last edited: 13 kesä 2019
 4. AZ Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Niinkun muutkin sanonu jo, niin kyllä on hyvin vahvistunut viiva. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Heräsin jo 8 aikaan aamulla, vaikka oisin saanu nukkua 10. Aika omituista minulta :rolleyes:, yleensä nukun niin pitkään kuin mahdollista. Ehkäpä eilisillä sohvatorkuilla oli vaikutusta.. Piti tehdä toinen testi nyt aamulla ja sama tulos. Soittelen neuvolaan aikaa, vähän pelottaa, että jos käy niinku viimeksi ja pitää perua :sad001, mutta samalla kuitenkin jotenki varmempi olo, ku viime raskaudesta. 14.2 ois la yhen sovelluksen mukaan, iik :grin! Nyt pitää alkaa opiskella vauvajuttuja.
  • Optimistinen Optimistinen x 9
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Onnea Tindell! :)

  Täälläkin uusi kierto kohta käynnistymässä, vähän taitaa luget siirtää alkamista vaan.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Kiitos kaikille :) Kyl tää alkaa pikkuhiljaa tuntuun vähän todellisemmalta, että oikeesti oon saanu plussan testiin vihdoin :Heartred Vielä seuraan tätäkin ketjua mukana hetken ainakin :) Ja toivon mahdollisimman paljon helmikuisiin täältä myös mukaan :Heartred
  Tänään ja eilen alkanu vasta vähän enemmän valkovuotoo olemaan, ei paljoa silti. Siihen asti oli ihan sahara ja seksiäkään ei pystynyt harrastaan ilman liukkariao_O:grin
  Tissit on arat joo, mutta ei sen aremmat kun normaalisti oviksen ja menkkojen välissä. Aamulämpö oli vaan 36,4°C tänään ja sekin normaali oviksen ja menkkojen välin lämpö. Menkkamaisia juilintoja tuntunu dpo12 asti kun yleensä ne alkaa jo dpo 7-9. Mitään kiinnittymiseen viittaavaakaan en oo kyllä tuntenut vaikka kuinka ois koittanu pohtia :grin
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Niin ja huimasti onnea myös sinulle Liirumlaarum!
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. jeilei Addikti Toukoäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  Onnea Tindell ja Liirumlaarum!! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. jeilei Addikti Toukoäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  Minä kävin just ilman lähetettä mittauttaan ferritiinin. Multa ei oo koskaan sitä katottu, mutta nyt halusin ku ollu tänä vuonna kaks teurastus-tyhjennystä ja hb kuukausi sitte vaan 108, vaikka normaali on noin 140. Jännä nähä onko siellä jotain mikä selittäis tätä loppumatonta väsymystä ja antais aiheen lääkärikäynnille vai onko se vaan tämä yrittäminen ja epäonnistuminen mikä vie voimat.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 11. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Mulla oli aikoinaan iso muovinen kaljatuopin näköinen kertakäyttömuki, pesin sen aina ja säilytin vessan alakaapissa, ja käytin samaa monta kertaa, se oli tarpeeksi iso :D
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Inni562 Aloittelija

  Onnea kaikille plussanneille!! jännä miten voi tulla iloseks tuntemattomien raskausuutisista. :joyful: Ja hei törkeetä kylltä jos noihin testeihin voi tulla noin selkeitä virheviivoja. wtf??:pompus:

  Yk1, Kp 26 ja dpo 9-11 (ei pysty sanoo tarkkaan kun appi antaa kolme mahdollista o_O) Menkat alkaa varmaan huomenna ja huomenna aamulla ehkä testaan kuitenkin, tai sitten en.. Mulla siis kierto yleensä just ton 26 pvä ja luteaali 10 pvä..Eli kohtalon hetket on käsillä.

  En tiedä oireista, sen verran oon muiden puheista ottanu onkeeni et en usko pätkääkään mihinkään pikku tuntemuksiin, vaikka tietenkin niitä on ollut. :joyful: Eniten seurannut aamulämpöjä. Eilen aamulla tuli 0,5 asteen pudotus mutta tänään pudotus ei jatkunutkaan vaan lämpö nousi hiukan. Jälleen tällanen juttu mistä ei voi päätellä mitään suuntaan tai toiseen. Jos lämmöt ois jatkanu laskuaan niin oisin osannut odottaa menkkoja huomiselle, jos olis noussut selkeesti takas ylös, olis voinut olla ns. implantation dip, nyt ei voi olla enää varma mistään. Ei oo myöskään näkynyt ns. kuivaa kautta ennen menkkoja mut se ei vielä ihan riitä. :bored:

  Lämmöthän mulla on ollut tässä lut.vaiheessa selvästi korkeemmat ku yleensä, mutta on noita helteitäkin tossa ollut. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. :hungover:

  "Oireita" : jotain pientä jomotusta alavatsan alueella missä milloinkin, kipeät rinnat, arat nännit, mielialan ja vireystilan heittelyä ja tunteet pinnassa pari päivää. Ihan perus PMS oireita siis :hilarious:
  • Optimistinen Optimistinen x 3
 13. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Onko sulla vuotelu jatkunut?
 14. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Nyt tuli pyyhittäessä jo punertavaa. Et varmaan ne nyt alkaa. :shifty:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
  • En tykkää En tykkää x 4
 15. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Eikä Newmoon! :sad001 Toivon teille niiin pikaista plussaa :Heartred

  On: Tänään on alkanu vähän raskausoireita oleen. Syke on ensinnäkin 15-20lyöntiä korkeenpi kun normaalisti :D Pissattaa koko ajan, mahassa menee hassuja tuntemuksia kohdun kohdalla, välillä menkkamaista jomottelua ja välillä erilaista ilmeisesti kohdunkasvuun liittyviä tms. Välillä iskee ihan tajuton väsymys ja välillä myös on etova olo. Tissit on taas kipeemmät kun mitä oli eilen (eilen ne oliki vähemmän kipeet ku muutama pv sit).

  Jossain ketjussa joku käski olla enää testaamatta kerta plussa tullut. Ja fiksuintahan se ois olla testaamatta enää. Ei tarvis miettiä ja stressata vahvistumista. Kaks testiä vielä olis. Saa nähdä pystynkö oleen testaamatta :D
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Voittaja Voittaja x 2
 16. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Jotain tuhrua, en sanois vuotamiseksi. Ehkä kumminkin seksistä, oon tehny ainaki 3 ovistestiä tänään, negoja ovat, että vielä pitää vaan jatkaa paneskelua:)) mut voi hitto noi sun vuodot:sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Onnea kauheesti, mul niin samat oireet ku sulla ja vielä piinailen... Ihanaa ja onnea . Minä syön mammavitskuja ja foolihappoa
 18. Elle— Aloittelija

  Haha mä kans! :grin Se on oikein näppärä :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Tänään mun fibromyalgia iski ja kuumetta 38.9 et jooooo. Ei siis nyt lämmöt anna mitään suuntaa. Oksennus lentää ja päänsärky on ollut ihan jumalaton.

  Onneks plussia tulee ja mulla ihan sanat ku Tindell in oireet.. Huoh ku saisi pienen syliin mut mies oli sitä mieltä että ei nyt. Just. Vasta ääni et tjot meininki ja nyt tiukka ei
 20. Elle— Aloittelija

  Plussanneille hirmuisesti onnea :love017 aina tulee niin hyvälle mielelle näistä plussauutisista!

  Täällä mennään nyt kp21/ dpo2 ja mulla on ihan sellanen tunne että nyt on tärpännyt. Ekaa kertaa tuntuu siltä, enkä tiedä miks :bored: tai jotenki on erilaiset tuntemukset nyt ovulaation jälkeen kun normaalisti, vaikka liekkö tässä vaiheessa mitään tuntemuksia pitäis olla. eli se seesteinen olotila josta sillon alkukierrossa puhuin, ni unohtakaa se :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Optimistinen Optimistinen x 3

Jaa tämä sivu