Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hilma87 Aloittelija

  Otan osaa ja toivon voimia asian käsittelyyn.
  Minä kävin ultrassa ja vauva heilutti kovasti raajojaan. Lääkäri käski ottamaan nyt rauhallisesti, ei osannut sanoa mistä vuoto johtuu mutta yleistä se kuulemma on.
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Laala Peruskäyttäjä

  Ihan hermoheikkona nyt. Viime yön oon valvonu mahakipujen kanssa. Ei ollu supistuskivun tyyppisiä, lähinnä paineen tunnetta ja jomotusta, muutenkin eilen ollut sellainen fiilis että housut painaa. Ei oikein vatsallaankaan pystynyt olemaan. Tänään aamulla pyyhkäisin vaaleanpunaista ja nyt mietin kauhulla että minkälaisia tuhoja tuo kipu tekee... tiputteluja on ollut mennen, tullen ja palatessa viimesen kuukauden ajan, mut kipua ei... nt-ultraan on vielä ikuisuus, 2,5vk.

  Fiille voimia :Heartred
 3. Tuulentytär Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Huhtikuiset 2021

  Sama. Tosi rasittavaa.
 4. Tuulentytär Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Huhtikuiset 2021

  Mä kans valvoin, mutta tiputtelua en ole huomannut. Alavatsa on tosi kipee. Äsken aivastin ja melkoiset vihlasut tuli. Piti hengitellä hetki ihan rauhassa. Onneks nt-ultra jo tiistaina.
 5. huomio Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019

  Pahoittelut Fiille :sad001 ja toivottavasti Laalalla ei olisi kuitenkaan kyse mistään vakavasta!
 6. Elizza82 Aloittelija

  Itse koin tänään, ettei se oireettomuus ole aina välttämättä merkki ikävistä asioista. Vkolla 9 loppui oireet kuin seinään ja neuvolatätikin totesi, että onpa merkillistä. Huolihan siitä nousi..
  NT ultraan olin jo varautunut pahimpaan, enkä uskaltanut monitoria katsoa ennenkuin kätilö rohkaisi. Ja siellähän se kaveri vilkutteli ja kaikki oli vallan mainiosti. Turvallisin mielin eteenpäin siis täällä.
  • Tykkää Tykkää x 6
 7. Aemila Peruskäyttäjä Toukokuiset 2021

  Juu, ei se oireiden loppuminen kerro välttämättä mitään! Esikoisesta oli pahoinvointijaksoa 2-4viikkoa joka loppui kuin seinään jo 10viikolla ja kaikki oli kuten pitääkin. Tästä toisesta olen kärsinyt pahoinvointia paljon pidempään ja ollut ihan hajalla, niin erilaisia ja ennenkaikkea yksilöllisiä nämä raskaudet voivat olla jopa samalla ihmisellä. :dummy1:
 8. Blackwood Tuttu foorumilla

  Minulla on yksi raskaus takana jossa oireet loppu rv 10+ ja myöhemmin todettiin kuolleeksi juurikin noilla viikoilla kun oireet loppu. Mutta sitten taas tästä on ollut jaksoja jossa ei oo pahaolo viikkoon ja sitten se taas pamahtaa uudelleen ja kaikki ollut hyvin. Tällä hetkellä ei ole taas hetkeen ollut pahoinvointia ja viimeksi maanantaina ultrattu ja kaikki oikein mallikkaasti.
 9. Cottoncandy Peruskäyttäjä

  Kertyykö muille paljon ilmaa ts. röyhtäyttää? Ei ole aikaisemmin ollut tällästä ongelmaa. Nyt tuntuu että ilmaa kertyy.
 10. Hilma87 Aloittelija

  Voi, samaa kuin minulla oli. Käy päivystyksessä, saisit mielenrauhan? Itse kävin samojen oireiden takia, en voinut enää olla siinä epätietoisuudessa. Tsemppiä!
 11. Laala Peruskäyttäjä

  Kivut onneksi loppuivat mutta tiputtelee edelleen. Josko nyt jaksaisi odottaa sitte nt ultraan asti, ei siihen oo kun se 2,5vk mikä tuntuu kyllä ihan tosi pitkältä. Tuntuu että ei tää vaiva oo tarpeeksi paha että viitsisi päivystykseen lähteä, saa vaan tunti tolkulla odotella. Mitenkähän sitä oppisi olemaan ressaamatta? vai onko se nyt tätä seuraavat 18 vuotta? :D
 12. Laala Peruskäyttäjä

  Ihan sama vaiva täällä. Hiukan ärsyttää. Oon yrittäny osan vedestä juoda vissynä mut ei vaan pysty eikä kykene, ku röyhyttää valmiiks muutenkin.
 13. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Onko muita, jotka joutuu lyllertämään paikasta toiseen ja kaikki istumista rivakampi liikunta aiheuttaa hengästymistä jo nyt? :rolleyes: Kävelytahti on yhtäkkiä hidastunut aikalailla ja puuskutan ja puhisen jo kävellessä, eikä nää helteet auta kyllä yhtään asiaa... Mieskin vaan valittaa että ompas mulla huono kunto, ettei raskaus vielä mitenkään vaikuta kävelyyn kun eihän se mahakaan mitään paina :shifty:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 14. pumpei Ihastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Huhtikuiset 2021

  On hengästyttänyt jo kauan aikaa! Koiran kanssa välillä ihan tuskaa kun yritän lyllertää jotain ylämäkeä... :help Siksi olenkin mennyt nyt muutaman kerran pyörällä, kun tuntuu ettei kävellen pääse edes eteenpäin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. Unique Tuttu foorumilla

  Täällä kans hengästyminen pienistäkin jutuista on uusi juttu, ei puhettakaan, että harkitsisin edes tekeväni mitään kovin aerobista :D pumppu hakkaa muutenkin näillä helteillä oikein mukavasti. Mulla menossa nyt 11+2, pahoinvointi on taas hetken ollut tauolla, mutta nyt tuntuu, kun juuri söin aamupalan, että alkaako taas velloa mahassa...
 16. rust Tuttu foorumilla

  11+1
  Eiks pahoinvoinnin pitäis alkaa jo hellittää? Mulla tuntuu pahenevan.. Selkäkin oli jo paranemaan päin kunnes se pamahti uudestaan eilen oksentaessa. Ja nyt oksettaa koko ajan. Edelleen elän pelkällä kreikkalaisella jogurtilla (ainoa happamampi maitotuote mitä tästä maasta löytyy) ja painoa on tippunut jo 4kg
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 17. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  En tiedä johtuuko vaan tästä helteestä, mutta nyt on ollut pahoinvointia taas pitkästä aikaa monena päivänä. :depressed: Pitäisi syödä non-stoppina, mutta mikään ei maistu (paitsi jäätelö).
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Laala Peruskäyttäjä

  Mulla tuntuu kans pahenevan, menee ihan käsikädessä helteiden kanssa. Viileemällä ja tuulisempana päivänä olo on ihan jees mut tämmösenä kun mittari näyttää yli 30 ja ilma ei liiku suuntaan eikä toiseen on öklö olo ja veto pois. Ja sit se on vähän arpapeliä päivästä toiseen mikä maistuu. Jääkylmää vettä menee litratolkulla ja sehän tietää ihan armotonta vessarallia :D
 19. bluebe Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Marrasäidit 2020

  Mullakin 13+1 pahoinvointi jatkuu ellen puputa koko ajan jotain :sad001
 20. Hilma87 Aloittelija

  12+3 ja pahoinvointi tuntuu olevan ohi, varovasti tuuletan :) olihan sitä vko:lta 6 alkaen ja välillä niin paha että töistä sairaslomalla. Väsymys myös poissa.

Jaa tämä sivu