Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Vargynja, 19 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Eka omituinen ruokahimo: roiskeläppä kylmänä. Edellisestä onkin vaan joku 15v aikaa :rolleyes:
  • Hauska Hauska x 4
 2. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Esikoisesta söin pelkkää riisiä ja juustonaksuja ja seuraavasta pelkkää suklaata. En ole ihan varma, haluanko elää pelkillä roiskeläpillä elokuuhun :woot:
  • Hauska Hauska x 3
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Mulla on kauhea himo jalapenoon! Tekee mieli vaan ruokia joihin se sopii :grin
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Eikä, kun luin tän niin mun oli myös pakko saada roiskeläppä, joten hain äsken kaupasta :D tosin mä kyllä lämmitin sen ensin :D Ja en kans muista koska olisin viimeksi syönyt...
  • Hauska Hauska x 3
 5. Ciara Näppärä viestien naputtelija Maalisäidit 2020

  Mulla kanssa kahvi alkanut tökkimään. Oli sama juttu edellisessä raskaudessa. Rakastan normaalisti kahvia mutta silloin olin pitkään sitä juomatta, tuli silloin joku älytön himo kaakaoon vaikka en ollut sitä juonut moneenmoneen vuoteen.
 6. Ciara Näppärä viestien naputtelija Maalisäidit 2020


  Olinkin unohtanut tämän, mutta nyt tuli mieleen että vuosi sitten kun odotin esikoista, kaikki ruoka piti olla tuoretta! Ei mennyt alas edellispäivän ruoka millään!
 7. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mulle tuli kauhea himo aurajuustoon. Nyt on uunissa pitsa jossa aurajuustoa. Tosin pitsaa tehdessä se juusto haisi kuitenkin niin pahalta että en tiedä pystynkö syömään tota :D
 8. Air4M Sanavalmis juttuseppä Elokuiset 2021 Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Silläkin uhalla, että jonkun muun on pakko päästä vielä tänään kauppaan: himona siivet! Ja siihen tulinen, etikkainen kastike :p oli niin hyvää! Ei kyllä edes vielä ihan helpottanut himotus aterian jälkeen, nyt mielitekona etikkasipsit :laughing002
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 9. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Joku oli ostanut muuttoporukalle Kotimaista-merkin maustamatonta kivennäisvettä :hilarious: Jestas tämä on ihanaa juomaa:love7 Käyn huomenna hamstraamassa pullokaupalla tätä :Heartpink
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. CherryRed Sukkela juttelija

  Mulla tänään tökki kahvi. Ihmetyttää moinen reaktio kahvinrakastajana :eek: Mutta selkeesti tökkii monella
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Tii/ Hyväntuulinen höpöttäjä

  En oo enää viikkoihin pystyny juomaan. Vaikka muut oireet tuntuu laimenevan niin ei tuu ees mieleen juoda aamukahvia :D ehkä täytyy olla tyytyväinen!
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Tein vanhimmalle eilen paahdettua ruisleipää. Luoja miten hyvälle se tuoksui, oli pakko makustella itsekin. Mut se oli ihan hyvä himotus :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Miimulainen Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Täällä kans tökkii kahvi mut pakko juoda pari kulausta aamulla, koska epäilen että muuten iskee kamala päänsärky. Mut ihan uskomatonta miten se kahvin tuoksukin voi ällöttää niin paljon. Toivottavasti palaudun normaaliksi viimeistään raskauden jälkeen!
 14. Miimulainen Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Mun tekee mieli jäätelöä. Sellaista vähän pehmennyttä vaniljajäätelöä. Myös lakritsijätskiä tekis mieli mut tilasin nyt kuitenkin ihan tavis vaniljaa kaupasta. Vähän kyllä jännittää, koska mulla on ibs ja mun jokainen jäätelökokeilu ibs-aikana ollu ihan hirveetä. Mut raskaus kuulemma helpottaa oireita ja luulen että tarviin kalsiumia niin pakko kokeilla.. ees vähän!
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 15. Kaiq Kommentoinnin ninja Lokakuiset 2021

  Täällä sama! Harmittaa, kun ihana aamuinen kahvihetki ei enää onnistu, varsinkin kun alkoi loma ja olisi kerrankin aikaa rauhassa nautiskella :shifty: No, toivottavasti tämäkin vain väliaikaista. Muuten ei himoja vielä, paitsi ylipäänsä suolaiseen ruokaan. Makea lievästi ällöttää.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 16. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Mulla toi sama, että makeat ällöttää!
 17. CherryRed Sukkela juttelija

  Mulla on käynyt ihan päinvastoin :wideyed:
  Olen ketoillut paljon tänä ja viime vuonna joten makeita herkkuja ei ole tullut syötyä niinkun yhtään. Nyt maistuis koko ajan lähinnä kaikki makeat :grin ...joulutortut, suklaarusinat ja fazerin piparkakkusuklaa on nyt best. Mutta onneksi menee vaan jälkiruokana, että syön ihan oikeaakin terveelistä ruokaa :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Mulla taas on käynyt niin, että olen muutama vuosi sitten siivonnut kaiken roskan lautaselta. Nyt sitten tekisi mieli vaan kaikkea suolaista, rasvaista ja ällöttävää:lurking: onneksi mielitekoja vastaan voi taistella:hilarious: esikoisen raskaudessa suurinta herkkua oli tattarimurot:rolleyes:
 19. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mä oon kans pidempään ollut syömättä makeaa, mut nyt on alkanut tehdä mieli. Tosin mulla se ehkä liittyy siihen, että siitä saisi hetkeksi piristävää vaikutusta, kun en juo kahvia ollenkaan :think005 Niin jollain pitäis saada energiatasoa nostettua, koska väsyttää koko ajan aivan sairaasti!
 20. Laakeripuu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mää oon odotellut, että milloin alkaa kaiken terveellisen ruoan himo, mikä oli ekassa raskaudessa. Ei oo viä näkyny :p Oikein kauhistuttaa, miten vähän oon syönyt mitään kasviksia... hiilarit + rasva -combo maistuu parhaiten.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2