Martinan ja Eskon vauvakuumetta

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Yppy, 5 tammi 2010.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Yppy Tuttu foorumilla

  Subilta alkaa nyt torstaina ohjelma Martina & Esko: Vauvakuumetta. Aikooko kukaan katsoa? Tavallaan mua ärsyttää tuo pari, silti on utelias mieli ja olishan se kiva kurkkia toisten yksityiselämään...

  http://www.sub.fi/martinajaesko/
 2. Artemis Peruskäyttäjä

  Mä en yleensä seuraa mitään julkkiksia, oikeita enkä wannabe, hyvä kun edes muutaman poliitikon naamasta tunnistan [:D]
  Mut tuota ohjelmaa kohtaan alkoi hieman uteliaisuus kurkkia [;)] Ja mistä sitä tietää, jos ne näyttäytyykin ensi kerran koko suomen kansalle ihan normaaleina pulliaisina eikä minään hörhö-parina? Vanhemmuus muuttaa, niinhän sitä sanotaan [;)]
 3. Tiina^ Tuttu foorumilla

  Ajattelen, että Martina ja Esko on tyrkkyjä, mutta toisaalta kiinnostais kattoa :P
  On kyllä se mainoskin jo ollut aika yliampuva.. ja linja-autopysäkeillä
  oleva Martinan alastonkuva, jossa se on raskausmahansa kanssa..
 4. Yohanna Tuttu foorumilla

  Mä katon tosi vähän telkkaria (2-3h viikko), enkä yleensä tollasia hömppälömppäohjelmia ollenka, mutta tätä aattelin kattella. Ihan sen takia että nyt seurannu kaikkia raskausjuttuja niin sitten tätäkin, sen takia et ne vartoo vauvaa, en sen takia et ne on julkkiksia!! Saa nähdä jääkö kattomiset ekaan jaksoon!!
 5. miiuhoo Ihastunut foorumiin

  En todellakaan ajatellut edes vilkaista, ihan periaatteesta. En vaan jotenkin voi sietää koko Martinaa, joten vielä vähemmän jotain älytöntä ohjelmaa hänestä... [8D]
 6. Anolinno Vieras

  Ajattelin katsoa ohjelman, jotta sais edes hitusen nähdä miten heistäkin kuoriutuu ihan normi-ihminen  pienen lapsen edessä...
 7. päivänkakkara Peruskäyttäjä

  samoilla linjoilla ollaan, taitaa uteliaisuus voittaa[:)] ainakin katon eka jakson.Esikoista oottaessa tuli dokumentti sarja hedelmöityksestä syntymään oiskohan neljä jaksoa ollu, ois ihana kun joku vastaava tulis nytkin..onko kellään tietoa onko mahollisesti alkamassa tai menossa jotain vastaavaa?
 8. viimeinen Tuttu foorumilla

  Kuten miiuhookin, en todellakaan katso. Ihan vaan periaatteesta. Ällöttää koko tyyppi [:'(].

  (Pakko editoida senverran, että ei, en myöskään katsonut BB:tä enkä lue seiskaa... En myöskään tiedä niistä muuta kuin sen BB:n voittajan josta oli jotain juttua Hesarissa tms.)
 9. Irium Vieras

  Voisin ehkäpä kattoa, mun mielestä on vaan niin älytöntä ku ne yrittää tollasella ohjelmalla (ja siis vielä omasta lapsesta) todistaa että he on kyllä ihan kypsiä aikuisia. Voisivat ehkä näyttää medialle sen kypsyyden ja "älykkyyden" ihan omalla käytöksellä ja puheilla, eikä lapsella. En tiedä sitten Martinan ei-niin-kypsistä -kommenteista mitä se on ladellu koko raskauden ajan. [>:]
 10. kitty72 Aloittelija

  Kiinnostaisi kyllä, onko mahdollista että noin itsekeskeisistä ihmisistä voisi tulla vanhemmat, jotka asettaisivat pienen ihmisen tarpeet omiensa edelle...
  Katson jos muistan enää silloin
 11. Yppy Tuttu foorumilla

  ALKUPERÄINEN: päivänkakkara

  samoilla linjoilla ollaan, taitaa uteliaisuus voittaa[:)] ainakin katon eka jakson.Esikoista oottaessa tuli dokumentti sarja hedelmöityksestä syntymään oiskohan neljä jaksoa ollu, ois ihana kun joku vastaava tulis nytkin..onko kellään tietoa onko mahollisesti alkamassa tai menossa jotain vastaavaa?


  Voi harmi, Joulukuussa tuli muistaakseni Teemalta mielenkiintoinen ohjelma (make me a baby oli nimi englanniksi), jossa seurattiin vuoden ajan 100 brittiparin yritystä saada vauva. Siinä näki koko kirjon: heti raskaaksi tulleet, pitkään yrittäneet, hedelmöityshoidot ym., raskauden etenemisen, syntymän ym. Mikään tiedodokkari se ei kyllä ollut, keskittyi enemmän niiden yrittävien ja odottavien parien tunteisiin kuin sikiön kehitykseen.

  Ei ole tietoa onko oikeita tieteellisiä dokkareita ihan lähiaikoina tulossa, mutta yleensähän noita raskausjuttuja pyörii monella kanavalla. Livillä pyörivät ainakin sellaiset sarja kuin Vatsasta maailmaan, Vauvasairaala ja Vauva tulossa. Vauvasairaalaa ainakin muistelen joskus katsoneeni, se kertoi vastasyntyneiden osastosta.
 12. Irium Vieras

  http://voice.fi/index.php?mw=Martina%20Aitolehti+Esko%20Eerik%C3%A4inen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=11043&cat=26 [>:]
 13. undulaatti Ihastunut foorumiin

  Mä aion katsoa. Ihan vain sen takia, että seuraan muutenkin kaikki vauva-/raskausohjelmat nykyään... En niistä ihmisistä pidä, mutta mielenkiinnosta katson [:)]
 14. JuuliaN Aloittelija

  Mä meinaan kyllä katsoa. Jotenkin mua kiinnostaa mitä ohjelma pitää sisällään. Hassua, että tästä tulevasta ohjelmasta on kohuttu niin paljon ja nimenomaan siltä kantilta, että he ovat tyrkkyjä. Mä uskon kuitenkin, että ihmisille näytetään paljon sitä mitä he haluavat nähdä, tuskin he itse soittavat subille ja pyytävät tekemään heistä ohjelmaa [;)] Mun mielestä on hauskaa, että monet tyrmäävät tiettyjä asioita heti kättelyssä, mutta sitten kuitenkin ovat asioista kärryillä, esim. oon huomannut tämän kun puhutaan bigbrother-ohjelmasta tai vaikka juorulehti seiskasta, niin useimmat ei lue,eikä katso, mutta tietävät silti mitä ne sisältää tai tietävät esim. mitä bb'ssä tapahtuu [:)] Ja toivon, ettei kukaan nyt ota henkilökohtaisesti, tää oli vaan mun mielipide ja tekemäni huomio [:)] Mä oon sen verran "ruusunpunaset"lasit silmillä, että uskon, että martinassa ja eskossa on paljon normaalia ja hyvää, vaikka julkisuus ei aina tuo sitä esille, harvoinhan mitkään, "martina on hieno ihminen" tmv otsikot myy, kohu-uutiset markkinoita pyörittää, oli ne totta tai ei...
 15. Babaytoy Rakastunut foorumiin

  Mun mielestä se ohjelma on vähän mitä on,mutta en voi vastustaa kiusausta katsoa,koska itse on kuitenkin samassa tilanteessa niin kyllä mua kiinostaa seurata! :)
 16. Babaytoy Rakastunut foorumiin

  Musiikki Tv:ltä alkaa ainakin tässä kuussa toinen tuotantokausi "16 and pregnant" -vaikka se ei iän kohdalta joihinkin liity,mutta siinä seurataan niitten elämää ihan synnytyksee asti. Mä ajattelin katsoa sitä,koska aihe on TOTTAKAI [:)] kiinostava. Jos jotkut eivät tiedä mistä puhun niin siinä tietääkseni käsitellään 6 tulevaa ns.teiniäitiä ja heidän poikaystäviensä raskaustaivalta,että pitääkö ne lapsen,lähteekö mies lätkimään kun ovat niin nuoria,kaikkia vastoinkäymisiä yms.

