Masukuvia

Emilia -82 Kyllä täälläkin innolla odotettiin (ja yhä odotetaan) että maha kasvaa, mutta tuollainen säälittävä siitä nyt on tullut. Pääasia että pienellä on kaikki hyvin vaikka jossain selkärankani tuntumassa piileskelee.

Ninja, on kiva lohduttautua ajatukseen että palautuminen on sitten iisimpää :) Koko raskauden tosiaan mahtunut omiin vaatteisiin, harmi siis että shoppailin mielettömästi mammavaatetta innoissani mahaa varten jota en koskaan saanut.. tai eihän sitä tiedä vaikka tekis mielettömän loppu pyrähdyksen :) ..epäilen kyllä..

Jatkan siis kateellisena teidän muiden masuja katsellen ja voinhan sitä itse yrittää hieman pullistella peilin edessä niin saisi vähän lisää ulottuvuutta ;)
 
No tulihan se rv 40, mutta lasta ei sylissä vieläkään. Toivoittavasti ei enää mene kauaa. Mahanympärys on nyt 123cm, paino 97kg. 
 
Jospa minäkin laitan loppusuoralla kuvan masustani :) Ympärysmitta on 111cm ja painoa on tullut raskauden aikana yhteensä n. 7 kg. Laskettu aika olisi huomenna, liekkö tuo vielä kuitenkaan on tulossa:)


 
no nyt näyttää toimivan taas kuvanlaitto :)
elikkäs tässä rv 39+0 vatsan ympärysmittaa on 111cm.uusia arpia ei oo tullu mitä jäi esikon jäliltä.
vauva on ollu jo useemman viikon laskeutunu ja kiinnittyny lähtöasemiin.

 
Rv 41+0 ja edelleen ollaan kasassa. Laskeutumisesta tietoakaan. Voi kuulemma laskeutua vasta juuri ennen synnytystä. 
Yöllä näin unta että meni ehkä vedet, mutta sekin oli vain unta. Mies torkutti kelloa normaalia pitempään. Sit piti jo sanoa että lähtee töihin että ei ole vielä tänään syntymässä. 
Ensi maanantaina olisi esikoisen syntymäpäivä. Olisihan se kiva ylläri jos syntyisi vasta silloin. 

 
Hienoja masuja kaikilla! Tässä minun mahani päivää ennen vauvan syntymää rv 38+6.
 
Takaisin
Top