Huolet / pelot

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti iskallt, 11 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Mä ainaki ottaisin panadolin jos oma olo on huono! Mä söin panadolia pari tablettia ku jalkoja särki ihan hirveesti. Varmasti ottaisin myös kipeenä, jos tietäisin että se helpottaa omaa oloa.
  Eihän raskausaikana suositella lääkkeitä kaksin käsin vetämää, mut ei nyt tartte kärsiäkään!
  Esikoisen aikaa vedin 1g panadolia selkäsärkyihin, välillä useemmin ja välillä harvemmin.
  Kannattaa toki varmistaa, että lääke on sallittu raskauden aikana. Sit vaan omaa oloa kuunnellen lääkitsemään! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mul karvalakkimalli ettei mitää sykkeitä näytä. Enkä oo laskenu ku en varmaa sais oikein ees laskettuu :/ viiko päästä neuvolalääkäri, jos sinne asti nyt kestäis odotella.
 3. Snifu Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  En usko, että on vatsatauti koska pysyy ruoka nyt jo sisällä onneksi. En kyllä ole paljoa syönyt kun ei jaksa tehdä ruokaa ja oli niin ylitsepääsemättömän vaikea nousta peiton alta edes vettä hakemaan kun paleltaa. Onneksi siskoni oli puhelimen päässä ja soitin hänelle vasta itkuhätäpuhelut ja hän tulee minua auttamaan. Kohta saan jotain oikeatakin ruokaa.
  Ehkä on pakko tuota panadolia ottaa ainakin yötä vasten, jotta saisi nukuttua.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Kannattaa lääkettä ottaa, mutta kuitenkin kohtuudella. Itse jouduin pari viikkoa sitten syömään useamman päivän ajan panadolia päänsärkyyn. Tosi vähän lääkkeitä käytän yleensäkään ja nyt raskaana ollessa vielä vähemmän. Särky vaan alko olee niin kovaa, että pakko oli ottaa lääkettä. Ja sittenpä se helpotti. :happy: Tsemppiä paranemiseen!
 5. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Itse olin viime raskaudessa jossain vuosisadan räkätaudissa viikon. Yhtenä iltana lämpö huiteli vähä reilu 38 asteen ja laski onneksi Panadolilla. Ja nyt olen joutunut muutaman kerran ottamaan kovaan päänsärkyyn lääkettä. Että ei se tappavaa ole vaikka joutuu välillä turvautumaan Paracetamoliin.
 6. Snifu Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Kiitos teille kaikille tsempeistä yms.! Ihanaa kun on tämä foorumi, ei tarvi yksin murehtia ja miettiä kaikkea:Heartred.
  Onneksi mieskin pääsee pian töistä ja on huomenna vapaalla, eiköhän tämä tauti vielä selätetä :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Risunen Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Rv16 pyörähti tänää käyntiin ja huolena on tää oireettomuus! Joo, pitäis varmaan olla onnellinen, kun toisilla ei sitä oireetonta päivää olekaan,mutta huolestuttaa että onko kaikki varmasti hyvin. Ollut sen verran rankka kuukausi, mm. kaksi muuttoa, että miettii onko sitä turhan paljon rehkinyt. Tahtois käydä taas Perhe Artessa katsomassa, että Hipulla kaikki ok, mutta mitähän mahtavat ajatella, kun jatkuvasti siellä olis ravaamassa.. Olen yrittänyt saada kotidopplerilla sydänääniä kuuluviin, mutta enhän mä niitä ole löytänyt, mutta niin oli neljä viikkoa sitten neuvolassakin vaikeuksia löytää ne. Johtunee tästä ylipainoisuudesta, ettei ne äänet kuulu, mutta silti miettii että mitä jos...
 8. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mene vaan oman mielenrauhan vuoksi käymään siellä Risunen , sitä varten ne neuvolat ja yksityiset on. Ei ole ns. turhia käyntejä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Mullakin ollut oireeton raskaus. Lukuunottamatta näitä vuotoja :/

  Aina kannattaa oman mielenrauhan takia ottaa yhteys . Turhia käyntejä ei tosiaan ole :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Minullakin on täysin oireeton raskaus. Ei siis yhtään mitään muutoksia mihinkään suuntaan :)
  Tulee joo aika kun tästä on kiitollinen, mutta kannattaa käydä tarkistamassa jos itseään häiritsee.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Mullakin on tosi pitkään ollut oireetonta mut oon vaan nauttinu tästä olosta :) doppleril sykkeet löytyy ja liikkeitä oon sillon tällön tuntenu ni en osaa huolehtia.

  Mut ehottomasti kannattaa tarkistuttaa asia jos huolettaa :) perhe arte ainakin vaikutti mun mielestä niin ihanalta paikalta et sinne vaan tarkistukseen :) sitä varten ne siellä on!
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Kuutio Tuttu foorumilla

  Mä oon käyny jo pari kertaa Perhe-Artessa viikoilla 14+-16+ :joyful: Lisäksi vielä hoitojen jälkimaininkeina pari varhaisultraa 6+ ja 8+.

  Jos susta tuntuu että haluat mennä tarkistuttamaan niin mene ihmeessä! Niillehän sä oot kuitenkin maksava asiakas?
  Mulle ainakin tuoneet NIIIIIN paljon mielenrauhaa että aivan korvaamatonta ollut. Joku voi pitää turhana, aivan sama! :)
 13. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Huomenna kyllä soitan neuvolaan.. viime vk hematooma kontrollissa kaikki piti olla ok. Eli hematooma kadonnut.. se oli to ja pe sitten tuli taas ruskeaa vuotoa. Keskiviikkona oli nt-ultra eikä sielläkään ollut mitn poikkeavaa,eilen aamulla vuodin pönttöön kirkasta verta ja pyyhkiessäkin sitä vielä tuli. Jatkunut nyt ruskeana tuhruna. Polille päivystykseen ei eilen suostunu ottaa vaikka naistentaudeissa sanottiin että heti sinne jos alkaa vuotaa verta koska olen niiden listoilla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. [nenna] Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Risunen: Onko teillä neuvoloissa tarjolla mahdollisuutta käydä kuuntelemassa sydänääniä avoimessa neuvolassa? Perhe-Artekin varmasti hyvä vaihtoehto, jos itseä stressaa muuten paljon.
 15. Berrynen Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Mä huomaan että alitajuisesti pelkään että raskaus menee kesken vaikkei mitään siihen viittaavaa ole ollut, mut jotenkin aina kun tulee enemmän valkovuotoa tms minkä tuntee niin aina tulee pelko et jos se onkin verta mitä "valahti". Mut kai tää on ihan normaalia miettiä tollasia..?
  Näin myös yks yö unta et olin jo synnyttänyt ja mulla oli kohtu revennyt ja väliliha tosi pahasti :eek: vaikka en mä näin hereillä ollessa niinkään synnytystä vielä oo ehtiny pelätä..
 16. Risunen Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  En tiedä, ei ole ollut tarvetta kysyä, mutta varasin nyt sitten ultra-ajan tiistaille, niin eipähän tarvitse murehtia!
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Oletko käynyt Perhe Artessa Helsingissä siis? Paljonko yksi ultraus maksaa? Onko se 3D vai 4D?
 18. Roze Ei muuta elämää Syyskuunmammat 2015

  Jos sieltä ne viimeiset oli jo valumassa pois päin eikä siksi näkyny ultrassakaan enää? Toivotaan kovasti että on ihan harmitonta tuo vuotelu nyt. Tsemppiä! :Heartred Ja soita aamulla neuvolaan taikka suoraan sinne polille.
 19. Kuutio Tuttu foorumilla

  Juu Hgissä oon käynyt. Ihan perusultrassa vasta. Se oli 70+15 eur tmstomaksu = 85eur.
  Mennään varmaan 3D/4:arghh:hen myös tuonne, kätilö sanoi sen maksavan n 150 eur ja kestää tunnin. Tuo perusultra-aika on n. 30min.

  Se on (käsittääkseni) edullisempi ku muut yksityiset..tai voihan vastaavia paikkoja oöla muitakin. Mut siellä ei oo erillistä vastaanottohenkilöä vaan soitat ovikelloa ja joku niistä kätilöistä avaa oven ku ehtii :) tai edellinen asiakas. Esitietolomake täytetään siinä odottaessa ekan kerran. Mut varmaan tuolla saatu kustannukset alas. Mulle passaa ainakin tuo hyvin...
 20. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Mä kyl suosittelen tota helsingin perhe-artea! Me käytii siel varhaisultrassa eikä 85€ ollu paha hinta!
  Mietitään myös heidän 4D ultraa :)
  Ei olis kallis sekään.

  Toi paikkahan on yksityinen neuvola. Ultratessa he ei ota kantaa rakenteellisiin asioihin yms. vaan toteavat raskauksia ja mahdollistavat "halvat" vauvan ihastelukäynnit! :) mitään virallisia tutkimuksia eivät teee kun ei moisiin ole koulutusta.
  Mut meille ainakin riittää nää ihastelukäynnit, kun julkisella puolella käydään nt- ja rakenneultra.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu