Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 10 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Kiitos kysymyksistä ja palautteesta koskien värimaailmaa, laitan tästä kyselyä ja palautetta menemään eteenpäin!

  Terveisin Bella Swan
  • Tykkään Tykkään x 4
 2. Myrsky21 Piirimestaruustason postaaja Toukokuiset 2021

  Enemmän keskusteluja halutessanne foorumin yleisille puolille niin kannattaisi keskustelujen olevan käyttäjien aloittamia ja yleisiä höpinöitä eikä tylsiä galluppi kyselyjä. Esim linkkejä mielenkiintoisiin lapsi aiheisiin uutisiin ja niistä höpinöihin voisin osallistua ja myös kiinnostaviin keskusteluihin mutta jotenkin noi tylsät galluppi aiheiset keskustelut ei kiinnosta! Ja ne unohtuu usein Eli helposti unohdan yleisen puolen koska siellä ei ole "keskusteluja" eikä ole löytynyt hyödyllisiä apuja.
  Oman vauvan syntymäkuun porukka on tosi ahkera ryhmä viestitteleen ja ollut ihana yhdessä odottaa ja kasvattaa vauvoja❤️

  Nyt vähenee käyttö ja on ikävämpää käydä täällä uudenvärimuutoksen vuoksi ja koska on vaikeampi kommunikoida oman vauvaryhmän kanssakin kun reagoinnit muuttui ja hymiöt on erittäin kökköjä. Kaipaan niitä liikkuvia ihania hymiöitä jotka oli vain täällä ja joilla elävöitti keskustelua ja käteviä erilaisia hymynaamoja ja sydämiä tms.
  Uudet foorumin hymiöt on surkeat
  Alien MonsterAlien-Anatomical Heart-Anger Symbol-Beating HeartBlack CircleBrainBombBoneBrown HeartClown FaceCold FaceCollisionCook Dark Skin Tone
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. piirakka Puuhakas puhuja Helmikuiset 2022

  Olen samaa mieltä.
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Kiitos palautteesta. :) Meistäkin olisi mahtavaa, jos olisi enemmän käyttäjien aloittamia keskusteluja. Sekä gallupeille että keskustelevimmille ketjuille tuntuu olevan tilausta, joten kumpiakin pyrimme aloittamaan. Paitsi jos keskustelua on ilmankin, tällöin meidän ei tarvitse aloittaa niin paljoa uusia ketjuja. Parhaitenhan itseä kiinnostavaa keskustelua saa aloittamalla ketjun tai osallistumalla esim. ketjuun jossa on tarkoitus höpistä yleisesti tai ketjuun jossa saa nostaa esille kiinnostavia ajankohtaisia aiheita ja uutisia vaikka ei haluaisi aloittaa uutta ketjua. :wink

  Tämän hetken hymiöt on väliaikaisia ja olemme saamassa paremmat kun vain it-puoli saa sen uudistuksen valmiiksi. :)
 5. Nuppunen Kommentoinnin ninja Maalisäidit 2020 Tammikuiset 2022 Toukomammat 2016

  Olen ollut hetken pois foorumilta ja nyt täytyy kyllä tulla antamaan palautetta uudistuksista. Värimaailma on niin kirkas että silmiin sattuu ja uudet hymiöt on ihan syvältä! Tää kommentoinnin ninja (rakastunut foorumiin oli parempi) on niin järkyttynyt, että en saa melkein sanaa suustani! Mä haluun vanhan foorumin takas! Broken HeartAngry Face With Horns-Angry Face-Confounded FaceCold FaceBeaming Face With Smiling Eyes

  Ainut hyvä juttu on että negatiiviset arvostelut on poistettu!
  • Tykkään Tykkään x 7
 6. VilKa Piirimestaruustason postaaja Heinäkuiset 2021

  Joo ei tämä päivitys munkaan mielestä ihan putkeen mennyt... Ainoa hyvä juttu tosiaan että negatiiviset arvostelut on pois.
  • Tykkään Tykkään x 4
 7. zarar_ Sanavalmis juttuseppä Toukokuiset 2021

  Minusta tässä uudistuksessa moni asia meni metsään, ei kuitenkaan ihan kaikki!
  Pidän myös erittäin hyvänä asiana, että reagoinnit uudistettiin ja tyhmä poistettiin, kaipaan kuitenkin sitä samaa mieltä nappulaa, se oli kätevä, kun kiireessä luit viestin, johon halusit reagoida, muttet ehkä ehtinyt muutoin, niin painoit sitten sitä olen samaa mieltä nappia ja palasit asiaan myöhemmin. Nyt voit toki palata asiaan edelleen myöhemmin, mutta se saattaa unohtua, kun et muista reagoineesi asiaan kuin ehkä tykkään napilla, joka nyt on aika yleispätevä kaikkeen.
  Ylipäänsä en ole muutoksia vastaan, ja tietty vanhanaikaisuus poistui täältä, mutta värimaailma on tosi vaikea migreeniä sairastaville tai osalle epilepsiaa sairastavista. Kirkkaat valot kun voi aiheuttaa muutenkin kohtauksia, saati tämä kontrasti, joka on haastava. Ehkä enemmän lempeämpiä sävyjä tulisi olla, tai sitten jokin himmennys, mistä puhuttiin tuolla ylempänä.
  Ja kaikista surullisin on tuo hymiöjuttu. Kun niissä vanhoissa ei ollut ihan älyttömästi vikaa, kaipasivat vaan vähän extraa ja ehkä joidenkin vähiten käytettyjen karsimista, mutta kuka tekee aivoilla tai keuhkoilla mitään, kun kyseessä on vauva-ajan tai lapsiperhearjen keskustelut?
  Toivon, että it-puoli saa tämän hymiö-asian reippaasti kuntoon, nuo hymiöt on tosi surkeat ja monessa mielessä vanhat oli paljon paremmat.
  • Tykkään Tykkään x 8
 8. Arielle Sanaisen arkkunsa ammentaja Eloäidit 2020 Elomammat 2017

  Miten on mahdollista, että vauvafoorumilla ei ole valikoimassa yhtään väsynyttä hymiötä?? Astonished Face-Beaming Face With Smiling Eyes Sille kyllä olisi käyttöä! Nauruhymiökin saisi olla tavallista mallia eikä pelkästään kissaa.
  • Tykkään Tykkään x 5
 9. Perimeter Oman äänensä löytänyt

  Niin oliks tälle migreenilinkovärimaailmalle tulossa jotain muutosta teiän suunnalta? *kop kop, kuuleeko kukaan?*
  • Tykkään Tykkään x 4
 10. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Ilmoitan mahdollisimman pian aikatauluista ja muutoksista, kun saan niitä tietooni! :) Tällä hetkellä on varmaa vain se, että valikon hymiöt eivät ole lopulliset.

  Terveisin Bella Swan
 11. _rosegold Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2022

  Tämä on kiva kuulla, monipuolisempaa hymiö-valikoimaa toivon myös minä! :)
 12. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Huomenna aikaisin aamulla saattaa ilmetä hetkellistä käyttökatkoa, saamme päivitystä valikon emojeihin ja foorumin värimaailmaa on tarkoitus myös freesata.:wink :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 14
 13. elo Puuhakas puhuja Tammikuiset 2022

  Hyvältä vaikuttaa päivitys!
  Kiitos! :smiling-eyes: :Thumbs Up Sign: