Naksu ja Mirkku, joo kyllä mä tonkin näkökulman ymmärrän, ylitulkitsin vaan hieman :D. Sehän elämässä on ylipäätään, että omat aiemmat kokemukset vaikuttaa siihen miten uudet asiat tulkitsee ja mä oon törmännyt ehkä hieman liikaa sellaseen mentaliteettiin että kaikki (oikeasti) hyvänmakuinen on pahasta. Ja sit toisaalta oon aika innokas ruokaharrastaja, niin oman kokkailun osalta kuin ravintolakäyntien puolesta, niin en voi kuvitellakaan että yrittäisin saada lapseni syömään mautonta ruokaa. Mikä ei tietenkään tarkoita että syötäisiin epäterveellisesti, muistelen nimittäin edelleen lämmöllä erästä kertaa kun sain Lontoossa yhdessä ravintolassa älyttömän hyvää keitettyä parsakaalia...
Mihin liittyen, pyysin neuvolassa eilen niiden ohjeet kiinteiden aloitukseen ja tota... Vissiin pitää hankkia jotain muuta materiaalia sosevalmistuksen tueksi :D. Niillä resepteillä ei pitkälle pötkitä. Vaikka eihän tässä kiire ole, nelikuisena aletaan maistelemaan vihanneksia ja hedelmiä ja sit otetaan viljat, eli varsinaisiin lämpimiin ruokiin on aikaa.
Haluan vielä huomauttaa, että nää mun asenteet kiinteisiin pohjaa vahvasti siihen, että mä tykkään laittaa ruokaa todella paljon ja odotan täällä ihan täpinöissäni että pääsen kokkailemaan vauvalleni. Itse koen sen mielenkiintoisena haasteena opetella laittamaan niin hyvänmakuista ruokaa ilman suolaa yms vauvojen rajoitteita, että söisin sitä mielelläni itsekin. Ihan varmasti meillä syödään välillä myös kaupan lastenruokia, eli tää ruokien itse tekeminen ei ole mikään arvovalinta siinä suhteessa :)