Oireiden kyttäys / jännäily-ketju :)

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2016' aloitti Bettie, 22 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lara88 Puuhakas puhuja Kesä-äidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Rinnoista vuotaa maitoa. Kiva juttu. Varsinkin toinen vuotaa kokoajan vähän ja kolottaa just sillai että maito nousee. Ja kuukaus vielä laskettuunkin. Toivottavasti ei ala nyt kauheesti valumaan.
 2. Bettie Luottohahmo langoilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mä ihmettelen et mulla ei oikee vieläkään tissit vuoda. Tyttöjä odottaessa se homma alko jo rv 17+ ja rv15+ ja lisäänty loppua kohden tasasee tahtii. Nyt on vaan kaks kertaa herunu, ja toisella niistä kerroista olin nähny useempana päivänä pientä poikavauvaa.
 3. Minniliini Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Mä en oo ees tullut ajatelleeksikaan, että ennen synnytystä pitäisi maitoa tulla. Ei mulla vaan tule:eek:
 4. Sinnna Kommentoinnin ninja Tammikuunmammat 2016

  ei mullakaan. tippaakaan ole tullut (=
  Katsellaan sitten.
 5. Aphrael Päivystävä dosentti Tammikuunmammat 2016

  Mulla ei ole tullut yhdessäkään raskaudessa maitoa ja ainakin aiemmat imetykset on lähtenyt hyvin käyntiin ja maidontulo on ollut runsasta. Toivottavasti tässäkin niin..
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. jnnajsmine Sanaisen arkkunsa ammentaja Maalismammat 2017

  Mulla on mies muutaman kerran saanu yllärimaistiaiset :joyful: Rinnat ei itsekseen vuoda, mutta nyt viime viikosta lähtien ihan lievä nännipihan puristaminen saa ne vähän vuotaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. HappyMom2016 Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2016

  Mulla kans tulee maitoa jos puristelen...Nyt käytössä myös weledan rintaöljy ja imetystee :) Pelaan siis varman päälle!
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Isanen Jostain jotain jo tietävä Tammikuunmammat 2016

  Tunteeko muut vauvan liikkeitä supistusten aikana tai niiden välissä? Nyt on ollut napakoita supistuksia tunnin-pari, mutta vauvakin liikkuu ahkerasti. Muistelisin vaan jostain kuulleeni, että synnytyksen lähestyessä ja supistusten tullessa vauvakin valmistautuisi synnytykseen lepäämällä ja kohdussa voi olla yllättävänkin rauhallista.

  Tuntuu vaan niin oudolta oma kivikova vatsa, jossa vauva myllää normi iltamenojaan...
 9. Aphrael Päivystävä dosentti Tammikuunmammat 2016

  Isanen, Mulla vaihtelee.. Yleensä vauvat on ollut hiljaisia sen aikaa kun supistelee (paitsi jos supistusten välit on yli 10min), mutta kyllä nuo on välillä myllännyt supistuksen aikanakin sen verran mitä on ollut mahdollista. Mutta en muista kyllä synnytyksen aikana tunteneeni liikettä eli noi liikkumiset supistusten aikana ja välissä on liittynyt varmaan enimmäkseen ennakoiviin supistuksiin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. vuanne Näppärä viestien naputtelija Tammikuunmammat 2016

  Mulla ei ole (tietääkseni) vieläkään kertaakaan ollut supistuksia. Ainakaan en niitä tunnista jos niitä on. Eikä maitoakaan varsinaisesti tule, mutta rintsikoissa on useempana iltana ollut päivän päätteeksi sellaiset pienet tahrat nännien kohdalla. Ilmeisesti hyvin pieniä määriä kuitenkin tulee :) Nyt rv36+2.
 11. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Jos kiukkuisuus ja loputon halu nukkua enteilee synnytystä niin mä lähen jo huomenna puskeen tätä pihalle..eääh..jotenkin niin tympääntynyt olo, vaikka la vasta 26 päivä. Mut ehkä mua vain väsyttää ja siks oon kiukkuinen. Ei oikein mikään jaksa enää kiinnostaa. Just miehen sisko kyseli miten on mennyt ja tuumaskin ennen ku ehin vastata että niin pakkohan se vaan on jotenkin mennä vaikka viimeset viikot onkin mitä on. :p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Eipä täälläkään maitoa tipu, puristaessa tulee vähän. Pitäskö tuo alkaa pumppaileen niin pääsis synnyttelemään :D
 13. Sinnna Kommentoinnin ninja Tammikuunmammat 2016

  Minäkään en Vuanne tunnistanut edes harjoitussupistuksia ennenkuin terkka sanoi asentoa kokeillessa, että "sulla supistaa aika voimakkaasti". Tosiaan olin ollut aijemmin vaan sitä mieltä, että välillä on hieman epämukavaa ja vaihdoin asentoa =D. Supistuksia kaikki tyynni.

