Neuvolakäynnit

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Vargynja, 19 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Laakeripuu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Voi ei mikä tilanne :sorry: Toivottavasti kyseessä oli nyt vaan jokin laitteesta johtuva virhe ja saat huomenna hyviä uutisia! Pidän sinulle sormet ja varpaat ristissä :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Srii Seurustelun sensei Elokuiset 2021

  Tsemppiä Evy80 :Heartred
 3. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Voi ei mikä tilanne sulla siellä, ei ehkä tule uni yöllä :nailbiting:. Tsemppiä, hengessä mukana :Heartred
 4. Evy80 Hyväntuulinen höpöttäjä


  Tänään sitten varmistui se mitä eilen pelkäsin. Sykettä ei löytynyt. Valmistava lääke otettu ja perjantaina osastolle tyhjennykseen kun raskausviikkoja jo yli 9.

  Melkein voisi sanoa et tähän on jo melkein tottunut tai paremminkin turtunut. Kipu ja tuska on kyllä aina yhtä kova. Pitää kuotenkin olla onnellinen että on onnistunut saattamaan maailmaan edes yhden ihanan lapsokaisen.

  Tsemppiä teille kaikille loppuodotukseen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 26
 5. Laakeripuu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Eikä :sad010Tuntuu tosi pahalta puolestasi. Ei kenenkään pitäisi joutua kokemaan noin montaa menetystä. Toivottavasti pääset juttelemaan tästä ihan ammattilaisenkin kanssa, vaikka eihän sekään tuskaa poista.

  Jaksamisia sinulle ja perheellesi :Heartred
 6. NL Piirimestaruustason postaaja Joulukuun mammat 2017

  Voi ei, niin ikävä kuulla. :sad010 Kovasti voimia teille surun keskelle! Onneksi teillä on jo yksi ja varmastikin niin ihana lapsi. :Heartpink
 7. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Voimia toipumiseen :Heartred
 8. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Olen pahoillani, Evy :Heartpink Voimia kovasti :Heartpink
 9. NL Piirimestaruustason postaaja Joulukuun mammat 2017

  Mä mietin, kun nt-ultraan on vielä 2 viikkoa ja 3 päivää ja 13 tuntia aikaa (:hilarious:), että kysyiskö neuvolasta, että voisiko käydä kokeilee saada sydänääniä kuuluviin ensi viikolla... Millä viikoilla ootte saanu kuuluviin? Mulla alkaa ens maanantaina vko 11+0. Viime raskaudessa sain ajan ultraan noin viikkoa ennen nt-ultraa, koska olin ihan hermoraunio odottelun ja epäilysten takia.

  Tiiä sit miten mun mielenrauhan kanssa kävisi, jos sydänääniä ei saataisi kuulumaan, mikä vois olla hyvin mahdollista. Et miettisinkö sit vaa enemmän, että onko siellä edes elämää ja ahdistuisin siitä. Nyt oon osannut ihan ihmeen rauhallisesti olla tässä vaikka, joka päivä mielen valtaa epäilys ja pieni pelko, että mikähän tilanne tuolla masussa todellisuudessa on...
 10. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Mulla viime raskaudessa näemmä 13+4 kuunneltu ekan kerran sykkeet. Tsekkasin neuvola kortista..:) silloin mulla oli koti Doppler lainassa hetken (angelsounds) ja sain helposti kuuluviin jo tuota aikaisemmin :pompus:

  Mulla oli nyt eka neuvola jo vkolla 7 ja seuraava RV 14+4(!) :joyful: pitkä väli mutta ei haittaa kun tuttua hommaa jo:grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Sundiu Näppärä viestien naputtelija


  Mulla oli neuvola 9 viikolla, alkio vastasi kokoa 7+5 ja todella hyvin kuului silloin jo sykkeet että kyllä ne jo sinullakin pitäisi kuulua jos ensi viikolla olet jo 11+0 :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Se varmaankin riippuu paljon siitä että millaiset laitteet neuvolassa on. Joillakin laitteilla voi jo kuulua, mutta vanhemmilla välttämättä ei. Muistaakseni noilla viikoilla joskus testattiin että kuuluuko, ja ei kuulunut. Mutta mulla on fylliä ja laitteet oli tosi einonaikaiset :grin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. NL Piirimestaruustason postaaja Joulukuun mammat 2017

  Varasin maanantaiaamulle soittoajan terkkarille nii kysäsen silloin, jos voisi tulla käymään ja kokeilla kuunnella sydänääniä. Katsotaan mitä maanantaina sanoo. :)
  • Tykkään Tykkään x 3