Kauniita unia, oman kullan kuvia

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mirkusta tulee äiti!, 17 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Meillä nukuttiin nyt toista kertaa koko yö = ) on taas todella levänny olo = D..
  • Tykkää Tykkää x 7
 2. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Ihmeen kivuttomasti nukahti alle 10 minuutissa. Eilen sai seistä pinniksen vieressä puol tuntia ja heräs yöllä kaks kertaa. On se hyvä että pidän hoitovapaata ku heppu päätti aloittaa yöheräilyt just ku mulla on äippäloma loppumassa :dead::grin Ens viikko enää ja sitte mä jään talvilomalle :joyful:
 3. Mju82 Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Sofie nukkui pitkästä aikaa omassa sängyssään 4 h pätkän 3-5 välillä aamulla itkeskeli ja piereskeli että taisi massua vääntää mietin cuplatonin aloittamista uudelleen


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 4. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Ihana :Heartred meillä nukuttiin taas koko yö heräämättä = D on mamma taas pirteenä heti näin maanantai aamuna = ) nyt oli kolmas hyvin nukuttu yö noin 8,5 kk aikana.. Ehkä nää yöt tästä pikku hiljaa paranee ☺️
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Meijän aamuvirkku, tyttö joka herättää kukon kiekumaan, on nukkunut kahtena aamuna kahdeksaan!! Outoo ja ihanaa. En osaa nauttia, oon enemmänkin huolissani. Herään kuudelta tarkkailemaan sen hengitystä :-D
  • Tykkää Tykkää x 6
 6. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mä menin eilen kymmeneltä nukkumaan. No kattelin vielä puoliltaöin kelloo ja mietin että ei kannata nukahtaa enää ku Veka herää kuiteki kohta maidolle. No puol kaks se sit heräs.
 7. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Haha, kuulostaa tutulta, Mashnu ja Happy! Sen kerran kun vauva nukkuu, mä valvon ja ihmettelen, että mitä nyt?
 8. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Meillä nukutaan kyllä päikkäreitä ja yöunia, mutta molempia niin kovin rikkonaisesti. Luin uusimmasta kaksplussasta miten sairaalan unikoulu toimii, ja.., saattaapi olla että koulutusvaihe 2 alkaa suht pian. :)
 9. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Haihtui aamuun unihiekan taika.. eikä nukuttu enää kahteksaan. Matto veettiin maman jalkojen alta tylysti kello viis... ei tarvii enää olla huolissaan ainakaan!
 10. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Hyi! Jos se herää viideltä, monelta sen päikkärit on? Sillon kun muut herää?
 11. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Heräämisestä menee 2 tuntia ekoihin päikkäreihin joten kyllä, tytöt usein heräilee kun roo lähtee nukkumaan. Mieskään ei käytä herätyskelloa kun luottaa pikku kukkujaan. Mulla on ihan pöhnä olo kun juon kahvit jo ennen kuutta, meen kasin aikoihin tämän kans tuutimaan ja kymmeneltä kun herätään niin onkin vähän ding dong-feelis..
 12. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Onneks saat sit kuitenkin nukuttua, ettei tartte paimentaa tyttöjä.
 13. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Unikoulu, vaihe 2, aloitettu. (Eka vaihe toimi pari viikkoa, sitten alkoi eroahdistus ja jatkuva heräily. Nyt on pahin ahdistus lähtenyt)

  Lopputulos? Kello on puol kahdeksan, mä oon ollut 20min hereillä ja kuunnellut pienen unituhinaa. En uskalla nousta sängystä etten herätä. Mutta siis mä en oo varmaan kertaakaan tän 9kk aikana herännyt ennen tuota pientä nyyttiä!!!

