Rakenneultrat ja niiden kuulumiset

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Jemina-87, 5 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jemina-87 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ja vissii sai alppa hyvin selvää jo? Oon ite ens vkolla rv 22+5 ni mietin uskallanko varata
  • Voittaja Voittaja x 1
 2. alppa Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Joo, kyllä mun mielestäni :) hyvin tosta kasvokuvastakin erottaa piirteet :) oot kuitenki sillon jo 2 viikkoo pidemmällä ku mitä mä eilisessä ultrassa ni pitäis näkyy kyllä sullakin hyvin jos vaan pikkunen on hyvässä asennossa :D meillä köllötteli pää ylöspäin selällään ni näky tosi hyvin kaikki :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. alppa Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Lisäyksenä vielä, meillä lääkärin mukana rakenneultrassa oli kätilöharkkari, joten lääkäri kävi asioita läpi paljo laajemmin ku se kerto harkkarille samalla kaikkeeta muutakin, kuin vain ne perinteiset rakenneultrassa käytävät asiat, joten varmaan sen takiakin katteltiin 4:arghh:nä enemmänkin.
 4. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Me käytiin esikoisesta 3/4D-ultrassa ja mennään ehkä tästä myös. Sillon käytiin 26+6. Siellä oli suosituksena muistaakseni rv25-28 tms, joilloin saa parhaat kuvat.
 5. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Olisihan tuo 4D ultra kiva, mutta täällä se maksaa käsittääkseni 300e, että jätetään menemättä..
 6. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Juu kyllä meilläkin jäis käymättä jos ei ois noi seulonta ultrissa 4d.
 7. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mä olisin nyt halunnu myös 3/4D ultraan kun ei ru näkynyt sukupuoli, mutta on sen verran kallis (Sjoella 250->€) joten ei kiitos.
 8. Adiela Peruskäyttäjä Helmikuiset 2021

  Mekään ei mennä. En koe tarpeellisena kun meillä kuitenkin rakenneultrassa kaikki hyvin ja sukupuoli selvillä. :) Sen lisäksi mun mielestä ne kuvat on jotenkin aavemaisia, eikä mitään järin söpöjä. :nailbiting:
 9. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mäkään en aatellu mennä. Meille riittää noi normit illaset ultrat. Sjoella on 3d ultra ja pari sellasta kuvaa saatiin nt-ultrasta mukaan, mut ei ne kyllä mitään järin söpöjä ollu :D aika epäselviä, toki ehkä viikkoja oli niin vähän sillon (14+0 )
 10. Jenope Aloittelija Heinämammat 2018

  Mä olin 22+0 tolloin. Meillä oli muuten ihan perus ultra, mutta lääkärin tekemänä vaan.
 11. Jemina-87 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mä nyt siirsin sitä ultraa että oon rv26 :D
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 12. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Perjantaina ikuisuuden odotettu rakenneultra! Oon nyt monena yönä nähny unta poikavauvasta :angelic: Saa nähdä käykö unet toteen! Vauvan vointiahan sinne mennään selvittämään mutta kyllä se sukupuolikin kiinnostaa ihan hirvittävästi :excited001
 13. -tuike- Peruskäyttäjä

  Hei! Jospa minäkin täällä aktivoituisin. Viikolla 20+5 rakenneulttassa käyty. Kasvukontrollia 4 viikon päähän, kun vastasi viikon nuoremman mittoja. Kuitenkin ymmärsin, että puolenkintoista viikon heitto on vielä normaalin rajoissa. Mutta kontrolli- käynnin varaukseen lie vaikutti ultrassa näkyneen mahalaukun suuri koko, minkä kätilö tosin arveli johtuvan siitä, että sikiö todennäköisesti vaan niellyt kovin paljon lapsivettä. Toivottavasti kyse ei mistään vakavammasta ja olisi kasvu tasaista. Yhtään huolestuneita ei kätilö onneksi vaikuttanut, ja kysyi lääkäriltä kontrollin tarpeellisuutta.

  Tyttöä täällä veikkailtiin :Heartbigred. Onkin kaksi isompaa poikia kummatkin:happy7
  • Tykkää Tykkää x 7
 14. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Me käytiin tänään rakenneultrassa. Kaikki oli vauvalla hyvin! :) Painoarvio 420g ja nyt siis menossa rv21+1. Vyötärönympärys vasta 22+1, mutta muut mitat 21+1-21+6, eli tästä tokastaki taitaa tulla isovattanen vauva niinko siskostaan :D sukupuoli saatiin kans tietää, mutta sen kerron salaisella puolella :P
  Oli ihana nähä pikkunen, ja äitillä vähän kostu silmätki siinä kattellessa:) :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 6
 15. Tiiuli Peruskäyttäjä

  Eilen oli rakenneultra, tytöllä kaikki hyvin! :love7
  Tyttölupaus siis saatiin :Heartpink
  • Tykkää Tykkää x 9
 16. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Mulla rakenneultra oli tänään, kaikki kunnossa. Tieto otuksen sukupuolesta jäi nyt sitten kätilölle, en osannut siinä päättää, haluanko tietää vai en, joten jäi sitten pyytämättä se tieto, vaikka kätilö sen sanoi kyllä näkevänsä. Pitää vissiin jotain yllätystä olla tässä elämässä.... :D
  • Tykkää Tykkää x 10
 17. Onsku88 Aloittelija

  Tänään oli rakenneultra. Tyttö voi hyvin ja oli kasvanut niin kuin pitää. Istukka on kuulema osittain kohdunsuun päällä, joten kontrolliultra toukokuussa ja toinen myöhemmässä vaiheessa. Toivottavasti alkaa nousta siitä!
  • Tykkää Tykkää x 8
 18. -milliania- Uusi käyttäjä

  Vaikka kaikilla rakenneultrat jo varmaan takanapäin niin omassa rakenneultrassa vauvalla todettiin sydämessä lisälyöntejä. Kontrolliaika oli kahden viikon päähän, jossa näitä ei enää ollut. Ultraajana toimi lääkäri, sillä raskauteen liittynyt komplikaatioita. Nyt takana 3 "rakenneultraa" ja edessä ainakin kaksi kasvunseuranta ultraa. Sillä aiemmissa raskauksissa istukka ei ole toiminut kunnolla, ja lapset pienipainoisina syntyneitä. Tässä raskaudessa vastaa viikkojaan, hoikahko tyttö tulossa.
  • Tykkää Tykkää x 5
 19. marbles Vieras

  Onko ketään toista, joka ei ole halunnut tietää vauvan sukupuolta etukäteen? Minä en halunnut tietää, on jotain jännitettävää :)
 20. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Minä.
  Mutta saattoi tuo selvitä vahingossa, kun kävin toissavkolla vai viime vkol lääkärissä tarkistaa kipujen takia, ultrasi, ja ei se mitään sanonut mutta olin saavinani selville. En tiä oliko hyvä vai huono. On siinä yhä se pieni yllärimahku.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu