Neuvolakäynnit

Keskustelun 'Lokakuiset 2021' aloitti Bella Swan, 13 tammi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Elly_ Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  En usko, että on kaupungin koosta kiinni tuo sähköinen järjestelmä, sillä siinä tapauksessa meidän pikkiriikkinen kylä täällä Turun katveessa tuskin käyttäisi sähköistä. Mutta ehkä tämän sairaanhoitopiirin alueella on otettu laajemmin käyttöön yhteinen järjestelmä, joka mahdollistaa tuon sähköisen kortin. Toisaalta haluaisin paperisen, jotta esikoisen odotusajasta jäisi jotain fyysistä muistoksi odotusajasta, mutta toisaalta kyseessä on esikoinen, niin en varsinaisesti tiedä mistä jään paitsi...
 2. Isabelle Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Meillä on sähköinen, sitä täyttelin esikoisen aikana jo. En mäkään tiedä mistä jään paitsi, kun en oo paperista versiota koskaan saanut. Onhan se kiva muisto varmasti, mun omakin neuvolakortti on jossain tavaroiden joukossa, tai ainakin sen pitäisi olla.
 3. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Nyt kun "pitäis" soittaa neuvolaan, niin se alkoikin kauheasti jännittää. :bored: :nailbiting: :grin
  Normaalisti en siis jännittele mihinkään soittamista.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 4. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Ensimmäinen käynti ja samalla ultraus ensi viikolla, viikot vähän päälle 7 silloin. :love017
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. Mörköli Aloittelija Lokakuiset 2021

  Mulla olis ensimmäinen neuvola tällä viikolla, nyt siis alkoi rv 10. Harmi, kun täällä ei ultraa ole neuvolakäynneillä, tule pian aika np ultraan :bounce
  • Tykkää Tykkää x 3
 6. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Ja kun tuo varmistui niin peruin jo varmuudenvuoksi varaamani yksityisen varhaisultran ensi lauantailta (täällä pitää lähteä kauemmas jos haluaa yksityiselle ja viikolla ei onnistu eli viikonlopulle siis menee, että pääsen, ja viikonloppuisin aikoja on todella Vähän, joten siksi oli jo varuiksi varattuna). :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Elma32 Aloittelija Lokakuiset 2021

  Neuvola käynti oli viimeviikolla, ja eipä siellä vielä mitään erikoista tapahtunut, kuten esikoisesta muistelinkin. Nt ultra on 25.3. Ja sitä en malttais odottaa
 8. Tsernobyl Aloittelija Lokakuiset 2021

  Samoissa mennään, viime viikolla kans eka neuvola ja nt uä 24.3.
 9. Ambabloo Aloittelija

  Täällä valvotaan. :greet025 Huomisen (tai siis tämän päivän) neuvola-ajan takia todennäköisesti :laughing002 Ei millään unta ja pahoinvointi vaanii, kun kerta on hereillä.

  En tiiä mikä niin jännittää :scared001mutta luultavammin se, että miltä raskaus näyttää.. Onko oikeassa paikassa, voidaanko siellä hyvin ja millä viikoilla todellisuudessa mennään :happy8

  Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, että saadaan raskaudesta todellinen :love7

  Wish me luck :biggrin ja hyvää yötä, yritän saada unen päästä kiinni laughing7:sleep002
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 10. vispipuuro123 Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Täällä valvottiin tavallista enemmän myös, ja tänään ei mulla edes ultrata :facepalm: mutta tsemppiä sullekkin, toivottavasti sait unta lopulta :happy:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. vispipuuro123 Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Hyvin meni ja sain ultran ensi tiistaille :dance011
  • Tykkää Tykkää x 6
 12. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Mäkin kävin tänää neuvolassa. Sain paperisen neuvola kortin ja käyn maisasta varaamassa nt-ultraa ajan.

