Rakenneultrat ja niiden kuulumiset

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Jemina-87, 5 helmi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marbles Vieras

  Kiva, että joku muukin löytyi!! :) Minä pyysin ultrassa, että sanoo, kun käännän pääni ni minimoitiin mahdollisuudet nähdä vahingossa, jos jotain näkemistä ois ollu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

 3. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  No mulla tosiaan oli se asenne että jos näkyy niin näkyy. Aika monta kertaa ultrattu, ja se ettei katsoisi, jotenkin laimentaa sitä ultrauskokemusta, niin omasta mielestäni parempi näin et mä vaan teen omat arvioni siitä, mitä näkyy tai on näkymättä. Kolmen kuukauden päästähän se asia joka tapauksessa selviää. :D Esim. ostamani vaatteet ois joka tapauksessa neutraaleja (vaikka osa värikkäitäkin), niin siihenkään ei vaikuta. Tasan yhden mekkosysteemin ja yhden ns. poikavaatteen oon ostanut. Ku halavalla sai (jtn 20cent ja 1€). Muut käy kummalle vaan. Kun ei sillä ole väliä. Toisaalta suhteen luominen vauvaan vois olla helpompaa jos ois varma/tietäis. No joooooo.....
 4. Jansson Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Onko joku käynyt 3D/4D ultrassa? Onkohan siitä jotain lisähyötyä normaaliin ultraan nähden?
 5. Jemina-87 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mö olin 3d/4d ultrassa pari vkoks sitten. Vauva ei ollut yhtään yhteistyöhaluinen (piilotti kasvot) ja sitten niillä tulikin joku tietokone vika ni saan mennä uudestaan tällö vkolla. Josko nyt onnistuis paremmin :D
 6. Pop_corn Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Mekään ei haluttu tietää. :) Juteltiin asiasta aikaisemmin ja oltiin molemmat sitä mieltä, ettei haluta tietää, kiva ylläri sitten! Saa vähän jännittää :nailbiting::wink Rakenneultrassa kun lääkäri kysyi, että haluatteko tietää niin hetken mietin, mutta mies sitten ehti vastata ei :p mutta hyvä näin, hetken houkutus kun mahdollisuus olisi ollut. Vaatteiden oston olen kokenut välillä hieman haastavaksi kun on kovin poika- tai tyttöpainotteisia, mutta eiköhän näillä alkuun päästä mitä on hankittu tähän mennessä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Me käytiin viime viikolla 3/4/5D-ultrassa. Kiva kokemus kyllä, mut eihän sillä hirveesti lääketieteellistä lisähyötyä ollut. Paitsi se tietty nähtiin että ylähuuli on ehjä, sormia oli 5 ja kasvu oli jatkunut tasaisena jne. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  5 sormee ....... :-O (hehhee)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1

Jaa tämä sivu