Neuvola

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Heihel, 1 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. KultaHippu Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Neuvola lääkäri eilen ja kaikki oli hyvin, sydän jumputti semmosta tahtia, eka kerta kun neuvolassa kuunneltiin, kotona doblerilla kyllä välillä kuunneltu. :) Riskit ei aiheuttanut huolta nytkään kun oli verikokeitten kanssa katottu. Saa nähä kui muutto nyt sotkee uusi kaupunki ja eri tavat. tänään uuden neuvolan ultraan kun neuvola täti ei ollut oikein halukas kuuntelemaan että on nt-ultrassa jo käyty. Toivottavasti asenteet muuttuu kun mennään käymään, oli sen verran kuivaa kohtelua puhelimessa että ei tuu mitään jos se jatkuu näin..
 2. aurora80 Oman äänensä löytänyt

  Tympeetä että kohtelu on välillä mitä sattuu.Ihteä tympii kun ne ei kerro ja viittaavat huolille kintaalla.
 3. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Tänään kävin labrassa antamassa uudet neljän tunnin näytteet, kun neuvolassa meni miten meni. Oli muuten "helppo" homma kun halusi kaksi näytettä. 1. Ilman pesua alkuvirtsa ja 2. Pesun jälkeen puhdas keskivirtsa. Kyllä vähän hymyilytti, ku purnukoiden kanssa siellä vessassa "leikin".
 4. -tuike- Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä oli neuvola ( 17. viikolla... ei lääkärineuvolaa tällä paikkakunnalla). Pikkuinen oli vilkkaana päällä ja liikkui puolelta toiselle, oli siinä neuvolatädillä tekemistä pysyä perässä dopplerin kanssa :smiley-bounce012. Painonnousukin onneksi pysynyt kohtuullisena vaikka ite vähän muuta epäilin.o_O
 5. Nyytikki2 Näppärä viestien naputtelija

  Nyt rv20 ja huomenna lääkärineuvola. Oottelen lähinnä sydänäänien kuuntelua (vaik kyllä me kotona niitä ollaan jo jonkin verran dopplerilla kuunneltu) sekä jännitän paljonko paino on nousdut kun vatsa on jo tässä vaiheessa aika valtava ☺
 6. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mulla oli nlalääkäri kans tänään. Sama lääkäri ku esikon aikaan, tosi mukava nainen :) supistukset ei onneks oo tehny muutoksia kohdunsuulla joten oman voinnin mukaan saan jatkaa töis ja käydä tarkastuksis ainaku siltä tuntuu. Pissakoe pitää käydä viemäs että suljetaan tulehdus pois. Taas jomotellu koko päivän kunnolla alamahaa ja supistanu mutta onneks ei tartte murehtia sen enempiä asiasta.
  Paino ei onneks ollu noussu juuri mitää, nyt tullu n. 5kg yhteensä. Kaikki hyvin ja jos tuntuu töis raskaalta nii sitte hakea sairaslomaa.
 7. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Oli toinen neuvola ja hyvin oli kaikki. Keskisyke 145. Paino on noussut 1kk aikana n. 530 g/ viikossa eli nyt painoa 70,1 kg. Painoa tullut n. 5 kg yhteensä.

  Seuraava neuvola on rakenneultran jälkeen seuraavalla viikolla RV 23:lla ja on kelan hommat aiheena. Nykyään pitää omatoimisesti pikatestata proteiini yms. Arvot virtsasta ja ottaa verenpaineet..
 8. aurora80 Oman äänensä löytänyt

  Moi!Onko teillä ollut synnytysvalmennusta??Täällä ei
 9. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Kuopiossa synnytysvalmennus lauantaisin pari tuntia, käydään siis yhtenä lauantaina vaan, noin kuukausi ennen la. Katotaan video ja kierretään tilat. Sekin kuulema loppuu ens vuoden maalis-huhtikuussa ja siirtyy nettiin kokonaan.
 10. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Päijät-Hämeessä ei järjestetä synnytysvalmennusta. Ryhmäkäynnit synnytyssairaalan tutustumiseen järjestetään, mutta oman kokeman perusteella, ei silloinkaan päässyt näkemään tiloja.

