Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Lokakuiset 2021' aloitti Bella Swan, 13 tammi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mui Näppärä viestien naputtelija Lokakuiset 2021

  Ensimmäisellä kolmanneksella oli pahoinvointia (ei onneksi oksentelua), väsymystä, rintojen arkuutta, suolisto-ongelmia (jäätävät turvotukset, ilmavaivat, ummetusta), suussa aamuisin pahaa makua ja hengitystiheys nopeampaa/syvempää. Nyt onneksi pahoinvointi on rauhoittunut, joskus ajoittain pientä ällötystä. Ei kuitenkaan mitään verrattuna siihen alkuun.. Väsymys myös on suurilta osin väistynyt, taidan olla muiden asioiden takia ajoittain väsyneempi.

  Toisella kolmanneksella on nyt ollut ajoittain vihlaisuja alavatsalla, ummetusta sekä rintojen arkuutta. Hengitystiheys edelleen oman kokemuksen mukaan nopeampaa/syvempää. Tämä on vähän inhottava yhdistettynä maskin pitämiseen töissä...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 2. Vaapukka Piirimestaruustason postaaja Lokakuiset 2021

  Kuulostaa tosi kurjalle. Oisitko venäyttäny selän? :/
 3. Vaapukka Piirimestaruustason postaaja Lokakuiset 2021

  Äläpä! :hilarious: tuo musta multa ei edes haise pahalle. Yleensä en oo ollu kauhee fani mullan ja maan tuoksuille. Ehkä mä kuiteki vielä oon sen verran järkevä etten pistele poskeeni noita.. :hilarious:
 4. Mawma Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuun äidit 2019

  Moikka! Olen täällä pyörinyt ja lueskellut mutta en kirjoitellut. Nyt mieltä askarruttaa onko kenelläkään ollut tässä tai aikasemmissa raskaudessa sellasta kovaa lamaannuttavaa toispuoleista vatsakipua? Itsellä tuo kipu on nimenomaan vasemmalla puolella ja lamaannuttaa hetkeksi täysin kun koskee niin kovin, pahin kipu kun hellittää huomaa että aina myös samalla supistus päällä kun vatsa kivikova ja kiristää mahaa. Voiko olla kivulias toispuoleinen supistus vain kyseessä :bored: tämä itselle 3 raskaus mutta aikaisemmissa tällästä ei ole ollut.

  Tällä hetkellä siis rv 23+1 ja vielä tämän viikon sairaslomalla juurikin ennenaikaisten supistelujen vuoksi, sekä väsymys, oksentelu, pahaolo kiusana..

  Ja nuo kipuilut ei ole päivittäisiä että voi olla useampi päivä välissä ja tulee mite tulee, 1 päivässä, 3 päivässä, 3 päivää ei mitään jne.
 5. Elly_ Kommentoinnin ninja Lokakuiset 2021

  No itsellä on ollut vastaava toispuoleinen kova kipu oikealla puolella kertaalleen ja varmaan supistikin lopulta siinä yhteydessä, mutta koska meni kerrasta ohi, eikä ole vielä palannut, niin yhdistin johonkin kohdun kasvukipuun. Soittaisin kuitenkin melko matalalla kynnyksellä ihan neuvolaan ja kyselisin, onko aihetta huolestua. Itse myös tällä hetkelleä rv23+
 6. Vaapukka Piirimestaruustason postaaja Lokakuiset 2021

  Hölmö kyssäri varmaan mutta liittyykö vatsakipuun vessassakäyntiä tai syömistä?
 7. Suuseli Jostain jotain jo tietävä Lokakuiset 2021

  Väsymystä ja nyt menossa 32+5:sleep011
 8. Siru1 Oman äänensä löytänyt

  Heipat kaikille pitkästä aikaa, nyt mennään 36+2 ja kipeitä supistuksia ollut nyt reilu viikon. Yhtenä iltana tuli jo 2 h 5 min välein ja pakkasin paniikissa sairaalakamat muovipussiin :grin Ei tullut lähtö kuitenkaan.

  Nyt vaan oon alkanut miettimään, että kuinkakohan kiirettä pitää pitää jos synnytys käynnistyy luonnollisesti, kun mun edellinen synnytys kesti 1h 55 min.. se käynnistettiin hepatoosin takia, mutta eteni luonnollisesti kalvojen puhkasun jälkeen. Terkka sanoi, että jos vedet menee, voi tulla kiire.. onko muita joilla nopeita synnytyksiä takana ja Oisko vielä kokemusta käynnistetyn ja luonnollisesti käynnistyneen eroista?
 9. Elly_ Kommentoinnin ninja Lokakuiset 2021

  Tähän on varmaan yhtä monta vastausta, kuin on synnyttäjääkin. Mikäli sairaalalle ei ole pitkä matka, niin malttaisin varmaan supistuksienkin kanssa jonkin aikaa kotosalla. Toki mikäli vedet menee, pitää aina ottaa yhteyttä synnärille ja he arvioivat tilanteen. Itse odottelen vasta esikoista, niin en voi kokemuspohjalta neuvoa, mutta tämä nyt on oma ajatus synnytyksen kulusta...