Kiinteät ruoat

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mashnu, 4 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. niinushka Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä menee velliä välillä pari kertaa päivässä, välillä kerran. Riippuu ihan neidin ruokahaluista. Jos roikkuu tissillä aamusta alkaen tunnin välein ja sitten pullolla, niin annan ennen päivän pitkiä unia velliä.
 2. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Sama ku niinushkalla. Kerran-pari päivässä velliä maidolla jatkettuna. Illalla aina viimeseks ja päivällä jos koko ajan vaan syötäis.
 3. sanna Ihastunut foorumiin

  Ok. Täytyy kokeilla ku nää vaan valvoo eikä mee nukkumaan päivisin ku ehkä max.30min... Mä oon ihan hämilläni et eikö näiden pitäis päivisinki nukkua?!
 4. Basilika Aloittelija

  Sanna: Ei meilläkään esikoinen nukkunu kun maks 45min pätkiä päivisin. Yleensä torkut oli puol tuntia. Nyt reilu 2-vuotiaana nukkuu yhet päikkärit, kestoltaan 1-2h. Sopii miulle tällä hetkellä hyvin! Vauva (7 vkoa) sen sijaan on toista laatua ja nukkuu kyllä välillä kolmisenkin tuntia päivisin.
 5. Basilika Aloittelija

  Nii! Ja lohduttauduin esikoisen vauva-aikana sillä, että yöllä nukuttiin sentäs hyvin. Ei auttanu siis päivisin valitella vähäistä unen määrää.
 6. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  Te jotka olette jo antaneet vellejä, kuinka paljon annatte niitä/päivä ja oletteko huomanneet mitään vaikutusta maidon syömistiheyteen tai määriin?
 7. sanna Ihastunut foorumiin

  Annoin ekan viikon päivän viimeisen maidon suhteella 30ml velliä ja 90ml korviketta. Poikien yöunet piteni sillä mut päivän syömistiheyteen ei ollu vaikutusta. Nyt oon antanu 60ml+60ml eikä oo ollu vaikutusta enää mihinkään. Yöunetkin lyhenevät taas. Mahat on kestäny kyllä. Kakka vaan haisee popcornilta :D
 8. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mä annan Vekalle 2 kertaa päivässä velliä, yks semmonen onni-tetra menee vuorokaudessa. Illalla ennen nukkumaanmenoa 120 ml pelkkää velliä (ei aina syö kaikkea) ja se lopputetra sitten seuraavana päivänä ennen päikkäreitä maidolla jatkettuna. Meillä jäi 2 ruokailua pois vuorokaudesta vellin ansiosta. Päivällä yks ruokailu ja yöllä yks ruokailu vähemmän ku ennen. Maitomäärä on nyt se litran verran vuorokaudessa niinku kuuluuki ku tossa yhessä välissä meni 1,25 litraa.
 9. sanna Ihastunut foorumiin

  Täytyy varmaan itsekin tehdä noin. Pojat saattaa syödä 1,5h väleinkin nykyään!
 10. niinushka Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Mä annoin ekaa kertaa omena-vadelma sosetta ja hyvin uppos. Nyt likka nukkuu onellisesti sitten. Tähän mennessä syöty peruna-porkkana velliä ja maissivelliä
 11. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Me ollaan maisteltu luumusosetta vähäsen. On mulla muutama purkki noita ruokasoseita ostettuna, mutta vellilinjalla vielä mennään. Riisivelli on ollu hitti ja tuntuu pitävän nälkää hyvin.
 12. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Ootteko te jotka ootte vellejä antaneet tehneet vellin itse vai ostanu kaupasta? Mietin vaan sitä että miten jostain riisivellistä saa itse niin tasaista että tulee sieltä tutista läpi...
 13. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mä oon vaan ostanu vellit. Ei taidot/ajatus riitä tekemään niitä ite. Muita ruokia osaan kyllä sit tehdä ku vauva on vähän isompi.
 14. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Oon kans ajatellu alotella vellejä. Taidan kans ne hankkia valmiina ja sit muut pöperöt teen itse kun niiden aika koittaa. Esikoiselle en velliä edes tarjonnut mutta nyt vois sitäkin kokeilla kun iltaisin annetaan joka tapauksessa pullosta maitoa niin sama kai sen sit jos tarjoo vähän tukevampaa evästä :)
 15. sanna Ihastunut foorumiin

  En mäkään vellejä oo tehny mut soseita sitten ajattelin tehdä.
 16. Metalshade Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Kun aika on hyvä aloittaa meillä perunat ja muut, ostan kirkuvan pinkin tehosekoittimen, mies sanoi mulle ei, mutta perustelin tarkkaan vauvan pitävän kirkkaista väreistä :)
  • Tykkää Tykkää x 8
  • Hauska Hauska x 1
 17. sanna Ihastunut foorumiin

  Muista ostaa vielä Bamix (maksaa ihan tolkuttomasti) ni mies arvostaa vieläkin enempi :D
  • Hauska Hauska x 2
 18. sanna Ihastunut foorumiin

  Nyt ollaan pari viikkoa maissivellillä menty ja tänään annettiin päivävellinä peruna-porkkanavelliä korvikkeella jatkettuna suhteella 60ml+60ml. Hyvin uppos. Katotaa kui menee tästä eteenpäin.
  Soseita sit 3kk iässä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Me maistettiin eilen maissisosetta. Päivällä meni ihan hienosti mutta illalla ku kokeiltiin uudestaan niin tuli kauheet raivarit ku ruoka tuli lusikalla eikä pullosta :grin Ero oli varmaan se ku päivällä otettiin ensin maitoa ja "jälkkäriks" sose-kokeilu ja illalla tarjosin sitä sosetta suoraan herran nälkään :joyful: Oppia ikä kaikki :smug:
 20. niinushka Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä menee erittäin sujuvasti myös lusikalla annettuna soseet. Meni jo ensimmäisella kerralla kun vanhalla tekijällä :) Et näköjään syömisen suhteen kaikista helpoin lapsi, tai sitten äitiinsä tullu :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu