Rakenneultrat ja niiden kuulumiset

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Jemina-87, 5 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Täällä kans ultrassa käyty ja kaikki oli just niinkuin pitääkin. :Heartred

  Mulla katottiin sen verran että lapsivettä oli silmämääräisesti sopiva määrä. Istukan paikan kattoi tarkasti. Näytti ensin siltä, että olis kohdunsuun päällä ja ultras sitä tarkemmin alakauttakin, mut ei nyt sit ilmeisesti (ja toivottavasti) ookaan.
  • Tykkää Tykkää x 8
 2. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  SportMom, tuliko nyt selvyyttä la:an?
 3. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Nyt on uuden la:n mukaan 19+5 ja vauva vastas 20+2. Eli hieman isompi oli tässäkin, mut niin ne vakuutteli, että la:ta ei tässä vaiheessa enää kannata muuttaa ja että rv12 mittaus on aina tarkempi määrittämään raskauden kestoa. En sit tiedä, mut ehkä tällä nyt mennään ja toivotaan, että tämä vauva tulis omatoimisesti ulos jo la:n korvilla, niin ei tarvii siitä yliaikaisuudesta murehtia.
 4. Mansikkasuukko Aloittelija

  Mä en malttaisi millään oottaa sinne rakenneultraan asti. On vasta viikolla 21+1 ja sinne on aikaa melkein kolme viikkoa. Mitä kauemmin tässä saa odottaa niin vaan enemmän jännittää miten käy että onko kaikki ok....:nailbiting:

  Pieni on ollut tosi liikkuvainen! Pari viikkoa sitten tunsin ekan kerran liikkeen ja sitten onkin yltynyt vaan! Oikeen naurattaa kun tuntuu välillä mojovia potkuja ja nyt oon alkanut tuntemaan tosi selkeesti kun pyörähtää kokonaan ympäri, tuntuu vaan iso muljahdus keskellä vatsaa:hilarious: Yritän sit tietty elätellä toivoa että olisi terve lapsi kun niin kovin liikkuakin jaksaa.....:rolleyes:
 5. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Täällä malttamattomana pitäisi neljä päivää odottaa et näkee pikkuisen ! :)
 6. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Meillä vielä 3 viikkoa rakenneultraan, joten malttamattomana varasin ajan maanantaille perhe artelle. Pääsee näkee pienen ja jos oikein kunnolla esittelee itseään niin saadaan se sukupuolikin sitten selville! :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Meilläkin ensi keskiviikkona ru! En vaan jaksais oottaa...
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Jes, meillä molemmilla siis ke :) moneltako sulla aika? Meillä vasta 13.50 :sad001
 9. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Klo 14.10 :joyful: melko samoihin aikoihin saadaan jännittää
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. siska Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Huomenna vihdoin rakenne ultra :) Näin viime yönä ihan loputtomalta tuntuvaa painajaista siitä ettei matkalaisella ollu sykettä.. no sitä ehkä on turha stressata, mut inhottavia tommoset unet.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Jemina-87 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Tänään oli ru. Pirteä poika potki ympyrää. Ihanaa!
  • Tykkää Tykkää x 14
 12. marrasmai Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Meillä paljastui ru:ssa vaikea sydänvika, tie vie seuraavaksi sikiökardiologin vastaanotolle. Nipt-testin tuloksia odotellaan. Muuten kaikki ok ja vastasi viikkoja, mutta aika järkyttyneissä tunnelmissa ollaan oltu.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 18
 13. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Voi ei marramai! Paljon voimia ajatusten selvittelyyn ja nipt-testin ja tuon sikiökardiologian ajan odotteluun! Kuinka nopeasti pääsette lisätutkimuksiin?
 14. marrasmai Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Kiitos starling ❤️
  Keskiviikkona on aika kardiologille, nipt-tuloksissa menee varmaan viikon verran vielä. Trisomiat 13 ja 18 on tosin viimeksi ultranneen lääkärin mukaan käytännössä poissuljettu, mutta down on vielä mahdollinen ja tietysti mikrodeleetiot yms. Meillä oli nt-ultran riskiluku 1:253, joka on suht hyvä mun ikäiselle (36), mutta ainahan sitä voi olla just se 1...
 15. Jenope Aloittelija Heinämammat 2018

  Toivotaan marrasmai, että asiat selviää nopeasti ja parhain päin. Mulla lähipiirissä on tehty vastasyntyneelle iso sydänleikkaus ja on siitä huolimatta pystynyt kilpaurheilemaankin ihan täysillä vanhemmiten. Lääketiede pystyy monenlaiseen. Toki syitäkin on useita erilaisia, mutta toivotaan, että teilläkin asiat järjestyy :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Lulu-- Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Menin jotenkin ihan sanattomaksi kun päivällä luin Marrasmai viestisi:Heartred Jenope osasi hyvin pukea sanoiksi munkin mietteet; toivottavasti kaikki selviää nopeasti ja kääntyy parhain päin! Varmasti raskasta aikaa seuraavat viikot, en voi kuin toivottaa jaksamista sinne suuntaan!
  Oletko muutes ihan pysyvästi Ruotsissa vai oletko Suomen puolella?
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Rakenneultrassa käyty. Kaikki hyvin! :happy: Tytöltä kuulemma näytti :Heartpink

  Huh. Kyllä tätä päivää jännitettiinkin,vaikkei sinänsä ollut mitään erikoisia tuntemuksia tms. Kai se alkuraskauden verenvuoto vaan piti meidät varpaillaan. Jos nyt vois hetken huokaista.
  • Tykkää Tykkää x 12
 18. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  marrasmaille hirveästi tsemppiä! Mun tuttavapiirissä on yksi sydänlapsi, joka syntyi sen lisäksi myös keskosena ja hyvin porskuttaa menemään nyt 15-vuotiaana ilman että rajoittaa elämää mitenkään :) toivottavasti teilläkin kaikki kääntyy vielä parhain päin!
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Jenope Aloittelija Heinämammat 2018

  Mulla tänään rakenne ja tyttö pitäis olla tulossa. Kyllä sukupuolen kuuleminen teki tästä ihan erilailla konkreettisempaa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 15
 20. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Tänään rakenneultrassa lupailtiin tyttöä. Esikoinen saa siis pikkusiskon :Heartpink.
  Vauvalla kaikki oli hyvin ja rakenteet kuten pitää. Kokonsa puolesta vastasi muutamaa päivää pienempää, mutta oli hyvin sopusuhtainen (340g). Vauvan pää oli hyvin alhaalla mikä vaikeutti kohdunkaulan näkemistä. Näytti kuitenkin siltä ettei supistukset oo saanu aikaan mitään merkittävää.

  Muoks. Laitoin vahingossa ensin 430g, mutta koko arvio oli siis 340g
  • Tykkää Tykkää x 11
  Last edited: 21 helmi 2018

Jaa tämä sivu