  Ja lopussa aina itkettää,kun joku niistä sitten synnyttää.. :) meinaan vaan kun rupee miettiä omaa synnytystä ja mitkä mahtaa olla reaktiot [:)] mutta tässä tällanen tietopaketti siitä ohjelmasta.
 17. Babaytoy Rakastunut foorumiin

  Musiikki Tv:ltä pitäisi alkaa tässä kuussa toinen tuotantokausi sarjasta "16 And Pregnant"..- Siinä käsitellään tietääkseni 6 eri tulevaa ns.teiniäitiä ja heidän poikaystäviensä elämää,että aikooko ne pitää sen lapsen,miten poikaystävä ja vanhemmat reagoi,ja muita vastoinkäymisiä synnytykseen asti!
  Itse aion katsoa,vaikka en 16 olekkaan,mutta koska aihe on kiinostava ja edelleenkin oma tilanteeni sama :)
  Se on ihan mielenkiintoinen,suosittelen !![:)]
 18. Quara Tuttu foorumilla

  ALKUPERÄINEN: JuuliaN
   Mä oon sen verran "ruusunpunaset"lasit silmillä, että uskon, että martinassa ja eskossa on paljon normaalia ja hyvää, vaikka julkisuus ei aina tuo sitä esille, harvoinhan mitkään, "martina on hieno ihminen" tmv otsikot myy, kohu-uutiset markkinoita pyörittää, oli ne totta tai ei...


  Mä olen ihan samoilla linjoilla. Sitä paitsi olen utelias ja koska tykkään esittää mielipiteitä, haluan esittää tarvittaessa heistäkin edes jonkun järjen mukaan (hmm, mikähän se tarve on?) perusteltuja mielipiteitä myös tästä pariskunnasta. Sitä paitsi ei minua jonkun ihmisen tyrkkyys ärsytä, jos se on vain joku tv-julkkis eikä esim. työkaveri tai joku, jonka kanssa on PAKKO olla tekemisissä. Jos alkaa ärsyttää, niin vaihdan kanavaa.[:D] Niin teen aika monen ohjelman kohdalla, eilen viimeeksi jonkun Make Up!- viihdeohjelman kohdalla, kun ei naurattanut ollenkaan, lähinnä myötähävetti.

  Meillä töissä on aina joitain sellaisia ihmisiä, jotka kovaan ääneen julistavat, että "mulla on hei elämä ja mä en hei TODELLAKAAN katso tosi-tv:tä", oli sitten kyse BB:sta tai jostain tällaisesta kohutusta vauvaohjelmasta. Mä en ymmärrä, miten tämänkaltainen ohjelma eroaa mistään muustakaan viihteestä?

  Mutta siis, katson varmaan, eikös se huomenna ala?
 19. Quara Tuttu foorumilla

  Vielä mietin tätä asiaa tv-kanavan näkökulmasta. Nämä M&E ovat ihmisiä, joita on helppo vihata. Ihmiset ovat jo avlmiiksi sitä mieltä, että heistä ei tule hyviä vanhempia. luulenpa, että juuri tämä ihmisten mielipide on se, miksi Maikkari katsoo tarpeelliseksi tehdä tällaisen ohjelman, ei se, että M&E haluaisivat todistaa jotain ihmisille. Toki näin viimeeksimainitulla tavallahan tämä toki pitää markkinoida. Jos nämä ihmiset eivtä herättäisi niin suuria tunteita, ohjelmaahan ei kannattaisi tehdä.