  Metodina tällä kertaa: isi vierashuoneeseen, äiti nukkuu pinniksen vieressä sängyssään tulpat korvissa. Nukkumaan laitoin 20:30. Kaksi kertaa pieni heräsi itkemään, jonkin aikaa itkettyään jatkoi uniaan itsekseen. Kolmannella kerralla katsoin kelloa: 5:30, annoin maitoa ja hänhän jatkoi uniaan. Ja siis vielä unet jatkuu kun yleensä herätään ennen seiskaa. Tätä metodia kyllä takuulla jatketaan. :)
  • Tykkää Tykkää x 8
 14. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Nyt ollaan isin kanssa molemmat nukuttu pari yötä vierashuoneessa. Ja siis viime yönä meidän neiti oli yksinään makuuhuoneessa 20-07!!!! Pari kertaa heräsi itkemään hetkeksi, mutta nukahti aina itsekseen uudestaan. Ja siis maitoa sai tuolloin kasilta ennen iltaunia (söi myös koko iltapuuron, taisi vauvauinti saada nälkäiseksi), ja seuraavan kerran aamulla seiskalta. (edelliset pari yötä annoin maitoa neljältä tai viideltä)

  Jatketaan varmaan vielä viikko tms. tätä vierashuone-evakkoa, jos saataisiin tuo nukkumaan vielä heräilemättä/itkemättä, tai ainakin lyhennettyä itkuja vielä entisestään, mutta tää oli niiiiiin oikea ratkaisu!
  • Tykkää Tykkää x 9
 15. Ruppuruusa Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Huoh viljo alkoi nyt rellestää iltaisin ja öisin. Kiipeilee ja mönkii ja pyörii ja hyörii ja jos yrittääkin jättää yksin niin alkaa huuto. Viimeyönä kekkuloi illalla n 2h ja yöllä toiset 2h. Mä sitten nousin pirtsakkana seiskalta isomman kanssa.
 16. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Meillä on sama juttu. Yksin ei voi jättää tai alkaa jäätävä huuto ja nukkumaanmeno on sitä että noustaan koko ajan istumaan. Ainoa keino on antaa sit vaan valvoa hiukan enempi. Eilen annettiin juoda iltavelli olkkarin lattialla meidän seurassa ja sitte ku alko silmä luppaamaan pullollisen jälkeen niin iskä kantoi sänkyyn ja sitte nukahti samointein. Se oli joskus klo 21.30 ja ekan kerran tuo heräs klo kahden maissa. Onneks ainaki toistaseks on piisannu ku yöllä antaa maitoa ni jäbä juo sen ja sammuu samantien uudestaan.
 17. Riipitii Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Täällä kans 2 tuntia pelattiin sängyssä "nuku - enpäs nuku" tänään. Ei mitään hätää, ei vissiin vaan väsyttänyt. Normaalisti toi on ihan tilt 3 tuntia valvottuaan (iltaisin venyttää neljään), nyt vielä 5,5 tunnin kohdalla juttelee seinille, purututille, mun varpaille...
 18. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Ne venyy ja venyy ne hereilläoloajat. Jäbä nukku eilen päivällä ennen kerhoa, heräs 13.30. No seuraavan kerran suostu pitämään silmiä kiinni (ku vahingossa autossa kauppareissulla nukahti) klo 19 maissa... Saa olla helisemässä harva se päivä kun ei tuo suostu ymmärtämään että se on nukkuminen se juttu joka helpottaa sitä kiukkuista oloa. Mikäs sen ihanampaa ku väsyneenä raivoava taapero joka istuu pinnasängyn pohjalla ja huutaa taulu punaisena väsymystään mutta ei suostu nukkumaan...
 19. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Meillä on nyt pari päivää ollu ihan kiva rytmi:

  Ke: aamuherätys 8.45, päikkärit 11.30-14.15 yöunille 20.45
  To: aamuherätys 8.15 päikkärit 11.30-13.45 yöunille 20.30

  Vielä kun sais sen heräämään vähän aikasemmin niin että sais sen myös vähän aikasemmin nukkuu.. Aikasemmin Leevin yöunet oli noin 10h mutta nyt on ollu sellasta 11-11,5h.. Onko näillä joku tietty ikä juttu nyt että ne tarvii enemmän unta öisin?
 20. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  En tiiä, ei meijän tyttö ainakaan tarvii unta enemmän. Ihan hyvin jaksoi klo 2-3 kynsiä nukkuvaa isimiestä niin että isomies tiuski yöllä. Mietin että kärttyisyys johtui ikävästä herätyksestä mutta aamulla se esitteli roon tekemiä naarmuja. Yritin olla nauramatta.

Jaa tämä sivu