Huhtikuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti palmikko, 3 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. palmikko Peruskäyttäjä

  Ajattelin että vois olla joka kuukaudelle oma ketju johon voi sit kirjoitella kaikenlaisia kuulumisia sen kuukauden ajan.
 2. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Hyvä idea, meillä on syyskuisissa samanlailla :) Tänään kävin ostamassa miehen kaa apteekista testin jonka sit aamulla teen. On siis 3 liuskatestiä tehty, haalee viiva on vahvistunut mut mietin kun antaa niin haaleeta viivaa, aattelin sit varmistaa tuolla apteekin testillä :wink
 3. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Ellikki, ostitko digitestin? Mä tein yhen digin ennen menkkojen alkua ja enempää en oo raaskinu niitä ostaa :grin vaikka olis kiva nähä et viikot nousee.
  Raskaustestejäkään en oo moneeeeen päivään tehny ku ne loppu enkä oo viittiny ostaa uusia.

  Yritän rauhassa ootella ultraa :dead:
 4. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  En ostanu digiä vielä ostin semmosia puikkoja 2kpl, sivun aattelin käydä ostamassa sit ens viikon jälkeen :)
 5. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Se Digi on niin ihana kun sillon lukee raskaana ja viikot niin ei jää epäilystä tuloksesta
 6. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Kyllä tuo on jo selvä tulos joten voin lopettaa testailun tosin sen digin testaan vielä perjantaina ennen reissua että nään viikot :) Koristelin testin jälkeen tulevalle isoveljelle bodyn siitä alempi kuva :D[IMG]

  Ellikki85 rv 4+6
  • Tykkää Tykkää x 7
 7. palmikko Peruskäyttäjä

  Ihana tuo body!!

  Odotan malttamattomana, että pääsee kertomaan isosisaruksille.. sitte viimeistään vappuna:happy:
 8. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Ellikki, ihana body! :) hieno viivakin!

  Mä oon paljon miettiny, että milloin lapselle olis hyvä hetki kertoa tulevasta vauvasta :) meidän 4v neitokainen on kovasti puhunut vauvoista ja toivoo pikkusiskoa, mutta liian aikaisin ei haluais kertoa, jos jotain ikävää tapahtuis.
 9. Risunen Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  tmp_12589-20170404_195518806441407.jpg
  Tää testailu lähtee niin käsistä! :banghead: Olisko tää jo seitsemäs testi minkä teen?! :grin Lupasin isäihmiselle olla testaamatta huomenna, kun sai näin vahvan plussan, aikaisemmat kun on ollu omaan silmään liian haaleita :wink
 10. Sara80 Peruskäyttäjä

  Mullakin vielä pari testiä kaapissa, yksi digitaalinen. Ehkä teen sen viikonloppuna vasta :) Minäkin mietin sitä, että ihmeen haaleita ne mun testiviivat on olleet? On kuitenkin jo Dpo 16 ja Rv 4+1. No, toivotaan että kaikki kunnossa, vkl viimeistään uskoisin viivojen olevan selkeitä :)
 11. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Mä sain vinkin että pitää sitä testitikkua ainakin 10 sekuntia vaikka ohjeessa lukee 3-4 usein. Pakkohan se oli heti testata ja kylläpäs sai viivat vahvistusta ylin siis r-testi ja alimmat o testejä :) ja iltapissistä sen takia r testin viiva haalee[IMG]
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Eevinen Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Täälläkin testailu on lähtenyt käsistä.. :banghead: Testejä oon tehnyt ainakin 10 ja vielä on kaapissa jäljellä 2. Ostin 2 digitestiä ja edelliseen digiin tuli viikoiksi 1-2, tänään sieltä tuli 2-3. Toivottavasti osaan lopettaa viimeisten jälkeen :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Sara80 Peruskäyttäjä

  Kiitos vinkistä ellikki, pitänee testata tuolla tapaa seuraavaksi :)

  Mihin viikkoihin asti tuo digitaalinen näyttää? Näyttääkö vielä 3-4 tai oliko viimeinen tuo 2-3?

  Tissit kipeät mutta aamukahvi maistuu vielä.

  Rv. 4+2
 14. palmikko Peruskäyttäjä

  Mulla oli yks testi jäljellä kaapissa sillon kun plussa tuli. Pähkäilein ehkä liikaakin sitä keskenmenon riskiä koska raskaaksi tuleminen ja eteneminen on mulla niin kiven takana.

  Neuvolaan en oo vielä soittanut, mutta aattelin ehkä tänäänsoittaa ja jos vaikka sais labrassa käydä verikokeesta tarkistamassa hormonin määrän. Yritän vaan ajatella että voihan mitä vain tapahtua myöhemminkin, että saa sitä nyt olla onnellinen, vaikka viikkoja vain olisi raskaana, kuitenkin nyt olen raskaana.
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. TK Tuttu foorumilla

  Jos muistan oikein digi taitaa näyttää 1-2, 2-3 ja 3+ korjatkaa jos muistan väärin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Sara80 Peruskäyttäjä

  Palmikko, pieni pelko on mullakin mukana koko ajan, toivottavasti helpottaa kun raskaus etenee. Mulla ollut yksi kemiallinen ja siitä vuoto alkoi kutakuinkin näillä viikoilla. Muutama päivä vielä niin olen sen suhteen turvallisilla vesillä. Tai kaiketi kemiallisen raja on jo mennyt? En tiedä... Ensimmäisessä raskaudessa 10v sitten en muistaakseni ollut ollenkaan peloissani. Yhden testin tein ja sillä mentiin :) pitäisi osata hellittää ja nauttia.
 17. palmikko Peruskäyttäjä

  Sara, mulla oli kemiallinen tuossa syksyllä(tiedettävästi) mutta lääkärin kanssa juteltiin että niitä voi tulla useinkin ja kun en ole ennen kovin ahkerasti mitään testaillut ja välillä järkyttävää kipua menkkojen aikaan niin voi hyvin olla että niitä on ollut useampia vuodessa. Vuoto alkoi tuolloin 5+3:sad001.... kuukaus sitten tein haamutestin ja sit ei enää tullut seuraavaan mitään, eli semmonen hipaisu vain. :/ Ja silloinhan ei kaikki ole pienellä alulla hyvin jos raskaus ei jatku. Tosiaan aattelen, että on lupa olla nyt tässä hetkessä onnellinen, ettei kuormita liikaa itteä murehtimalla.

  Onhan meillä jo kolme ihanaa lasta, silti toiveessa pikkusisarus tai useampi.
 18. rosamamma Peruskäyttäjä Marrasmammat 2017

  Mullakin oli varmaan viime kierrossa haamu, ihan haalean haalea viiva ja menkat alkoi sitten pari päivää myöhässä
 19. June83 Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Minäkinpä kurkin tänne. Mun kierto on heitellyt sen verran, etten ole aivan varma osuuko la marras- vai joulukuulle mutta todennäköisemmin joulukuun alkuun. Ensi viikolla olisi ar-ultra niin sittenpä se selviää jos kaikki on muutoin hyvin. Itselläkin hermostuttaa kovasti mutta pakko vain yrittää päivä kerrallaan ottaa. Meillä on kaksi lasta ja yksi km on ollut, nyt oireet on niin vähäiset verrattuna aiempiin että usko on koetuksella! Sain kuitenkin viikko sitten digiin 2-3 ja eilen 3+ joten ainakin jotain tuolla tapahtuu :D
 20. Rubiini Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Mä plussasin jo viime pe sellaisella testillä joka yleensä käsketään testaa vasta kun menkat myöhässä. 3+4 tuli siis plussa. Toisen tein tänään ja se olikin tosi tumma plussa. Tänään 4+2. Mua pelottaa tosi paljon jos tää menee kesken. Jos nää mun rintojen kipujen häviäminen aina välillä enteilee huonoa. Bläääh. Pitäis vaa nauttia mut en osa avulla iloita.. Toivon vaa et pysyisi Matkassa.

Jaa tämä sivu