  Vähän yllättäen tuli itku kun kerroin tästä alkuraskauden aiheuttamasta ahdistuksesta. No, se tuotti kuitenkin toivotun tuloksen ja sain ultra-ajan meidän omaan neuvolaan ensi maanantaiksi:smug::rolleyes:

  Oli mukava käydä ja uusi täti oli oikein ymmärtäväinen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Acaia Aloittelija Lokakuiset 2021

  Mulla on maanantaina varhaisultra lapsettomuuspolilla ja jos siellä on kaikki hyvin ni soitan neuvolaan. Jännittää jo :love7
  • Optimistinen Optimistinen x 3
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Daiya Rakastunut foorumiin Lokakuiset 2021 Toukokuun äidit 2019

  Ihanaa että löytyi ymmärrystä ja pääset ultraan vielä! :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 15. Chimichanga Peruskäyttäjä

  Parin viikon päästä tutulle neuvolatätille
 16. Daiya Rakastunut foorumiin Lokakuiset 2021 Toukokuun äidit 2019

  Hei miten sulla meni neuvolassa, olitkohan päivittänyt jo johonkin ketjuun, pahoittelut jos en muista? :)

  Täälläkin eka virallinen neuvola takana (varhaisultra tehtiin kans omassa neuvolassa), tänään 9+2. Ultrattiin ja hyvin vastasi mittoja, eka mittauksella 9+4 (28mm) ja tokalla täsmälleen viikkoja vastaava sintti (25mm), joka jo hieman liikuskelikin :happy: eli ainakin sen suhteen aikataulussa. Sain ensi viikolle seulontaverikokeet ja samalla pyysin ferritiinin, kun se on mitattu viimeksi marraskuun lopussa ja oli sillon alhainen (21 muistaakseni). Näkee onko rautakuuri yhtään purrut. Muuten perus eka käynti, terveystietojen läpikäyntiä ja neuvolakortin täyttäminen :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 17. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Eka neuvolakäynti tänään takana. Jäi lähinnä epämääräinen olo koko hommasta. Heti alkuun terkkari ilmoitti että paikalla on sitten opiskelija, joka siis harjoitteli kaikkien tietojen kysymistä ja syöttämistä järjestelmään. Suurinosa käynnistä keskittyikin heidän kahden väliseen ohjeistukseen ja ihmetykseen ja milloin mihinkin.
  Sain kyllä tarvittavat tiedot, verikoelähetteen, virtsanäytepurkit, sokerirasitus, yms, mutta mutta... Niin. No.
  Ehkä jäi nyt vaivaamaan se, että menin aivan järjettömän peloissani ja huolissani sinne, enkä saanut niille tunteilleni juurikaan tilaa tai reagointia, muuta kuin "älä huoli". Vaikka kyllä ilmaisin pelkoni ja ahdistukseni erittäin selvästi heti kun vain sain suun vuoron.
  Ultrattiin kyllä, sekin pikaisesti. Onneksi pitkältä tuntuneen ajan jälkeen löytyi kaveri oikeasta paikasta ja sykekin, vastasi suurinpiirtein juuri sitä mitä laskujeni mukaan pitikin eli noin 7+. Suurinpiirtein, koska, niin, ultrattiin melko hätäisesti.
  Neuvolan järjestelmä antoi tälle päivälle 7+5, mun laskujen mukaan olisi noin 7+1. Terkkari sanoi että uskoo mun laskujen pitävän enemmän paikkaansa. Järjestelmä kun laskee tietyn kierron mukaan? Jolloin se ei epäsäännöllisillä kierroilla toimi. Jään odottelemaan kutsua sinne rv 12 ultraan, siellä sitten varmistuu ja tarkentuu.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
  • En tykkää En tykkää x 1
 18. Marinel Aloittelija Lokakuiset 2021

  Ihanaa että kuitenkin löytyi pikkuinen ja syke, kaikki siellä kunnossa siis! :happy:
  Todella harmillista kyllä tommonen että opiskelija vie huomion! Pakkohan heidän on harjoitella, mutta ei kyllä asiakkaan kokemukseen saa yhtään vaikuttaa se että paikalla on harjoittelija, ohjaus kuuluu tehdä joskus ihan muulloin... epäammattimaista ettei sun huolia kuunneltu ja käsitelty :shifty:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 19. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021

  Kiitos:Heartred
  Ja juuri näin. Ja aina jos on ollut tilanne, että opiskelija on ollut jossain tilanteessa mukana, tai on kysytty voiko tulla mukaan, niin tietenkin se on ollut mulle aina ok! Koska todellakin harjoitteleminen on tärkeää!
  Tilanne meni tällä kertaa vaan jotenkin kummalliseksi ja tunsin olevani ulkopuolinen häiriötekijä tilanteessa. o_O
 20. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Mun käynnillä oli myös opiskelija mutta sain kyllä huomiota ja huoleni otettiin todesta ja siitä keskusteltiin pitkään. Kurjaa että sinä jäit paitsioon neuvolakäynnillä. Ei opiskelijan läsnäolon pitäisi noin paljon vaikuttaa.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu