Löpinäketju

Keskustelun 'Lokakuiset 2020' aloitti tiinaO_o, 4 helmi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Minzci Peruskäyttäjä Tammikuun äidit 2019

  Moikka mä olen kotiäiti tää on mun seitsemäs raskaus. Eka raskaus missä pelkään että kaikki ei menekään hyvin. Mä oon puolitoista viikkoa pidemmällä raskaudessa kun mun paras ystävä ei oltu suunniteltu mitään eli ihana sattuma.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. viikku Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mäkin oon noin viikon verran seuraillut sivusta ja uskaltauduin nyt mukaan :)

  Esikoisen aikana en nauttinut raskausajasta, ja tähän asti en ole nauttinut kyllä tästäkään...
  Mitään huolia ei onneksi ole mutta tämmönen jatkuva heikotus ärsyttää, varsinkin kun en edes oksenna joten mies ei tunnu tajuavan että silti on huono olo :banghead:

  Lisäksi olen yrittäjä, mikä toisaalta on kiva koska nyt en sitten vaan ole ottanut töitä vastaan kun en niitä kunnialla pysty tekemään, mutta tulot on sitten kyllä ihan nollaa.. Taikka miinusta koska kulut kyllä juoksee.

  Elättelen kuitenkin toivetta että tää muuttuu tästä paremmaksi ja olisin jossain vaiheessa se tarujen hehkuva odottaja :joyful:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 3. Janksu Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Me lomaillaan tää viikko ja vähän harmittaa kun ei ihan rahkeet riitä kaikkeen mitä haluaisi puuhata. Olin eilen rinteessä esikoisen kanssa (ja hän siis ensimmäistä kertaa laskettelemassa..) ja kahden tunnin jälkeen olin aivan loppu. Tänään on ihan lihaksetkin kipeät siitä nostelusta, kyykkimisestä ja tukemisesta. Tänään ilmoitin miehelle, että en kertakaikkiaan jaksa tulla muuta kuin kannustamaan. Oon koko porukan väsynein, vaikka perhe antaa mun nukkua eniten.. Sit ärsyttää kun tuntuu että näyttää vaan lihavalta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. pandora1020 Aloittelija

  Joo, me oltiin viime viikolla kans hiihtolomalla ja mä vaan nukuin suurimman osan. Pari tuntia pihalla ja olin ihan loppu.
 5. Snow_White Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mä oon miettinyt, että miten ihmeessä ne, joilla on hyperemeesi, kestää? Itellä on energiat aika nollissa ja tää nyt ei kuitenkaan ole sellaista "oksennan 20 kertaa päivässä". :anyone
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 6. FolkeMilea Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Joo ihan samaa mietin. Mietin myös että taidan tarvita pari päivää sairaslomaa :sad001
 7. Helvegen Aloittelija

  Tänään oli eka lääkärikäynti ja ultra, viikkoja 9+4 ja siellä pieni sydän sykki :gen014 Nyt uskaltaa hetkeksi hengähtää helpotuksesta, tähän asti jännitin että asuuko tuolla edes ketään.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Eetla Rakastunut foorumiin Lokaäidit 2020 Toukomammat 2016

  Tuli tässä vaan mieleen, et kun tuon koronan takia perutaan vähän vaikka mitä, niin mitäs jos nt-ultratkin joudutaan syystä tai toisesta perumaan/siirtämään... Sitten en kyllä enää kestä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Raskaskana Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Eiköhän välttämättömät mm odottajien palvelut pyritä turvaamaan viimeiseen asti.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. FolkeMilea Tuttu foorumilla Lokaäidit 2020

  Join just pullon sokerista pepsiä ällöön oloon. Auttoi hetkeksi mutta saa nähdä räjähdänkö tämän jälkeen.
 11. Lilma Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Minäkin uskaltaudun nyt mukaan, kun eilen näkyi ultrassa elävä sikiö. Viikkoja 8+4 tänään. Tämä on siis 7. lapsi eikä ollenkaan suunniteltu raskaus.
  Pikkuhiljaa tässä varmaan totuttaudun ajatukseen että syksyllä on vauva sylissä monen vuoden jälkeen (jos siis kaikki menee hyvin). Meillä toiset jo koululaisia.
  • Tykkää Tykkää x 5
 12. _Helga_ Uusi käyttäjä

  Heippa! Täällä kolmatta odotellaan rv 9+4. Meillä toiset jo koululaisia. Tämä uutuus on pitkään yritetty ja toivottu "iltatähti". ❤️Ultrassa kävin viikolla 8 ja kaikki hyvin (minulla ei niinkään kun tämä kamala raskauspahoinvointi jyllää...).
  • Tykkää Tykkää x 5
 13. Casamaria Peruskäyttäjä

  Mä pelkään että sairastun (flunssaan) enkä pääse ultraan ensi viikolla. :stop:
 14. Eetla Rakastunut foorumiin Lokaäidit 2020 Toukomammat 2016

  Ai niin sekin vielä...
 15. Janksu Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Hei te viisaammat dopplerin käyttäjät. Kuinka paljon teidän doppleri ratisee ja rätisee kun liikuttelette ihollanne? Musta tuntuu, että toi mun versio rätisee niin että hätinä mitään järkevää kuuluu taustalta ja oon epäillyt, että se on rikki. Miten sen rätinän keskeltä muka onnistuu sykettä bongaamaan?
 16. KatMa Tuttu foorumilla

  Mulla rätisi tänä aamuna tosi paljon. Pesin sen kunnolla ja kuivasin sekä annoin hetken olla. Sen jälkeen loppu ratina. Mulla on vesipohjaista liukkaria "geelinä".
 17. Emili@ Aloittelija Lokaäidit 2020

  Aamulla kuului dopplerilla sydänäänet !! Ihanaa :)
  Yllättävän korkealta kuului kun yleensä on nuo aiemmat kuuluneet ihan siitä häpyluun yläpuolelta- tämä nelonen on reippaasti ylempänä :Heartpink rv9+6
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Nacre Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mä koitin eilenillalla youtubesta ettiä ohjetta mistäkohtaa pitäisi löytyä kun en itse löydä, eilen oli 10+2. Mä löysin oman sykkeeni ja istukan suhinan. Mutten vauvaa o_O. Toi mun doppleri rätisee tosi kovaa, pitää varmaan hankkia parempi geeli.

  Miten kaukana istukasta vauva todennäköisesti on? Ellei se sitten oo sen takana ja istukka peittää suhinallaan sydänäänet :shifty:
  En vielä ihan panikoi, mutta pikapuoliin jos ei kuulu niin sitten...
 19. Eetla Rakastunut foorumiin Lokaäidit 2020 Toukomammat 2016

  Sanottiinko sulle ultrassa, että missä istukka on? Mulla oli ekassa raskaudessa takaseinämässä ja tokassa etuseinämässä ja ainakin liikkeiden tuntumiseen tällä oli suuri vaikutus. Nyt varhaisultrassa ultraaja sanoi, et tällä kertaa taas takaseinämässä.
 20. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  Mulla kans vähän rätisee liikuttaessa, mut sykkeen kuulen selvästi. Geeliä käytän kyllä reippaasti ettei vaan jää kuivaks, siitäkin rätisee enemmän jos sitä geeliä on vähän. Maanantaina löysin ekan kerran sykkeen, viikkoja oli tuolloin 10+3 :happy:

Jaa tämä sivu