Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 10 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nepeta Cataria Tietävä tietäjä Eloäidit 2020 Helmikuiset 2022 Heinämammat 2016 Elomammat 2018

  Täällä kaivataan "samaa mieltä" reaktiota, siinä on kuitenkin vivahde-ero "tykkään" nappiin. "Informatiivinen" on myös ollut hyvässä käytössä.
  • Tykkään Tykkään x 16
 2. Nepeta Cataria Tietävä tietäjä Eloäidit 2020 Helmikuiset 2022 Heinämammat 2016 Elomammat 2018

  Täällä kaivataan "samaa mieltä" reaktiota, siinä on kuitenkin vivahde-ero "tykkään" nappiin. "Informatiivinen" on myös ollut hyvässä käytössä.
  • Tykkään Tykkään x 5
 3. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Hymiöiden osalta päätettiin uudistua ja nykyaikaistua. :wink

  Kaikkia reaktioita ei enää palautettu, esimerkiksi "tykkään" toimii yllättävän monessa tilanteessa. Reaktioiden lisäksi myös kommentteja tarvitaan! :)
  • Tykkään Tykkään x 2
  • En tykkää En tykkää x 1
 4. move88 Varmaotteinen viestittelijä Heinäkuiset 2022 Helmimammat 2018

  Ihanaa, kun reaktioita muokattiin palautteen perusteella! Ovat nyt tosi paljon paremmat! :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 17
 5. Vilja. Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2022

  Kiitos kun reaktioiden merkitykset palautettiin ennalleen :) Nyt on niiden osalta kaikki hyvin!
  • Tykkään Tykkään x 4
 6. Fiarlán Puuhakas puhuja Helmikuiset 2022

  Ihana kun vanhat reaktiokuvaukset tulivat takaisin!

  Onko tällä alustalla teknisesti mahdollista toteuttaa ns dark mode, mikä voisi helpottaa migreeni-, epilepsia tai muuten kontrastiherkkiä käyttäjiä?
  • Tykkään Tykkään x 8
 7. piirakka Puuhakas puhuja Helmikuiset 2022

  Hymiöiden osalta riittäisi yksi keltainen ihonväri per hymiö, jos on ajatuksena säilyttää edes jonkinlainen käytettävyys mobiililaitteilla.

  Tykkäämisen lisäksi kaipaisin minäkin sitä painokkaampaa Olen samaa mieltä -reaktiota. Tykkääminen on kovin laimea silloin kun joku osaa sanoittaa tärkeän asian juuri merkilleen oikein. Tykkäämisen merkitysskaala kuitenkin vaihtelee enemmän ns. lukukuittauksen, ilahtumisen ja myötämielisyyden välillä. Informatiivinen on myös tärkeä, koska se osoittaa arvostusta heille, jotka jaksavat jakaa osaamistaan ja kokemustaan ketjuissa meille muille.

  Itse tykkään käyttää reaktioita erityisesti tiivistahtisemmissa ketjuissa, siellä pari sivua tuoreimpia kommentteja aiemmin, kun en uudella kommentilla halua enää sekoittaa ihan uusimpien kommenttien keskusteluvirtaa.
  • Tykkään Tykkään x 3
 8. piirakka Puuhakas puhuja Helmikuiset 2022

  Sen sanon vielä, että on ikävä mm. tanssivaa banaania, aaltoja ja niitä paljon käytettyjä pastellisävyisiä ilmeitä, joilla pystyi todella hyvin tuomaan oman viestin sävyä esiin. Samaan erottelevuuden tasoon ei puhelimen omilla hymiöilläkään helposti päästä.
  • Tykkään Tykkään x 6
 9. Kaakkuri Piirimestaruustason postaaja Toukokuiset 2021

  Tanssiva banaani oli kyllä tärkeä!!

  Kaikista muista vanhoista tarpeen tullen luobun, vaikka pomppivat tyypit ja aallot olivat kyllä myös kivoja.

  Mutta banaani takaisin!!!
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  :dance011 :dance011 :dance011 :dance011

  Pelastakaa banaanit!
  (Minusta tämä on ehdottomasti foorumin paras hymiö.)
  • Hauska Hauska x 7
  • Tykkään Tykkään x 3
 11. Beisla Varmaotteinen viestittelijä Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Mun mielestä tämä on hyvin sanottu, etenkin koskien informatiivinen-nappia. Se, että se oli vähemmän käytetty kuin tykkäys ei tee siitä vähemmän tärkeää. Peukkureaktio on yleinen, koska sitä tosiaan käytetään moniin tarkoituksiin. Informatiivinen on tärkeä, koska vähemmän käytettynä sillä voi juurikin osoittaa arvostusta erityisen avuliaalle kirjoitukselle.

  Minusta on erittäin hyvä, että suurin osa negatiivisista reaktioista poistui. Siltikin ottaisin mielelläni takaisin positiivisten reaktioiden eri vivahteet. Ymmärrän, että keskustelua halutaan lisätä. Kuitenkin, jos lukija ei keksi jonkun tekstiin mitään lisättävää, kenenkään lukukokemusta tuskin parantaa se, jos kymmenen tyyppiä lainaa jonkun tekstiä vain sanoakseen "olen samaa mieltä" tai "olipas informatiivinen".
  • Tykkään Tykkään x 4
 12. piirakka Puuhakas puhuja Helmikuiset 2022

  No juuri näin! Tähän olisin _niin_ mielelläni laittanut sen Olen samaa mieltä -reaktion!!
  • Tykkään Tykkään x 4
 13. VilKa Piirimestaruustason postaaja Heinäkuiset 2021

  Sama täällä!

