Mitä mukaan sairaalaan ?

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Saltsu92, 6 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mä unohdin pakata höylän. Ja voi hitto sitä kainaloiden sänkeä+hikoilut päälle. Yäk! Mullahan kyllä tosin veny se sairaalareissu pidemmäks ku oli tarkoitus.
 2. Axu Peruskäyttäjä

  Ainaki täällä OYS:ssa on jotenki tosi kuiva sisäilma, et jos vaan on yhtään taipumusta silmien kuivumiselle, niin kannattaa ottaa kosteutustippoja mukaan. Tai en tiedä kyllä että saisiko täältä osastoltaki jos pyytäis. Mulla on nenänki limakalvot niin kuivahtanu täällä ollessa, et oli pakko suihkauttaa vähä ceridal-öljyä nokkaan.
 3. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Joo toi on kans tosihomma. Tuolla oli myös ihan karsee sisäilma. Aamulla ku meni ni iltaan mennessä niistin jo verta nenästä.
 4. Janna75 Naimisissa foorumin kanssa

  Mulla oli 2 Trip-mehua mukana ja pyysin miestä tuomaan nyt lisää. Sairaalan mehu kuivatti suuta aivan tolkuttomasti. Ilokaasua kun vedin maskilla niin kuivas suu kans. Ja se Tripin pilli oli ehdoton apuväline! En tosin edes kysynyt olisko täältä saanut pilliä mut olen juonut vettä kylkimakuulta mukista pillillä samalla kun imetän. Mulla on kyllä tollanen sportti-pullokin mukana mutta ei ole tullut käytettyä...
  Omat imetysliivit, suojat ja sandaalit on käytössä muuten sairaalan kamppeissa. Liivit vaan taitaa olla auttamattoman pienet siinä kohtaa kun maito nousee kunnolla rintoihin. Jotain makeeta tekee välillä mieli, onneks on Hopea-toffee pussi mukana! :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. vedonika Aloittelija

  Pivi meni muistaakseni SATKSiin synnyttää? Kannattaa varata mukaan joku villatakki tai huivi hartioille + villasukat. Tulee tarpeeseen jos saat sängyn ikkunan vierestä. Käy sellainen veto, että mulla on aina yläselkä jumissa, varpaat jäässä ja nokka aivan tukossa kun sieltä pääsee pois.
 6. Pivi1989 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Okei, kiitos tiedosta!!:)
 7. Janna75 Naimisissa foorumin kanssa

  Mä kun tosiaan en palele niin mä kuljen täällä (TYKS) käytävillä paljain jaloin ja ilman tuota takkia ja hihat käärittynä ylemmäs. On täällä joillakin omat villasukat ja villatakkikin päällä. Eli laidasta laitaan, riippuen miten herkästi paleleva tai lämmin kukin on. :)
 8. vedonika Aloittelija

  Juu Janna ja riippuen siitä kuin paljon osastolla vetää. Usein kuulemma maidon noustessa pukkaa olee kuuma ja hiki valuu, mut kannattaa silti katsoa et ei turhaan vilustuta itseensä ja saa lihaksia jumiin.

  Mullakaan oo ikinä yhdelläkään osastolla tuolla Porissa kylmä ollut esimerkiksi yhteisissä tiloissa, mutta se veto mikä käy ikkunan vieressä olevaan sänkyyn on jotain järkkyä. Nytkin kahden viikon takaisesta reissusta vieläkin kurkku kipeenä ja hartiat jumittaa...
 9. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Osaako kukaa sanoa onko oysissa osastolla kylmä?
 10. sushan Aloittelija

  Pikkumyy: ainakin muilla osastoilla töissä ollessa oon palellu välillä..
 11. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Ok, eli siis vartiksi villatakkia matkaan, kiitti :).
 12. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Minä syön juuri tyttöjen kanssa tsinuskutoffeepussia joka oli pakattu mun sairaalakassiin... Voi meitä naisia hunningolla!
  • Tykkää Tykkää x 8
 13. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Happy, miun niin tekis mieli syyä suklaat pois sairaalakassista.. Vedin jo loput nutellat naamaan. :p kävisköhän mies hakemassa suklaata kaupasta niin jäis eväitä sairaalaanki :D
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 14. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Oli hyvä veto syödä nuo! Meinasin nousta päikkäreiltä "väärällä jalalla" kunnes muistin nuo herkut! Eli päivä pelastettu!
  • Tykkää Tykkää x 5
 15. Janna75 Naimisissa foorumin kanssa

  Mulla oli pussi hopeatoffeeta mukana ja vedin ne naamaan eilen ja hyvin on vatsa toiminut sen jälkeen. :D Hiukan harmittaa etten pakannut mitään suklaata... No, kotina sitten saan illalla sitäkin, ehkä maltan odottaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Täällä kans vedetty sairaalakassin eväät naamariin :hungry: hyvä syy käydä ostaa lisää
  • Tykkää Tykkää x 4
 17. Untuva Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mun pitää viel ostaa ne eväät sinne kassiin.. Mitähän kaikkee hyvää sitä tarviis :wink
 18. Janscu Peruskäyttäjä

  Täälläkin sairaalakassin karkit/suklaat syöty jo esikoisen kanssa. :D Parempi melkein olla ostamat mtn valmiiksi enää ja pyydän sit vaan miestä tuomaan herkkui sen mukaan sairaalaan mitä sattuu tekemään mieli. xD
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Mä kans luule et parempi tehä nii et mies saa tuoda sit jotain mitä tekee mieli :joyful:
 20. Samsam Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mulla on pilkimehut ja pieni mehukeitto sekä pussillinen pähkinöitä tallella. Kaura- ja Geisha-keksit korkkasin kuumeiselle esikoiselle eilen, kun mikään ei toiselle maistunut.
  • Tykkää Tykkää x 4

Jaa tämä sivu