Mitä tänään syötäisiin?

Riivin eiliset kanankoivet, keitin couscousia, rusinoita ja ananaspaloja. Maistoin Lidlin Couscous -mausteella ja sekoitin kaikki yhteen.

Kanankoivet (tms) ovat hyviä kun niitä paistaa samantien isomman satsin kerrallaan, niin saa hyvät kanat risottoon, kanapastaan, couscousiin, nuudeliin ja pizzan päälle.
 
Donitseja ja paistettuja tortilloja kuulunut tähän talouteen. 😋
IMG_20230414_164300.jpg
IMG_20230416_125544.jpg
 
Lounaalla eilistä italianpataa, ja päivällisellä kanaa ja perunaa, sweetchilikastiketta sekä nopsaan kiehautettua ruusukaalia 😋
 
Kokeiltiin eilen ohjetta, joka tuli vastaan maitopurkissa. Jauhelihan sisään tulee kinkkusiivu ja sulatejuustoa. Ohjeessa käskettiin paistamaan pannulla, mutta me päädyttiin heittämään uuniin. Aikuiset tykkäsi, lapset ei. Tänään ruokana jämiä (aikuiset syö lopu jauhelihakääröt, lapset saa jotain muuta mitä jääkaapista löytyy.)
 
Kokeiltiin eilen ohjetta, joka tuli vastaan maitopurkissa. Jauhelihan sisään tulee kinkkusiivu ja sulatejuustoa. Ohjeessa käskettiin paistamaan pannulla, mutta me päädyttiin heittämään uuniin. Aikuiset tykkäsi, lapset ei. Tänään ruokana jämiä (aikuiset syö lopu jauhelihakääröt, lapset saa jotain muuta mitä jääkaapista löytyy.)
vink, vink: Broilerin rintafileen sisään nuo voi myös laittaa ja paistaa sitten pannulla kypsiksi. Juustona toimii silloin kiinteätkin esim. emmental.
 
Tehtiin rannalle hyvät eväät
Tortillalevyn voitelin yrttituorejuustolla. Päälle levitin salaatinlehtiä. Kurkusta tein juustohöylällä pitkiä ohuita viipaleita. Näiden päälle laitoin paistettua atrian pehmeän pippurinen kanasuikaletta. Tämän päälle fetaa murusteltuna ja pari lusikallista ranskankermaa.
Tiukka kääriminen ja hammastikulla kiinni.
 
Takaisin
Top