  Ja olen samaa mieltä - reaktio on täysin eri asia kun tykkään-peukku. Itsellä se ei ainakaan lisää keskustelua että tuo reaktio poistettiin, oikeastaan nyt olen ollut foorumilla vähemmän tämän uudistuksen myötä Confused Face
  On hyvä että reaktioiden merkitykset palautettiin mutta tässäkin voisi taas kuunnella palautetta, todella moni toivoo tuota "olen samaa mieltä" - reaktiota takaisin. Samoin informatiivinen...
  • Tykkään Tykkään x 4
 14. lepus timidus Oman äänensä löytänyt

  Hymiöistä sanottava (vaikka nämä nykyiset ei tainnutkaan vielä pysyvä muutos olla?), että ovat kamalan epäloogisesa järjestyksessä, joten jos ne saisi sitten järkevämpään järestykseen. Vaikea ainakin tästä valikoimasta löytää "tavallisia hymynaamoja", kun on eri väristä vauvaa ja eri kehon osia kaikki iloisesti sekaisin. Ruskea sydän on myös vähän erikoinen valinta Beaming Face With Smiling Eyes Noh, oikeastaan värivaihtoehtoja on muutenkin omaan makuun liikaa. Lisäksi esim Anger Symbol on kahteen otteeseen ja näyttäisi ainakin ufoja olevan myös kaksi ihan samaa. Juu ja banaani oli ihan paras, samoiten se selälleen naureskeleva hymiö sekä purppuran(?) värinen hieman yläviistoon katsova hymiö. Niitä on jo nyt ikävä.
  • Tykkään Tykkään x 5
 15. Daiya Päivystävä dosentti Lokakuiset 2021 Toukokuun äidit 2019

  Onkohan hymiöiden suhteen mitään tietoa millä aikataululla liikutaan? Sinällään helppoa jos jatkossa puhelimien omat emojit toimii. Onhan tuo testivalikoima vaan niin onneton, että olis parempi ollut entisten kanssa mennä siihen asti että uudet toimii… mutta että odotellaanko viikkoja vai kuukausia? Astonished Face
  • Tykkään Tykkään x 3
 16. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Niin, onko siis tarkoitus saada puhelinten hymiöt toimimaan foorumilla, vai onko vain tarkoitus laittaa tuohon foorumin hymiölaatikkoon vain samannäköiset hymiöt kuin puhelimissa (jotka siis pitäisi edelleen foorumi hymiölaatikosta valita, eikä puhelimen näppäimistöltä)?
 17. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Ilmoitan kun tiedän enemmän! Kiitos kärsivällisyydestä. :)

  Terveisin Bella Swan
 18. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Nykyiset hymiöt valikossa ovat väliaikaisia.

  Varmasti on myös tottumuskysymys osaltaan muutosten kanssa, emmeköhän sitten tule sinuiksi niiden kanssa kunhan ne on vain saatu loppuun. :)
  • En tykkää En tykkää x 1
 19. Haukikanto Kunnioitettu kommentaattori Kesäkuiset 2022 Joulukuun äidit 2019

  Mun mielestä ei ole tämä oikein nykyaikaa
  Katsokaa nyt mitä hymiöitä on tarjolla:

  Alien-:Alien:
  Angry Face With HornsAngry Face With Horns-
  Anatomical Heart-Anatomical Heart
  Anger Symbol-Anger Symbol
  Angry FaceAngry Face-
  Anxious Face With Sweat-Anxious Face With Sweat
  Anguished Face-Astonished Face-Astonished Face
  Baby-BabyBaby Dark Skin ToneBaby Light Skin Tone-Baby Light Skin ToneBaby Medium Dark Skin ToneBaby Medium Dark Skin Tone-Baby Medium Light Skin ToneBaby Medium Light Skin Tone-Baby Medium Skin ToneBoy Medium Skin ToneBoy Medium Light Skin ToneBoy Medium Dark Skin ToneBoy Light Skin ToneBoy Dark Skin ToneBoyChild Light Skin ToneChild Dark Skin ToneChildChild Medium Skin ToneChild Medium Light Skin ToneChild Medium Dark Skin Tone
  Cook Medium Dark Skin ToneCook Light Skin ToneCook Dark Skin Tone

  Yms
  Jne.

  Oikeesti... Ei peukkuja ylöspäin. Ei tanssivia banaaneja jne... kaksin kappalein lapsia jne... miks ihmees? Ei täs nyt niin silmät ristissä olla... hymiöiden tehtävänä on ilmaista tunnetta.

  Paras olis jos toistaisi kännyköiden "näppisten" hymiöt.
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. VilKa Piirimestaruustason postaaja Heinäkuiset 2021

  Kiinnostaa myös että aiotteko tehdä jotain tälle foorumin värimaailmalle? Kuten sanottu niin tämä uusi ottaa silmiin todella kovaa Confused Face
  • Tykkään Tykkään x 6