  nyt tässä voittaa kaikki: täydelliset äidit saavat sylkykupin, maikkari katsojia, M&E rahaa. On mielestäni harhaa ajatella, että tämä ei olisi jossain määrin käsikirjoitettua ja tehty juuri siitä näkökulmasta, että tämä kohupari ikäänkuin todistaa jotain. Homma on varmasti leikattu niin, että katsojan vihaavat tai rakastavat heitä ja he tietävät sen varmasti vallan hyvin.

  ja kyllähän tämä ohjelma osuu ja uppoaa: ihmiset ovat uteliaita, sosiaaliporno kiinnostaa ja on hienoa, että voi tuntea paremmuutta jonkun edessä. Joku käärii rahat ja kaikki ovat tyytyväisiä.

  Ja aika moni lapsi kärsii vanhempiensa tekemisistä, iso osa varmasti paljon pahemmista kuin siitä, että vanhemmat olivat tosi-tv- ohjelmassa.

  Tulipas pohdintaa...
 20. JuuliaN Aloittelija

  ALKUPERÄINEN: Quara

  Ja aika moni lapsi kärsii vanhempiensa tekemisistä, iso osa varmasti paljon pahemmista kuin siitä, että vanhemmat olivat tosi-tv- ohjelmassa.


  Mä joudun kompata tätä lausetta, vaikkakin menee jo oikeestaan ohi aiheen.

  Työnpuolesta kohtaan päivittäin/viikoittain vanhempia ja heidän lapsiaan, jotka on syystä tai toisesta huostaanotettuja. Suurin osa on kuuluvat sosiaalituen piiri jo vuosien takaa. Ei ole yksi eikä kaksi tapausta tässä viimeisen vuoden sisälläkään, että on äitejä/isejä, joilta toinen/kolmas/neljäs/ lapsi huostaanotetaan samoista syystä kuin muut: laiminlyönti/väkivalta/alkoholi/huumeet/hyväksikäyttö jne. Ikävä kyllä kukaan ei voi estää heitä lisääntymästä. Esimerkkinä tapaus, jossa äiti oli laiminlyönyt neuvolakäynnit salatakseen taustat, ilmestynyt synnyttämään "pysty mettästä" viidettä lastaan selvinpäin, mutta muuten taustalla voimakasta alkoholinkäyttöä kokoraskauden ajan. Lapsi syntyi äidin laskujen mukaan täysiaikaisena, painoi kaksikiloa ja rapiat, sydänvika ja siitä loisti kauas, että oli tyypillinen alkoholiäidin fas-lapsi. Lapsi joutui keskolaan ja äiti pyysi, että kirjotettiin lappu, johon laitettiin ajat, koska lasta piti (?) tulla katsomaan, että hän muistaa. Äidin oli vaikea ymmärtää, miksi hän ei voi viedä sitä vaan kotiin. Hänen kaikki muut lapsensa oli huostaanotettuja, mutta siis tämä lapsi lähti äidin mukana sairaalasta kotiin aikanaan, koska aikaisempien taustojen perusteella ei voida suoraan huostaanottaa, mikäli äiti ei ole esim. synnyttäessään humalassa...että näin.. no meni muutama kuukausi ja tämä kyseinen lapsi huostaanotettiin lastensuojeluilmotusten perusteella. Mutta vaikka lastensuojelulaki on tiukka, niin ikävä kyllä mitään ei voida tehdä etukäteen, vaan jotain on aina tapahduttava...[:@]

  Nämä on ääritapauksia, mutta antaa ajattelemisen aihetta ainakin mulle ja ehkä juuri näistä syistä, en juurikaan lähde tuomitsemaan Martiinaa ja Eskoa vanhempina, koska uskon, että heidän lapsella on asiat todella hyvin. Kukaan ei ole täydellinen vanhempi, mutta omalla tavallaan jokainen varmasti tekee parhaansa...

  ..kieltämättä raskausaikana ensimmäisen kerran on joutunut tehdä paaaaaljon töitä itsensä ja oman "ammattiminuuden" kanssa. Kaikesta huolimatta työasiat on enemmän ja vähemmän itkettänyt ja seurannut kotiin..

Jaa tämä sivu