Jonku munkit tuli muitte viestien päälle :D En nää jomsulin enkää muitte kommentteja, ku munkit peittää vai onks tää salaliitto ko miul on ny makee ähky, yök
Voihan munkkirinkilät! Mekin viime vuonna leivottiin noita miehen kanssa ennen vappua. Tuli kyl hyviä, tehään aivan varmasti taas. Muistaakseni leivoin silloisen yhteishyvän reseptin mukaan ja vielä ekaa kertaa, mut onnistu! (paitsi siis ne ekat rasvapaistot, kun tuli vähän tummaa ja sisältä raakaa..)
Munkkien paistoon noviiseille vinkkinä, että kannattaa laittaa sinne kuumentuvaan rasvaa killimään pieni taikinapallo. Sen väriä kyttäämällä voi päätellä, milloin rasva on tarpeeksi kuumaa. Ja välillä sitten vastaavasti levyä pienemmälle, ettei tuu liian mustia munkkeja.
Ois jo vappu! Mä paistan niin tsiljardi munkkia ja juon ämpärillisen simaa päälle! Röyh!
Himottaisi tehdä gluteiiniton täytekakku vimppa työpäiväksi, jonka täytteenä olisi tuorejuustoa+jotain. Onko kenelläkään hyviä vinkkejä täytteestä? Toinen vaihtoehto on sitten rahkatäyte, mikäli en keksi tuorejuustosta jotain hyvää.
OI KYLLÄ! tota arethan linkittämää brownie-juustokakkusta täytyy koittaa, ehkä lisäisin vielä sitruunankuorta juusto-osioon..ja päällehän voi kans muokata mitä vaan marjamailmasta!
Mä ajattelin väsätä tässä joku päivä sellasen 3 kerroksisen hyydytetyn juustokakun mut niin et alin kerros on suklaa, sit vadelma ja sit maustamaton. Tuliskohan siitä liian sekava makuyhdistelmä?
Rahkapannari kuulosti niin hyvältä että kaivoin jostain bongaamani syrnikki-reseptin ja paistelin niitä aamupalaksi kun mieskin on vielä lomapäivällä tänään.
Kämppä on täynnä käryä mutta oli ne hyviä! Ja melkeinpä terveellisiä kun koostuvat lähinnä rahkasta ja munista (ja vähän sokerista ja voista ja hillosta ja siirapista...) :)