  Nyt on ollut niiden lisäksi alaselässä vihlontaa. Liitoskivut vähenivät, mutta alkoivat taas sisätutkimuksen jälkeen. (Lääkäri oli tosi kovaotteinen ja tuntui, että olisi samalla voinut vetää vauvan uloskin =D. "Tämä on pää tässä, tuntuu ihan selkeästi". -Joo, tuntuu täälläkin =D)

  Lisäksi ihmeellistä "kihelmöintiä" tai kipua alhaalla, varsinkin liikkuessa. Tämä erilaista kuin liitoskipu... Laskettu aika on vasta 17.1. ja nyt 27+5 (??) että en usko mitään tapahtuvan vielä..
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 14. Sandrax86 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2016

  Tänään pari kunnon supistusta päivällä, oikein otti joka paikasta. Nyt illalla ei vielä mitään, vaikka vietiin kuusi ulos ja imuroin ja touhusin. Sinnna, mullakin välillä alhaalla kihelmöi ja kipunoi ihmeellisesti. Kaiken maailman tuntemuksia :P

  En tiedä kumpi on parempi, et lähtis itekseen käyntiin vai odottaa vaan rauhassa perjantain sektioon? Mielipiteitä?
 15. Jadeiitti Satasella mukana keskusteluissa

  Sandrax samaa oon miettinyt. Mutta aattelin sitte mennä sillä, et ma sektio. Eli ottaa vaan iisisti. Tosin oon ollu niin poikki, ettei paljoa jaksaiskaan...
  Kyllähän se tav houkuttais saada vauva jo heti syliin, mut toisaalta kun tuo yksi jo on niin aattelen myös sitä duunia mikä siinä on. Pikkasen myös surettaa kun tää raskausaika loppuu ja menettää tän söpön mahan. Vaikka on ihanaa etnää vaivat loppuu. Mut sitte onki se kipu imetyksen alussa ekat pari viikkoa ennenkuin nännit turtuu ja ne jälkisupparit ja kuulemma kaikki sektion jälk kivut, auts. Ja se niskajumi ku yhtäkkiä tulee staattista pitoa ku imettää vauvaa ja se nostelu ja kantelu. Vauvat on ihania, mutta onse silti raskasta kun yhtäkkiä sua tarvitaan koko ajan...
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Mulla tais irrota osa limatulppaa saunan jälkeen ku kävin vessassa..saapa nähdä tuleeko loputkin jossain vaiheessa vai meneekö vasta synnytyksen käynnistyttyä niin ku aiemmissa. Jännää :)
  • Tykkään Tykkään x 5
 17. ForestFairy Asioista perillä oleva Tammikuunmammat 2016

  Mä en oikein tiedä että supistiko mua illalla vai mikä oli... selästä aaltoili kipu nivusiin ja pakaroihin mutta se ei kuitenkaan loppunut tai alkanut niinkuin supistus että oisin voinut esim kellottaa mitään! Mutta hetken jo ajattelin että täytyy lähteä ihan vaan kun en kestä sitä kipua olise nyt mitä tahansa! No onneks sain panadolin voimalla nukuttua :) pitkästä aikaa kunnon yö unet!
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Aphrael Päivystävä dosentti Tammikuunmammat 2016

  Ff, Saattoihan tuo olla supistus. Joillain tulee ennakoivasti sellaisia megapitkiä supistuksia. Hyvä että sait nukuttua lopulta kuitenkin.
 19. ForestFairy Asioista perillä oleva Tammikuunmammat 2016

  Toivottavasti :)
 20. KIIAMARIA Kommentoinnin ninja Tammikuun äidit 2019 Joulumammat 2016 Tammikuunmammat 2016

  FF, mulla oli tuollaista oiretta pari päivää, iltaa ja yötä ennen kuin yhtäkkiä meni lapsivedet. :) En kanssa tajunnut niiden olevan supistuksia.
  • Tykkään Tykkään x 3