Huhtikuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti palmikko, 3 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Kävin ostamassa päiväkirjan, johon pääsee nyt rustailemaan raskaudenajan juttuja :) Tekeekö moni samaa? Kiva on nimittäin nyt ollut palata esikoisen aikaiseen kirjaan ja verrata oloja. Näkee myös koska on ollut neuvolat, ultrat sun muut.
  [IMG]
 2. rosamamma Peruskäyttäjä Marrasmammat 2017

  Mää kirjotin viimeks ja aijon kirjottaa nytkin :Heartpink
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Nika97 Aloittelija

  Onko kukaan kertonut vielä tulokkaasta kellekkään?
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Mä kerroin mun vanhemmille heti plussan jälkee kun mun äiti heitti ilmoille "ettet oo raskaana?" (Siis ennen testiä). Olihan se pakko kertoo että oikeessa olit! :D
 5. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  [IMG] Air4M : mä kirjaan tähän. Siinä on aina joka viikolle ne omat muistiinpanot ja infoa miten pieni kehittyy.

  Nika: mä oon jo kertonu perheelle ja läheisimmille ystäville. Aluksi päätin että en kerro kellekään ennen 3kk mut mites kävikään :D ja joka päivä miettii kelle vois vielä kertoa.

  Enska: mistä teidän äiti arvas :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Sillä on joku kuudesaisti. :D toisaalta ku aloin kertoo esikoisesta et arvatkaa mitä.. se luuli että meille tulee toinen koira :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Saniais Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Me ollaan kerrottu lähimmille ystäville (eli noin seitsemälle). Periaatteena on ollut se, että niille voi kertoa joille kertoisi myös keskenmenosta.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Me ollaan kerrottu molempien vanhemmille, sisaruksille ja isovanhemmille.
  Ystäville ja tutuille kerrotaan varmaan nt-ultran jälkeen :)

  Meiänkin äiti oli kuulemma aavistanu, että olisin raskaana! Vaikka ties että lähes mahdotonta raskautua ilman hoitoja. Hänelle oli vaan tullu semmonen fiilis ja oli kyllä tosi liikuttunut, kun kuuli ilouutisen.
  Just ku olin tehny plussatestin ni äiti laitto viestillä mulle kuvan meidän turvakaukalosta, joka on heillä säilytyksessä ja kysy onko meidän. Aattelin sillon jo et hitto mikä ennustaja:grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Me ollaan kerrottu melkein kaikille jo :) Mulla on niin vahvat oireet, että näitä ei oikeen voi piillotella jos aikoo yhtään tuttuja, ystäviä tai sukulaisia nähdä :rolleyes: Meillä myös ohjenuorana, että niille kerrotaan ennen 12 viikkoa, joille sitten kerrottaisiin myös keskenmenosta. Toisaalta on kiva, että kaikki tietää. Jos tulisi keskenmeno, niin kaikki ymmärtäisi miksi olen niin hajalla. Kiva myös ettei tarvii selitellä miksi en kanna muuttolaatikoita, miksi olen huono syömään ja miksi väsyttää koko ajan. :shy:
 10. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mä kerroin kanssa heti kolmelle parhaalle ystävälle ja nyt viikonloppuna kerroin mun perheelle (äiti, isä ja sisko&veli perheineen). Miehen perheelle kerrotaan varmaan seuraavan kerran kun käydään siellä.
 11. Lauraaaaaaa1985 Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Minä olen kertonut kahdelle hyvälle ystävälle ja tänään kerroin lähimmälle työkaverille, koska paha olo vaivaa jo niin paljon että en pysty sitä kohta töissä peittelemään (tänä iltana itse asiassa jouduin jo oksentamaan ekan kerran).
 12. [MayDay] Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä kerroin mun siskolle kun sain digiin plussan. Muille en oo vielä kertonu, mutta luulen että mun äiti aavistaa kyllä jotain. Vappuna vietän aikaa mun parhaiden ystävien kanssa ja niille kerron silloin. Mun (ja miehenkin) muulle perheelle voidaan kertoa sitten varhaisultran jälkeen, mitä ikinä onkaan kerrottavaa. Töissäkin ajattelin odottaa siihen varhaisultraan asti jos vaan pysyy salassa eikä pahoinvointi paljasta. :D
 13. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Mun puolen suvulle kerrottiin varhaisultran jälkeen viime viikonloppuna. Miehen puolen suvulle aiotaan kertoa perinteisessä äitienpäivän kokoontumisessa kun on koko hänen suku paikalla :) Muutamille kavereille ja siskolle kerroin heti jopa ennen miestä.
 14. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Kahdelle kaverille ja äidille. Mut äiti sit kertoi siskolle ja veljelle. Mies kertoi vanhemmilleen ja veljelleen. Muuten ollaankin sit oltu vielä hiljaa :)
 15. Tirlis Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Kerroin heti plussattua yhdelle hyvälle ystävälle ja mies myöhemmin yhdelle omalleen :) viime viikonloppuna kerrottiin miehen äitille ja mun vanhemmille ja veljelle ja hänen tyttöystävälleen :) iloinen uutinen oli heille ja äiti oli aavistellut, mutta oli sitten tyrmännyt nuo ajatukset kuitenkin :) myös mun isä sanoi, että pari päivää aikaisemmin oli hällä tullut yhtäkkiä mieleen ajatus, että noinkohan jompikumpi lapsista tulee kohta ja ilmoittaa saavansa vauvan :D
  Sovittiin että ei kerrota kellekään eikä ostella mitään ennen kun eka kolmannes on takana, eikö mun äiti kuitenkin mennyt ostamaan heti seuraavana päivänä pienen bodyn kun oli kuulema ihan pakko :) äitit :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Varo vaan Tirlis :grin Mun äiti on ainakin ihan höpsähtänyt kummastakin vauvauutisesta :rolleyes: Heti on ihan intona kaikkea ostamassa ja kertomassa kaikille :p (tietty mun siunauksen ensin pyytää kertomiseen, mutta on silleen ''saanko saanko saanko saanko!?)
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Musta_lammas Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Ihania :Heartred Tekis mieli itsekin kertoa jollekin. Parille netin kautta tutuksi tulleelle mammakaverille vaan kertonut, et meille vissiin tulossa jouluks toinen. Mulla ei oikein ole läheisiä kavereita eikä samassa elämäntilanteessa olevia tuttuja, joille vauvajuttuja kertoilis. Perheen kanssa ei välit oo niin hyvät, et viel tässä vaiheessa haluis tätä paljastaa. Heistä ei olis mulle lohtua keskenmenon sattuessa niin parempi ootella ultraan(ultriin) ennen kuin saavat tiedon.
 18. Tiina P. Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Kukaan ei vielä tiedä, mut mun äiti varmaan arvaa heti kun nähdään, arvasi viimeksikin, kuulemma mun silmistä :woot:

  Torstaina esikoisen neuvolassa aion pyytää mittaamaan multa hemoglobiinin ja kertoa syynkin.

  Ja laajennetulla kaveriporukalle joutunen kertomaan viikolla 8 tai 9, kun ollaan reissussa, jossa yleensä viini virtaa...
 19. Cho Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Me ei olla kerrottu vielä kellekkään. Kerrotaan vasta sitten, kun viikkoja on vähintään se 12. :) kukaan ei varmaan edes odota meiltä vauvauutisia näin pian ton kakkosen jäljiltä. :D

  Edit. Sen takia vähän jänskättää omalle äitille kertoa, että mitä se tuumaa. :D
 20. Sydänkäpynen Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Meillä tietää jo kaikki :D mies ei oo malttanut olla kertomatta enkä itsekään oo viittinyt salailla. Jos tulee keskenmeno tmv niin ainakin läheiset tietää miksi oon allapäin.

Jaa tämä sivu