Influenssarokotus

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti Herimi, 24 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tulppaani Aloittelija

  Mä otin rokotteen tänään ja tosi kurja olo on jotenkin.. Pelottaa siis että vahingoitin sillä nyt sitten sikiötä. Jos np ultrassa todettaisiin sikiön kuolleen rv9 niin kylläpä nostaisin aikamoisen haloon influenssarokotetta vastaan alkuraskaudessa...
 2. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Ei se vaurioita sikiötä. Suurin osa raskaanaolevista ottaa rokotteen, ja jos siitä jotain seuraisi, olisi siitä kuultu julkisesti jo monta vuotta sitten. Eli ei syytä huoleen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. KasKas Peruskäyttäjä

  Mä otin rokotteen eilen. Sama olo tuli ku aikaisempinakin kertoina eli illalla nousi lämpö ja käsi tuli kipeeks. Tänään ei oo enää muuta ku käsi kipee rokotuksen kohdalta. En usko et tekee mitään alkiolle. Ei ne (terveydenhuolto) muuten sitä jakais.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Emir Naimisissa foorumin kanssa Kesämammat 2018

  Sain kans rokotteen viikko sitten ja ainakin tänään vielä kuului syke.:wink
  En kans usko et vahingoittaa sikiötä.
  Enemmän pelkään et mitä se mahdollinen influenssa aiheuttais.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. KM89 Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2015 Kesämammat 2018

  Ennemmin se influenssa tosiaan vahingoittaa alkiota kuin rokote. Ei sitä raskaana olevalle laitettaisi, jos olisi joku riski. Suomessa käytössä olevat rokotteet on hyvin tarkkaan tutkittuja.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Tulppaani Aloittelija

  Okei, uskotaan :)
 7. Tulppaani Aloittelija

  Nyt se pahin sitten tapahtui. Aikalailla oli kuollut samoihin aikoihin kun rokotteen otin. Ehkä kuitenkin jo pari päivää aiemmin..
  Eihän kukaan tutki tai yhdistä rokotteen ottaneita keskenmenoihin... Niin että niistä edes voisi nousta haloota :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 8. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  Tulppaani siis mitä ihmettä?! :sad001 Oliko teillä nt-ultra jo vai kävitkö muuten ultrassa?
 9. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mitä ihmettä? Ei voi olla totta? Oon Tulppaani niin pahoillani. Eihän sitä voi tietää mistä johtuu, mutta tosi kurjaa! :sad001 Meidän neuvolassa rokotetta ei edes laiteta ekalla kolmanneksella vaan vasta 12 vkon jälkeen. Sekin on outoa että tuossa käytännöt vaihtelee ja toiset ei laita ja toiset laittaa. Kovasti jaksamista!
 10. TinyRobert Aloittelija Kesämammat 2018

  Voi ei mitä on tapahtunut Tulppaani? Olen tosi pahoillani :sad001
 11. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Jos tosiaan epäilet, että näillä olisi jotain yhteyttä, niin soita neuvolaan (tai mistä nyt sitten rokotuksen otitkaan) ja pyydä heitä tekemään ilmoitus epäillystä haittavaikutuksesta.

  Minulla tuli joitakin vuosia sitten antibiootista haittavaikutus (lääkärin kliinisesti todistama), joka pakkausselosteen mukaan oli äärimmäisen harvinainen, ja pari vuotta myöhemmin pakkausselosteen mukaan kyseinen haittavaikutus olikin jo melko yleinen. Eli kyllä haittavaikutusilmoituksia tehdään, ja ne otetaan huomioon. Lääkkeiden tai rokotteiden suhteen ei ole mitään suurta salaliittoa, joka jättäisi mitään tutkimatta.

  Vähän ihmetyttää kyllä, kun mainitsit, että alkion kasvu on loppunut viikolla 8 ja otit rokotuksen vasta viikolla 9, eli ei nyt kuitenkaan kuulostaisi siltä, että näillä olisi yhteys.

  Kävin ottamassa influenssarokotuksen, enkä ole yhtään huolissani siitä, että sillä olisi mitään negatiivisia vaikutuksia raskauteeni.
  Last edited: 28 marras 2017
 12. Tiitu90 Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Kesämammat 2018

  Tulppaani eikä!!!!:crybaby2 Jaksamisia!:Heartred
  Ei hitsi.. en uskalla ottaa rokotetta!!!:pale
 13. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Tulppaani: Olen tosi pahoillani. :sad001 Jos nyt enää käyt lukemassa. Minäkin kannustan tekemään tuon haittavaikutusilmoituksen.

  Otin rokotteen jo jonkin aikaa sitten, enkä oikeastaan osaa pelätä sen takia kun kuitenkin sitä suositellaan raskauden kaikissa vaiheissa.
 14. Sanko- Aloittelija

  Voi ei.. Ikäviä uutisia!Minä otin rokotteen eikä ollut mitään haittavaikutuksia!
 15. Kyfi6346540 Uusi käyttäjä

  Olen seurannut sivusta kirjoituksia... kesäkuussa oli laskettu aika. Huomasin vain tuon tulppaanin ikävän tilanteen. Itse sain samoja uutisia. En kylläkään ole ottanut rokotetta. Mulla oli neuvolassa lääkäri aika ja ultrattiin. Ei näkynyt sydämmen sykettä. Sikiö vastasi 9 viikkoa. Ja 9 viikkoa mulla oli juuri täynnä että vasta ikään tämä tapahtunut. Mulla vielä torstaina sairaalassa aika jossa ultrataan uudestaan. Olen pahoillani "tulppaani" tiedän että tämä on musertavaa... elän samaa tuskaa tällä hetkellä...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 16. mymmelimamma89 Aloittelija Kesämammat 2018

  Määkin otin rokotteen.
 17. kadonnut Peruskäyttäjä

  Mä otin tänään rokotteen, ku oli neuvola. Esikoiselle haetaan viel ens viikolla, kun oli nyt nii räkänen ettei sitä nenäsuihketta oikeen voitu laittaa.

  Uskon, että nää rokotteet on ihan turvallisia. Vaikkakin tiedän, etteivät ne aina takaa ettei influenssa iskisi kun voi olla erilaisia viruksen muotoja :)

  13+0
 18. S1N1 Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Haettiin mekin koko perheelle viime viikolla rokotteet.
 19. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  Mekin taidetaan käydä ottamassa ens viikolla koko perheen voimin.
 20. kesääodotellessa Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Ei edes tarjottu neuvolassa.. rv15

Jaa tämä sivu