Huhtikuun höpinät

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti palmikko, 3 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. rosamamma Peruskäyttäjä Marrasmammat 2017

  Juu meilläkin molempien perheet ja läheisimmät kaverit tietää :)
 2. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä sama, että kerrotaan niille, joille kerrottaisiin keskenmenostakin. Ei siis ihan vielä julkisesti kaikille hehkuteta, mutta lähimmille kyllä :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. palmikko Peruskäyttäjä

  Mä oon kertonut vasta kahdelle... Ois kyllä voinut muillekin, mutta en oo nähny tarpeelliseksi.
 4. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Joko olen tarpeeksi valittanut tästä muutosta?!:rolleyes: Ihan pepusta muuttaa tälleen että oksettaa 24/7 ja pitää vielä yrittää esikoistakin viihdyttää jossain välissä! Tosi tylsää kun suurin homma jää miehen harteille, jonka pitää vielä käydä töissäkin :sad001 Jos oltais tiedetty että tässä kierrossa tärppää, niin ei kyllä oltaisi tähän väliin muuttoa valittu. Mutta näitä lapsia ei tehdä vaan saadaan silloin kuin he ovat tulossa :) Mutta stressaa vappuun mennessä pitäis muuton olla valmis ja niin paljon vielä tekemättä...:confused:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. siinis Aloittelija

  Me ei olla vielä kerrottu kenellekään. Meillä ei täällä lähellä asu kavereita/sukua, joita tulis nähtyä usein - enkä vaan viestillä halua ilosanomaa kertoo. :)
  Mies on sitä mieltä, ettei kerrota vielä hetkeen, enemmänkin 'ne huomaa kun huomaa'. Ja näin varmaan tuttujen kanssa toimitaanki - en aijo mitään somepäivitystä laittaa. Mutta mä kyllä oon kertomassa mun äidille ekan ultran jälkeen ens viikolla, kun lähdetään sit vkl reissuun äidin ja tädin+serkun kanssa. Varmaan joutuu niillekin kertomaan, ja no miksei jos kaikki vaan hyvin. Jännittää ihan kiitettävästi kertominen, molempien vanhemmille ensimmäiset lapsenlapset :D mun isän reaktiota eniten jännitän, se on aika suorasanainen välillä. :D ehkä delegoin äidille sen tiedon välittämisen..
 6. Kuutio Tuttu foorumilla

  Me ollaan kerrottu vanhemmille ja sisaruksille. Samoin kerroin niille muutamille ystäville jotka tietää meidän hoidoista ja on eläny mukana ja ollu tukena. Mies oli myös kertonut itse asiassa jo usealle :D
 7. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä kerroin heti miehelle :D ja sit äitille. Ja muutama kaveri tietää, ku ne on tienny pitkään et yritetään.. ja jos huonosti käy ni onpa sit kenen kans jutella, ku epäilen et miehestä ei oo sellaseen..
 8. Paula81 Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Me niin haluttaisiin kertoa jo sukulaisille, mut pakko yrittää jaksaa sinnitellä varhaisultraan, ettei tulis sit pahis tapauksessa moninkertaista surua, jos menisin kesken tai jokin olis vialla. Hirveen ku on nyt jo täytynyt vanhempiaan huijata, ettei raskaus vielä paljastu. Tätä uutista ne on odottanut jo yli 5 vuotta. :)
 9. Paula81 Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Ou nou. Olen lukenut teidän viestejä ja vaikka kuinka moni on jo kertonut ennen varhaisultraa.. munkin tekis mieli. Tätä on niin niin odotettu, että haluisin vanhemmille heti sen kertoa... äitienpäivä vois olla hyvä päivä kertoa ilo sanoma :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Kuutio Tuttu foorumilla

  Ootteko kokeillut noita kännykän raskaussovelluksia? Jos niin mikä mielestänne paras? Onko joku joka hyvä ja selkeä miehelle? Latasin itse kokeiluun kolme erilaista..
 11. Mriiah Aloittelija

  Mulla on tuo PregLife -sovellus, siitä oon pitänyt :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Mä latasin kans nyt ton preglifen ja vaun odotus sovellus käytössä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Cho Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Mulla myös preglife ja vau.fi odotus. Mulla on myös sellanen ku "odotukseni". Se on kiva kun sinne saa laittaa nimiehdotuksiakin ylös. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Lauraaaaaaa1985 Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Ääh - alavatsa pömpöttää niin paljon, että tuntuu siltä, että kaikki huomaa sen...
 15. iskallt Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Minulla on samat käytössä. Tykkään PregLifesta, kun siinä näkyy aina ne päivät, prosentit, kuut yms. Vaun sovellus on siitä kiva, kun viikolle on paljon infoa ja joka päivälle vielä oma pieni tieto. Vaussa ärsyttää vaan se mahan kuva ruuduke :grin
 16. Sydänkäpynen Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Mulla on preglife, vaun odotus ja pergnancy +. Tossa vaussa häiritsee kun kuvan reunasta painaa infonappia niin antaa väärät rv:t mutta muuten ihan ok.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Aashiqui Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Me ollaan kerrottu kummankin perheille ja yks ystäväpariskunta joilla pieni lapsi tietää myös. Joista mies miehen ystävä ja nainen mun ystävä. Muille kerrotaan vasta sit VK 12 kieppeillä, tai yritetään ainakin sinnitellä sinne asti. Mennään juhlimaan vappua mun perheen kanssa eli siksikin oli pakko kertoa koska olis niin alkanut epäilemään. :D Muilta pitää vielä piilotella. Eka lapsenlapsi ja mun äiti kiljui ääneen kun annoin sille söpön "etukäteis äitienpäiväkortin" jossa hänet ylennettiin isoäidiksi. :wink
 18. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Jokos muuten siellä salaisessa ryhmässä käy kova keskustelu? Vielä en ole saanut sinne lupaa liittyä, vaikka kriteerit jo täyttyy....
 19. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  En oo miekään päässy.. Jos sitte torstaina. :)
 20. Nekku Aloittelija

  Mulla se Vau Odotus -sovellus antaa eri lasketun ajan kuin Vaun nettisivujen laskuri. Sovelluksen mukaan olis vasta 1.1.2018. Pitää ehkä kokeilla sitä Preglifea.

Jaa tämä sivu