NT-ultra

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Fiorella86, 7 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Glendoora Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä myös kaikki hyvin, jos nyt vois vähän edes hengähtää :) Niskaturvotus oli 1,4 ja riskiluvut tulee parin päivän päästä. Pari päivää laskettua aikaa isompi pieni oli, mutta ei muutettu päivää. Omiin silmiin aika rauhaksiin siellä oli, mutta mulla ei ookkaan mitään mihin verrata, ultraajan mielestä kuitenkin vikkelä kaveri :)
  • Tykkään Tykkään x 13
 2. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Hienoa, että ultrista hyvät kuulumiset!

  Kävin neukussa ja riskiluvut oli hyvät, en muista mitkä, mutta ei huolta :)
  • Tykkään Tykkään x 7
 3. Gemini82 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Nt takana ja hui kun meinas herkistyä kun näki papusen jo niin isona. Kaikki oli niin kuin pitääkin ja papunen jumppaili kovasti. Ultraajan mielestä pää oli liian suorana, mittaustulos sai muutaman päivän pidemmälle sen vuoksi. Vilkutti jopa kerran :Heartred
  Puoliso ihan pähkinöinä nyt kun hänelle esikoinen ja koko ajan todellisemmaksi tulee uusi tulokas :D
  • Tykkään Tykkään x 12
 4. Meridiaani Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meilläkin on nyt ollut nt-ultra ja vuodon syyksikin selvisi hematooma. Pitäisi sulaa itsestään, mutta toki tässä riskit on olemassa ettei vie sikiötä mukanaan tai laajene ja ala vuotaa istukan alta ja siten irrottaa koko istukkaa...siinä ei sitten oikein mitään voi. Pitäisi ottaa nyt rauhallisesti, henkisesti ei ehkä niin helppoa. Näin seulontalabroja ja jäin niitä miettimään kun aiempaan verrattuna oli tietysti iän myötä huonompaan suuntaan, vaikka niskaturvotus oli ihan normaali. Varsinaisia seulontatuloksia ja sitä riskisuhdetta en vielä tiedä, tulee sitten perästä. Ainahan näitä todennäköisyyksiä ja suhteita jää miettimään. Seulonnoillakaan ei kaikkea löydetä, joten ei nekään mitään 100% varmoja ole. No, harvemmin tietysti mikään on aina täysin varmaa. Oliko joku käynyt nipt-testissä? Maksaako oikeasti sen jotain 1000e???
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 5. Verde Kommentoinnin ninja Heinämammat 2017

  Mä kävin nipt-testissä ja jokunen muukin heinäkuisista on käynyt. Mulla maksoi laajempi nipt (tsekattiin myös joitakin mikrodeleetioita) n. 1.100 euroa. Sisälsi yhden lääkäri/ultrakäynnin.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 6. Cherry92 Oman äänensä löytänyt

  Nt ultra ohi ja kaikki kunnossa, vilkas pikkukaveri siellä heilu eli siis alkuraskauden vuodoista huolimatta tämä pienen matka jatkui onnellisesti
  • Tykkään Tykkään x 12
 7. Tanni31 Jostain jotain jo tietävä

  Onnea kaikille hyvistä uutisista ☺️❤
 8. Lilyan Oman äänensä löytänyt

  Jeeeee! Ihana vauva siellä heilu ja vipelti ja saatiin kunnon liuska 4d-kuvia kotiinvietäväksi:Heartred kaikki oli hyvin!!! Ihanaa!!!
  • Tykkään Tykkään x 16
 9. Liinukainen Puuhakas puhuja

  Onko täällä ketään kuka ei ois "kerennyt" siihen että katsotaan ne riskiluvut yms niihin kromosomihäiriöihin vai mitä niistä nyt tutkitaankaan,sitä downin mahdollisuutta jne. Mä kävin kyllä ajallaan verikokeissa ja siinä nt-ultrassakin, mutta kun sikiö oli jo ilmeisesti ns "kasvanut yli" siitä tai jotain se ultraaja sano että on liian iso jo, kun vastas muutenki noin neljää päivää isompaa mitä oli viikkoja. Uus yritys sitten 15+0 - 16+6 viikoilla. Mietityttää vaan että jäinkö nyt jostakin paitsi sen takia :S ensimmäinen raskaus kuitenkin kyseessä ni muutenkaan oo mitään hajua tuommosista :D
 10. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mulla jäi ne ekat labrat ottamatta kun unohdin kun neuvolassa ei annettu mitään tarkkaa päivää ja muistin vasta ultraa edellisenä päivänä et ne olis pitänyt ottaa sillo 2 viikkoa aikaisemmin. Oli kaikkee mahdollista juag sillon niin jäi ihan täysin unholaan.. kävin ultrassa ja nt oli 1,12 joten en huolestunut. Nyt on otettu ne verikokeet eilen ja sit ne on mukana siellä rakenne ultrassa minun käsitykseni mukaan..
 11. bebe Oman äänensä löytänyt

  Meillä oli eilen ultra ja kaikki oli hyvin :) saatiin jopa ultrakuva pikkuisesta jossa näyttää peukkua
  • Tykkään Tykkään x 14
 12. Viajante Päivystävä dosentti Marraskuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Käytiin ultrassa aamulla, ja kaikki oli hyvin :Heartred Huojennuksen itkuhan siellä pääsi, kun jännitti ja pelotti että onko pikkukaveri vielä kyydissä. Mies sanoi että olin runnonut hänen kättään kun pidin siitä kiinni :D
  • Tykkään Tykkään x 12
 13. Inkamaria Oman äänensä löytänyt

  Mä huutelen tuolta kesäkuisista! Mulla alko runsas verinen vuoto rv12 ja sillon todettiin istukan reunan alla hematooma 5x2cm kokonen. Varoteltiin tietty, että jos vuotaa jatkossakin niin on suurempi km riski ja voi tulla tulehduksia. Mutta noilla viikoilla sikiö on jo sen verran iso, että alkaa voittamaan hematoomaa koon puolesta ja viikko viikolta asiat on paremmin :) noi istukan irtoamiset on ihan ääritapauksia joita käy tosi harvoin!

  Oon nyt rv19 ja hematooma on edelleen samassa paikassa, ei oo siis vuotanu eikä kuivunu pois. Mutta mitään harmia se ei oo aiheuttanu, pienikin kasvaa oikein mallikkaasti!

  Mä alkuun vaan itkin koko asiaa ja olin tosi stressaantunu. Mut nyt koko hematooma on poistunu mielestä ja murehdin sitte, jos jotain vuotoa tai kipua alkaa tulemaan. Tsemppiä!!
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 14. Nallenäiti Jostain jotain jo tietävä

  Me käytiin nipt testissä. Meillä maksoi yht lääkärin kanssa 784€. Kromosomien kannalta kaikki pitäis olla ok ja poika olis meille tulossa.
  • Tykkään Tykkään x 9
 15. Verde Kommentoinnin ninja Heinämammat 2017

  Hienoa, onnea Nallenäiti! :)
 16. Meridiaani Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kiitos Inkamaria :Heartred
 17. Eloinen. Asioista perillä oleva Elomammat 2017

  Tänään oli NT-ultra ja huomattiin kotoa lähtiessä että oltiin jo 4 min myöhässä, oltiin katsottu kellonaika väärin!!!! :BangHead Saatiin kuitenkin sovittua ja päästin ultraan.

  Meitä ultraava naishenkilö oli aivan ihana! Vatsan päältä ultrattiin ja heti ensimmäiseksi pikkuinen näytti nyrkkiä :laughing002 "mitäs häiritset mun rauhaa" tyyppisesti ja nyt siitä on ihana kuva! Ultrattiin varmaan vartin verran ja koitettiin saada pikkuinen kääntyilemään ja tekikin töitä käskettyä :) nähtiin niin paljon, aivot, mahalaukku, selkäranka, virtsarako, sydän, nenä, suun avaaminen ja sulkeminen, ihan huikeeta! Mieheni otti aina välillä videotakin. Niskaturvotus oli 1,8 ja laskettiin 10 pikkuruista sormea ja 10 pikkuruista varvasta. Oli ihana kokemus. Lopuksi pikkuinen köllähti näköjään lempiasentoonsa joka oli mahalla köllöttely, naama kohti lattiaa.

  Nyt on LA virallisesti heinäkuussa, kun koko ajan ollut kiikun kaakun :)
  • Tykkään Tykkään x 9
 18. Barbababa Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mitä Balinalle kuuluu? En oo huomannu ainakaan viestiä ultrakuulumisista. Toivottavasti kaikki oli hyvin ultrassa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 19. SeRit Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä oli myös eilen ultra. Kaikki hyvin, niskaturvotus 1,3 ja riskiluku pieni. Pikkuinen ei vaan ensin meinannut kääntyä sopivaan mittausasentoon, joten aika pitkään saatiin häntä katsella.
  • Tykkään Tykkään x 5
 20. Tanni31 Jostain jotain jo tietävä

  Mä en kerenny niihin ensimmäisiin testeihin koska olin ulkomailla joten mulla mitattiin normi ultrassa (13+2) niskaturvotus joka oli 1,5 ja oli kuulemma hyvä. Nyt oli perjantaina sitten sokerirasitus jossa samalla otettiin veriseulat nuita down testejä varten. Neuvola ois sitten 1.2 joten ehkä siellä saan tietää mitä tuloksia sieltä tulee