Masukuvia

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2013' aloitti Ainola, 17 heinä 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Emilia -82 Peruskäyttäjä

  Masukivia rv 10-20


 2. Mty Aloittelija

  Emilia-82 sulla on ihan selvästi tuossa 14 viikon jälkeen lähtenyt turvotus pois ja tilalle tullut ihan selkeä vauvamasu :)
 3. Nannuna Aloittelija

 4. InQ Aloittelija

   Tässä rv 17+0
 5. Toinen♡ Aloittelija  Rv 17 :) <3
 6. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  hienoja uusia masukuvia! :)
 7. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  hieno kaksio :)
 8. yosa81 Peruskäyttäjä

  Ihania masuja kaikilla ja niin eri muotoisia!

  Tässä kuva tältä päivältä eli rv 21+3

 9. Mimael Tuttu foorumilla

  Uskallaudumpa minäkin jo masukuvani tänne laittamaan. Sen verran elopainoa että vauvamasu hukkui alun turvotukseen, mikä oli valtavaa! =)
  Nyt niinkun kuvista huomaa, se vauvamasu on korvannut sen turvotuksen.. nyt tästä sitten vain kasvua kasvua..
  Me ollaan koko suku ihan samanlaisia, sisko ja äiti tunnistaa itsensä omasta kehityksestäni myös, sanovat että heillä on mennyt ihan samanlailla alusta loppuun. Olemme myös aika valvavan kokoisia sitten lopussa. (varmaan johtuen "runsaasta" pituudesta, olemme kaikki alle 160cm) Tästä on ihana vaan kasvaa ja kasvaa! =) =) =)

 10. Mimael Tuttu foorumilla

  niin ja siis lisättäköön tuohon vatsan kasvuun painoni: vasta nyt on tullut parissa viikossa kilo lisää mutta silti olen -3kg alkupainosta ennen raskautta. ei varmaan enää kauaa =)
 11. totoro Peruskäyttäjä

  Rv 21+2 Iltakuva siis Turvottaa! Ymp.mitta 101 cm.
  Masu näkyy tässä paidassa niin ihanasti! Voi kun sais vielä kesävauvan, niin sais tämmöistä näkösällä kannella... Talvella, kun katoaa päällyspaitojen alle.
 12. totoro Peruskäyttäjä  Mimulie kirjoitti:
   (varmaan johtuen "runsaasta" pituudesta, olemme kaikki alle 160cm) Tästä on ihana vaan kasvaa ja kasvaa! =) =) =)

  Sähän olet sitten loppuajasta pelkkää masua!

  Noi laput on loistava keksintö! Muistaa varmasti milloin kuva otettu. Mulla ei nykyiseen kameraan saa päivämääriä kuvaan ja ne pitää sitten tiedoista etsiä... Kännykuvissa taas ei näy sitenkään...
 13. Mimael Tuttu foorumilla

  heh, joo saa nähdä. vaikka yksilöllistähän tuo vatsan kasvu meillä kaikilla on.. ennuste silti povaa sylitöntä/polvet piiloon laittavaa valtavaa kumpua mutta onneks meillä on tämä saitti niin saadaan jokainen vähän nähdä erilaisia masuja ja kehityksiä ja kokoja.

  Laput tai lappuidea on ihan kopioitu jostain.. joku sitä joskus jossain käytti ja heti pistin hyvän idean kiertään. tuskastelin itsekin kun ei saa päivämääriä mukaan..

  Totoro: vähäks söpö pallomainen kumpu sulla siellä kasvamassa! ja on totta mitä sanoit talvivaatteista, kaikki se hieno kasvu mitä aikaan saamme, piiloutuu talvitoppauksien alle. mutta toisaalta, onneks saamme kevät vauvat. on ihana mennä kesää kohti pienen kanssa! Kaikkea hyvää jatkoon! myös muille täällä!
 14. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  upeita uusia masukuvia ilmestynyt <3
 15. yosa81 Peruskäyttäjä

  1353230365_243_(2)
  Tässä masupäivitystä rv 24+3. Tuntuu, että maha kasvaa vain puikulana eteenpäin.
 16. Emilia -82 Peruskäyttäjä  Eli nyt tasan rv 25+0 menossa. Eilen kotiuduttiin pojan(1v 8kk) kanssa sairaalasta. Yksi yö siellä vietettiin tarkkailussa kun oli kuumekouristuksia. 
 17. maRii Aloittelija

 18. Mty Aloittelija


  Raskausviikot 9+3 ja 21+0

  Muistan miten turvonnu olo oli jo 9. viikolla, mut eihän toi ollu vielä mitään! :D Pitäis saada kamera kaivettua esiin, tosta uusimmasta kuvasta on tosiaan jo 2 viikkoa...
 19. yosa81 Peruskäyttäjä

  Masupäivitys 28+2. Mun vatsasta tulee valtava, kun olen niin lyhyt n.150 cm... Alkaa äitiyspaidatkin käydä lyyksi ja äippähousujen (h&m) resorit puristaa.

 20. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin


  rv 18+3

  rv 25+0


  Tässä olisi ekat kuvat tähän ketjuun :)

Jaa tämä sivu