  Sain kivan soiton neuvolasta. Täällä käynnistyy varhaisen vuorovaikutuksen ryhmätoimintakokeilu ja pääsen mahdollisesti osalliseksi siihen. Kiinnostaa ehdottomasti tavata samassa elämäntilanteessa olevia!
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  1.12 alkaa perhevalmennukset Oulussa. Aikoja on 3 yhteistä pariskunnalle ja 1 isille pelkästään :) yksi kerta painottuu varsinaisesti synnytykseen. Mielenkiinnolla odotan!
 12. Michayla Jostain jotain jo tietävä

  Pitkästä aikaa oli eilen neuvola. Lääkärin vuoro tällä kertaa. Viimeisin käynti oli marraskuun puolella :eek: Yllätykseksi lääkäri varmisti vielä ultralla miten päin pieni makoilee. Oli kyllä ihanaa nähdä pikkuinen :Heartred Aikamoisessa mykkyrässä hän jo yksiössään majaili. Pää oli alhaalla, kylki/selkä vasemmalla ja hienot varpaat lepäsivät oikeaa kylkeä vasten, eli asemissa. Paikat oli aika valmiina, mutta onneksi vielä kiinni. Sf-mitta oli tasan keskellä käyrää, vähän esikoista pienempi.

  Tänään onkin sitten ollut ensimmäinen päivä, kun on täytynyt oikeasti kunnolla hidastaa kävelytahtia ja sisäreidet ovat olleet tulessa vähän väliä :rolleyes: Kai sitä pikkuhiljaa pitää uskoa, että tämä odotus rupeaa olemaan jo loppumetreillä :wideyed:
  Last edited: 6 tammi 2017
 13. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Pitkästä aikaa neuvola taas takana. Oma "täti" olikin poissa ja tilalla oli terhakka, nuori, uusi työntekijä. Jotenkin vaati itseltä orientoitumista kertoa hänelle uudelleen kaikki samat asiat, joita vanha jo tiesi.

  Kaikki oli hyvin, alapaine oli noussut, mutta vielä Ok. Sf mitta 32+6 25, joten pienenä mennään...siitä täti halusi, että otetaan uusi mitta perjantaina...liikkeet ja sykkeet hyvät. Painoa tulee noin 400g viikossa, joka kuulema hyvä tahti(???).
 14. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Tänään oli mulla myös neuolalääkäri = ) viikoja nyt 34+6, kaikki oli hyvin ja sano että on kyllä jo valmis syntymään melkeen millon vaan. Hui! Sf mitta oli 33 eli vähän yli keskikäyrän mennään. Viikko paino nousu 824g = D.. Verenpaine 109/72, hb 126. Kohdun kaula pehmeä, kiini ja pituutta jäljellä 2cm.. Vauvan syke 140.
 15. KultaHippu Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Onko päiviä jossain esillä? Minäkun en löydä netistä mitään tietoa näistä, joulukuun päivä oli tiiossa mut ei päästy, jos ois vielä tammikuussa ehitty mukaan et olis nähny tilat mihin tulla kohta.. tullaan siis toiselta alueelta siksi ei neuvolasta saada tietoa kun niillä on vaan omanalueen päivämäärät.
 16. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Kuopiossa enää 28.1 ja 18.2 klo 12-14.30. Sit loppuu ja siirtyy nettiin. Auditorio 1::ssä.
 17. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Neuvolassa käyty, vauva kiinnittynyt, joten saapi tulla kun on tullakseen. Kasvua tapahtunut, sf mitta noussu alakäyriltä keskikäyrälle.
  Maksakokeisiin huomenna, kun ei oikein syytä löytynyt ajoittaiseen kylkikipuun.
 18. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Välillä oikeen iskee sellanen välähdys että pian bebe tulee ja nyt tuosta Sonjuskan viestistä meni oikeen kylmät väreet että ompa todellista :O
 19. jenni89 Sukkela juttelija Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Miullaki oli neuvola. Sf-mitta oli kasvanu 31cm ->34senttiin 2viikossa. Ultras ja lapsvettä on normimäärä. Jos ens viikolla vielä noussu mitta kovasti ylöspäin, ni äitiyspolille kokoarvioon. Eivät sitte välttämättä anna mennä sinne rv 40 asti. Ja meillä myös vauva menossa alas päin, ei heilunu enää. Jumppapallon päällä alkaa olemaan, ni menis syvemmälle ja tekis ite kohdunsuulle painetta, ni sais synnytyksen käyntiin. :)ei malttas oottaa!! Nyt rv 37+2.
 20. -tuike- Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä olI neuvola.... toiseksi viimeinen:nailbiting:, enää yksi ennen käynnistystä! Sf- mitta oli tippunut, eli mukula laskeutunut. Näkyy ja tuntuu kyllä ihan selvästi, että näin on käynyt. Sellaista äkillistä vihlontaa tuolla alakerrassa monesti just silloin kun vaavi liikkuu kovasti.

  Nyt siis 34+1
  Last edited: 12 tammi 2017