Leipomis- ja kokkausketju

  • Ketjun aloittaja Ketjun aloittaja Aretha
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Voihan munkkirinkilät! Mekin viime vuonna leivottiin noita miehen kanssa ennen vappua. Tuli kyl hyviä, tehään aivan varmasti taas. Muistaakseni leivoin silloisen yhteishyvän reseptin mukaan ja vielä ekaa kertaa, mut onnistu! (paitsi siis ne ekat rasvapaistot, kun tuli vähän tummaa ja sisältä raakaa..)
 
Munkkien paistoon noviiseille vinkkinä, että kannattaa laittaa sinne kuumentuvaan rasvaa killimään pieni taikinapallo. Sen väriä kyttäämällä voi päätellä, milloin rasva on tarpeeksi kuumaa. Ja välillä sitten vastaavasti levyä pienemmälle, ettei tuu liian mustia munkkeja.

Ois jo vappu! Mä paistan niin tsiljardi munkkia ja juon ämpärillisen simaa päälle! Röyh! :porc
 
Himottaisi tehdä gluteiiniton täytekakku vimppa työpäiväksi, jonka täytteenä olisi tuorejuustoa+jotain. Onko kenelläkään hyviä vinkkejä täytteestä? Toinen vaihtoehto on sitten rahkatäyte, mikäli en keksi tuorejuustosta jotain hyvää.

Peruskermakakkua en haluaisi tehdä.
 
Meillä syötiin räiskäleitä, om nam nam!! ;)

Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 
Kermavaahdon kera tietty!ja mantsikkahillon!

Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 
Meillä oli tänään spagettipaistosta ruokana.. Ja niin on huomennakin. Ylihuomen ajattelin tehdä kanttarellikeittoa. :)
 
OI KYLLÄ! tota arethan linkittämää brownie-juustokakkusta täytyy koittaa, ehkä lisäisin vielä sitruunankuorta juusto-osioon..ja päällehän voi kans muokata mitä vaan marjamailmasta!
 
Mä ajattelin väsätä tässä joku päivä sellasen 3 kerroksisen hyydytetyn juustokakun mut niin et alin kerros on suklaa, sit vadelma ja sit maustamaton. Tuliskohan siitä liian sekava makuyhdistelmä?
 
Hei letut mainittu taas. Jotenkin eilen ehdin unohtaa - ja nyt närästää jo valmiiksi niin ristuksesti, että menee kyllä yöunet, jos moiseen erehdyn.
 
Oijoijoi... Tää on niiiin väärä ketju tulla lukemaan kun on ties mitä kuvia ja reseptejä jotka ei ainakaan helpota makeannälkää :P Aaaa!!
 
Rahkapannukakku! Ainoa "leivonnainen" mikä multa onnistuu! Ja omatekemän omenahillon kanssa of course ;)


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Rahkapannari kuulosti niin hyvältä että kaivoin jostain bongaamani syrnikki-reseptin ja paistelin niitä aamupalaksi kun mieskin on vielä lomapäivällä tänään.

Kämppä on täynnä käryä mutta oli ne hyviä! Ja melkeinpä terveellisiä kun koostuvat lähinnä rahkasta ja munista (ja vähän sokerista ja voista ja hillosta ja siirapista...) :)
 
Takaisin
Top