Neuvolakäynnit

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Vargynja, 19 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Miten viimeisin neuvolakäyntisi meni? Oliko kaikki kunnossa?

  Jos edessä on ensimmäinen neuvolakäyntisi, voit lukea ensimmäisen käynnin sisällöstä artikkelistamme. Joko ensimmäinen neuvola-aika on varattu?
 2. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Onko joku jo varannut sen neuvolan ensikäynnin? Itse varasin ajan 7.1 joka olisi jo laskujen mukaan about 10 viikko koska varhaisultraan menen jo 28.12 eli jos on jotain käynyt voin sen neuvola-ajan sitten perua. Nyt oli onneksi kiva hoitaja puhelimessa koska viime raskaudessa neuvokaa varatessa hoitaja sanoi että kannattaa varautua keskenmenoon kun niin moni menee kesken ennen sitä ekaa käyntiä.
 3. Tuulenviemää Näppärä viestien naputtelija

  Olen miettinyt varaanko aikaa vasta varhaisultran jälkeen. Eli 15.12 jälkeen.
 4. Marcipa Piirimestaruustason postaaja

  Mä ajattelin varata vasta varhaisultran jälkeen. Kahdesti olen joutunut ensimmäisen neuvolan perumaan, niin olen tullut varovaiseksi.
 5. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Siis ihan kamalaa että hoitaja sanoo tuollaista puhelimessa! :wideyed:

  En ole varannut vielä. Ensi viikolla varaan.
 6. Avelin Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo siis en tiedä mikä sillä oli, mutta jäi kyllä silloin tosi huono fiilis kun oli eka raskaus ja oli ihan innoissaan
 7. Tuulenviemää Näppärä viestien naputtelija

  No soitin nyt kuitenkin, kun mulla oli kysyttävää liittyen mun rautakuuriin. Toivottavasti en joudu perumaan käyntiä joka on 22.12.
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Nyt on varattu, eli 22.12. ensikäynnille :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Balance Hyväntuulinen höpöttäjä

  Eka Neuvola olisi 30.12, 13 päivää varhaisultran jälkeen. Let’s see:pompus:
 10. Apliese Puuhakas puhuja

  Varasin neuvolan 17.12. Ihanaa, kun tässä asiassa oli menty eteenpäin sitten vuoden 2015, kun viimeksi näitä varailin ja ajan pystyi itse valita netistä. :D

  Hippasen ehkä tyhmä kysymys, mutta varhaisultra on mulle uusi käsite. Käyttekö siis yksityisellä puolella ultrassa jo ennen tätä ekaa neuvolakäyntiä?
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Kun oon ollut lapsettomuushoidoissa niin mulla varhaisultra varattiin automaattisesti heti sitä kautta kun ilmoitin raskaustestin tuloksen. Esikoisesta kävin aikanaan omakustanteisesti yksityisellä varhaisultrassa. En malttais odottaa että pääsee näkemään mikä on tilanne!
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Apliese Puuhakas puhuja

  Aivan, kiitos Ninnu selvennyksestä! Eka ultra on kyllä niin jännä paikka, että en itsekään malttaisi odottaa, mutta nyt kun on jo tuo neuvola kahden viikon päästä niin ehkä oottelen sinne saakka.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Balance Hyväntuulinen höpöttäjä

  En ole itse ollut aikaisemmissa raskauksissa varhaisultrassa, tämä on eka kerta. Sain lähetteen Neuvolasta.
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. CherryRed Sukkela juttelija

  Me ollaan oltu myös hedelmöityshoidoissa, niin ensimmäinen varhaisultra varataan siinä samalla, kun on selvinnyt hCG-taso verikokeesta. Meillä on 16.12 UÄ.

  Katselin eilen pääkaupunkiseudun neuvola-asioita, ja ei olla vielä tällä vuositihannella... pitää soitella ensin neuvolaan ja aktivoida itsesi. Ilmeisesti jos on aiemmin ollut neuvolan asiakas, pystyy varaamaan sähköisesti, mutta näin uutena ei pysty.
  Mietin tässä että uskaltaako varata aikaa vielä vai mennäänkö ensin tuonne varhaisultraan varmistamaan, että onko ketään kyydissä.
 15. Fleurette Oman äänensä löytänyt

  Mä sain neuvola-ajan 22.12 ja silloin on menossa vasta rv 7+5. Tosi aikaiselta tuntuu. Varhaisultraankin mennään vasta tuon neuvola-ajan jälkeen.
 16. CherryRed Sukkela juttelija

  Meillä on tuo varhaisultra 6+4 kohdalla. Että vielä aikaisemmassa mennään. Yleisesti ottaen tuntuu, että hedelmöityshoidoissa yksityisellä ensimmäinen ultra on aika varhain.
 17. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Ai CherryRed yksityisellä on jo noin aikaisin :O Ihanaa kun päsette jo silloin näkemään tilanteen! Mä oon ollut hoidoissa julkisella puolella, ja mulla varhaisultra "vasta" 7+3. Nyt pitäis keksiä kaikkea mukavaa ja rentouttavaa puuhaa siihen asti, aika tuntuu niin pitkältä kun vaan tarkkailee oireita ja miettii onko siellä ketään.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 18. Kisu83 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Varasin eka neuvola-ajan 14.12, mutta saattaa olla et neuvolatäti tahtois nähä aiemmin johtuen aikaisemmasta keskenmenosta. Soitan maanantaina neuvolaan ja juttelen asiasta.

  Aiemmasta keskenmenosta on just 6 viikkoa aikaa, clearblue testin mukaan olen 2-3 viikolla raskaana joka vastais 4-5 raskausviikkoa, mikäli oikein ymmärsin käyttöohjeesta :bookworm:
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. CherryRed Sukkela juttelija

  Yksityisellä asiat käy aika sutjakkaasti eikä esim. hoitoihin ole jonoja tai odotteluja. Mitä nyt korona heitti kurvipallon ja kaikki meni kiinni pariksi kuukaudeksi... Ja ultrakin onneks aikasin että tiietään mahd aikaisin missä mennään.
  Käy odottajan aika pitkäksi... toi meijänkin aika tuntuu niin kaukaiselta nyt :grin
  Tsemppii sullekin odotteluun!
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. mymmemamma Hyväntuulinen höpöttäjä

  Ootteko neuvolaan soittaessa huomannut, että korona-aika vaikeuttaisi ajan saamista?

  Pohdin, että pitäiskö tarttua luuriin jo nyt vai rauhassa odotella joulun jälkeiselle ajalle kun on saanut varhaisultrasta lisätietoja.