Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Vargynja, 19 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tii/ Hyväntuulinen höpöttäjä


  Mä oon huomannu että.just nyt voi jokaista ruokaa syödä vaan kerran. Sit etoo ajatuskin sen jälkeen vaikka oisit ihan hyvillä mielin ensin syöny..

  Oon myös miettiny et oisko vaan helpompaa oksentaa aamusin niin menis tää olo ohi...nyt tuntuu että ennen lounasta ei helpota millää..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Oon ruvennut kans mehuja juomaan enemmän, ku janottaa ja tekee mieli mehua. Kahvinjuonti on vähentynyt, nyt oon kyllä tarkempi kofeiinirajoituksen kanssa ku ekas raskaudes, sillon saatoin päivän aikana juoda kolmannenkin kupillisen vaikka suositusraja on se 2 kuppia. Nyt oon tosiaan töissä juonu sen yhen kupillisen vaan ja kotipäivinä sitten teetä.
 3. Air4M Sanavalmis juttuseppä Elokuiset 2021 Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mä haluan kanssa nyt vähentää kahvin juontia, kun edellisissä en sitä niinkään tehnyt. Olen kahvin suurkuluttaja ja kuusikin kuppia menee helposti päivässä. Toki edellisissä raskauksissa raskausdiabetes teki sen, ettei mitään herkkuja saanut syödä, niin kahvi oli mun herkku. Siinä mielessä olen jälleen saman tilanteen edessä, mutta jos kuitenkin saisin kahvin määrän tiputettua sallittuun...
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Iituli90 Satasella mukana keskusteluissa

  Mä juon kotona vaan teetä, mutta töissä menee kyllä kahvia helposti se 4 isoa kuppia... Nyt olen vaihtanut kahvikupin pikkiriikkiseksi ja lantraan kahviin puolet maitoa. Niin sitten saan juoda edelleen sen 4 kuppia, vaikka kahvin määrä on sama kuin kahdessa kupissa laughing7.

  Kaikki keinot on sallittuja yrittää sopeuttaa elämäntavat raskaudelle edullisiksi ilman, että tulee kamala luopumisen tuska laughing6. Eiks nii!?
  • Hauska Hauska x 6
 5. Leonafrey Satasella mukana keskusteluissa

  Mulla on kans kauhee himo kahviin, mut oon nyt vähentänyt pelkkään aamukahviin. Ehkä se on kans osasyy himoon, että oon kieltänyt sen iteltäni. :laughing002 Sama nimittäin esimerkiks salmiakin ja lakritsin kanssa: kauhee himo vaikken muuten välitä kummastakaan o_O
  • Hauska Hauska x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 6. Kisu83 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Voin niin samaistua tähän :facepalm: vaikka ois kuinka hyvää ruokaa ni sitä syön tasan kerran. Ei uppoa esim lounasruoka enää päivällisen aikaan :oops: Etova olo nytkin ku illalla syötiin uunilohta, ni se loppukala ”haisee” tuolla jääkaapissa aivan kamalalle, et pitää piättää hengitystä ku kaapinoven aukaisee :dead:
  Muutenki kalan tuoksu ja käsittely nyt raakana saa mut mielessäni yökkäilemään, sit ku se on just valmista ni onnistuu kyl syöminen.

  Kananmuna myös saa aikaan yökkimistä, vaikka ennen oon suorastaan rakastanut keitettyä tai paistettua kananmunaa :think005

  Ajatus jauhelihakeitosta tai makkarakeitosta ei myöskään innostuta :puke_r

  En hevillä oksenna, mut tää enemmän tai vähemmän etova olo käy kyl hermoille. Mietin kans et jos olo helpottuis ku kävis halaan pönttöä, mut en vaan pysty oksentaan.
 7. Kisu83 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Ai niin! Minä entisenä kahvikissana oon vähentänyt luonnostaan kahvinjuontia. Nykyisin menee yks tai max kaks mukia kahvia, aamulla pakko saada se mukillinen josta siitäkin tuppaa puolet jäädä juomatta :laughing002 syytän hormoneja tästä(kin)

  Ennen meni 5 mukia kahvia päivässä..
 8. Carnation Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mä oon oikea kahvikissa ja juon normaalisti monta kuppia kahvia päivässä! Nyt ollut pakko vähentää... Kahvia kyllä tekis mieli enemmän kun mitään. Onko kukaan löytänyt hyvää kofeiinitonta kahvia? Sitä vissiin sais juoda?
 9. Leonafrey Satasella mukana keskusteluissa

  Kofeiiniton vaihtoehto vois ollakin hyvä! Mulla alkaa tää kahvihimo menee aivan järkyttäväks... Herään suunnilleen keskellä yötä haaveilemaan aamukahvista ja aamulla se on mun suurin motivaatio sängystä nousemiseen :laughing001

  Tää on niin kummallista, koska ekassa raskaudessa en pystyny juomaan ollenkaan kahvia enkä teetä ja tokassa meni kans vaan kuppi sillon tällön alas, mut teetä senkin edestä.
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Carnation Hyväntuulinen höpöttäjä


  Ostin kulta katriinan kofeiinitonta kahvia. Sininen paketti. Ihan hyvää! Varsinkin jos tykkää vähänkään tummemmasta paahdosta.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 11. hiliima Oman äänensä löytänyt

  Mulla sama. Normaalisti ainakin tuon viisi kuppia juonut, nyt menee yleensä 2-3. Aamuun riittää yksi, kun ennen saattoi mennä kolme. Vähän hirvittikin miten saan vähennettyä kahvin juontia, mutta onneksi vähentynyt näin itsestään :finger: aiemmissa raskauksissa olen tainnut juoda ihan entiseen malliin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Balance Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mulle myös erityisesti tuo aamukahvi on ollut aamun kohokohta, mutta ei enää tällä hetkellä. Itseasiassa muutamaan viikkoon ei ole edes pystynyt ajattelemaankaan sen juomista. Kyllä niin odotan että pahoinvointi loppuu ja saa tuon kupin aamukahvia taas juoda.. No ehkä se päivä koittaa vielä:hungover::rolleyes:
 13. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Näin mainoksen pitsasta ja tuli todella suuri himo pepperoni jalopeno pitsaan :hilarious: mies lupasi tuoda ainekset kaupasta ja väsätä mulle sellaisen :shy:
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Munkin teki tänään mieli pizzaa. Mies oli ihan fiiliksissä kun pyysin hakee päivälliseksi, kun en ikinä pyydä/halua:hilarious: nyt onkin sit ällöttänyt koko illan:lurking: ei ollut siis hyvä idea:smiley-angelic006
  • Hauska Hauska x 4
 15. Marmani Sanaisen arkkunsa ammentaja Elokuiset 2021 Tammiäidit 2020

  Voi ei Nipanderi :grin mulla nyt pizza uunissa ja oon aivan fiiliksissä :hilarious:
 16. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Siis voi jestas toi. Näet tai kuulet jostain ruoasta, niin vuosisadan himo iskee siihen :rolleyes:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. CherryRed Sukkela juttelija

  Mulla on ollut montaa ei laatua testissä ja tää PaahtimoPapun kofeiiniton on ollut paras. Just tilasin netistä ittelleninäitä papuina lisää :) Yrittäjät on tosi mukavia ja on kiva kannattaa pienpaahtimoa :)
  https://www.paahtimopapu.fi/
  • Tykkään Tykkään x 3
 18. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Mä söin kans eilen pizzaa, kun käytiin eilen siel uudella kämpällä. Maistui hyvältä keittiön lattialla istuen:) Nyt mun on tehny pari päivää mieli Heseä... Tänään kävin asioidenhoitoreissulla kiinalaisessa buffetissa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mun on alkanut tehdä mieli tulista ruokaa, mikä on tosi outoa koska en oikein yleensä välitä tulisesta ruuasta ja siitä menee maha ihan sekaisin o_O
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. CherryRed Sukkela juttelija

  Mä en yhtään välitä appelsiinimehuista, aina maistuu liian "väkevältä". En ole vuosiin juonut. Nyt eilen ei flunssan takia ruoka oikeen maistunut niin otin sitten jääkaapista halpis appelsiinimehua, että saa vähän verensokieria koholle (Kuuluu mun miehen aamurutiineihin) ja se olikin hyvää :D Mitä ihmettä. Nyt oon kitannu puoli litraa sitä tuolta.
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 2