Helmikuun hölinät

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Yomanda, 1 helmi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jebsu Piirimestaruustason postaaja Tammikuiset 2021 Heinäkuunmammat 2015

  No kun on tämmönen kalkkis, niin tietää näitä vanhan kansan juttuja :p
  Eli karkauspäivänä on naisillakin lupa kosia, ja periaattessa miehellä ei olisi lupa kieltäytyä.. Mutta tilanteesta selvisi kun osti naiselle ne hamekankaat.
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ahaa! Onpa hauska , kiitos selvennöksestä!:grin
 3. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Meillä mennään vielä kopassa vaunuissa ku vaikka muualla pitää olla äksöniä ni siellä ei tarvii.. Nukkuu melkee heti sinne, joskus laulelee siellä ja heiluttaa verhoo jos ei oo tuttia matkassa.. Tää kevät menee hyvi sillä kopalla :)
 4. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Joskus vuosia sitten kosin karkauspäivänä ja silloinen poikaystäväni, nykyinen aviomieheni osti mulle farkut. :-D yhdessä ollaan oltu siis 10 vuotta ja naimisissa 3,5. Mies kosi sitten muutaman vuoden mun jälkeeni. :-D
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Minäki oon "kosinu" karkauspäivänä mutta ihan hamekankaiden toivossa :D tiesin sillon et mies kieltäytyy
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Olin yöllä ja aamulla ihan "shokissa" kuinka paska yö oli :D tyär heräili KOKO AJAN ja KOKO YÖN . Ensin vaikutti että näkee unta kun jutteliki unissaan ja kätisi ja pyöri ku puolulla p*llussa. Söi 1ltä, kolmelta viimein nousin kun en jaksanut enää rauhoitella kätisevää tyttöä että kai sillä sitte taas on nälkä (ei ollu, ylläri :D ).. Kätinät jatkui siis aamun sarastukseen asti..

  Saa nähdä miten sitä jaksaa sen mahdollisen unikoulun ja tytön kitinät sitten ku öisin se kitinä kuulostaa TODELLA pahalta mamman korvaan.. :hungover: noh toivotaan vielä että lopettelis itte.. Puuuuh.. Onneks paistaa aurinko täydeltä taivaalta, piristää kummasti :rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Tuo pälkähti mieleen ku luin lyydian viestin että hmmmmm uudet pöksyt ois paikallaan :grin
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. Lyydia Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2018

  Mäkin odotin silloin mieluummin niitä housuja. :-D
  • Hauska Hauska x 1
 9. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Eileen eräs tuttu otti pojan syliin ja tuumas "onpas painava, ookkos vähä lihava poika". Huvitti silloin, mutta ei enää nyt aamulla. Nousinkohan väärällä jalalla tähän aamuun kun aloin tuota muistelemaan pahalla :wideyed: vaikka kyllähän mä sen tiedän ettei se mitenkään pilkata tarkoittanut..
  Pojalle tehdessä aamupuuroa tuli vain asia mieleen ja mietin että syötänkö poikaa liikaa? Mutta en varmastikkaan syötä liikkaa eikä poika mielestäni ole edes lihava, joten jätän asian tähän purkaukseen :grin
 10. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  Älä kuuntele tuollaisia höpö höpö juttuja! Se on kumma miten ihmiset eivät vaan tunnu tajuavan et oikeesti liikutaan sellaisella alueella missä ei passaa möläytellä mitä sattuu :O En tiedä, mutta en ole koskaan kuullut että vauva voisi olla oikeasti lihava!!! Siis enemmänkin oon törmännyt siihen että ihmiset tuppaa herkästi huomattamaan jos on vähän sirompi vauva että "onkohan liian laiha!" Itse sain selitellä ensimmäiset puol vuotta ihmisille että oli vähän pienempi kokoinen kun syntyi kun jatkuvasti törmäsi ihmisten kommentointiin "miten pieni vauva on verrattuna serkun kaiman kissan enon puolison samanikäiseen kummilapseen....!!!" ja aaaaargh että se otti päähän!!!!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Nannaniina Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinäkuunmammat 2015

  ^kerran tosin tokasin yhdelle tutulle joka asiaa taas ääneen kummasteli ja ihmetteli vauvan ollessa pienempi, että "juu, en mä kato viitti nyt ihan jatkuvasti sitä maitoa olla lämmittämässä ettei vahingossakaan pääse pulskistumaan..."
  • Tykkään Tykkään x 5
 12. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Pitäskö kosasta tänää tuota ukkoa :grin ottaiskohan se sitä edes tosissaan, oon meinaan sanonu sille pari kertaa että mennään naimisiin (sitte joskus) , joojoo sanoo mies :hilarious: sitten aletaan haaveilemaan yhdessä isoista häistä joissa (miehen mielestä) vedetään hirveet lärvit .. Sitte perun pyyntöni:grumpy:
 13. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  No niin.. Nyt oon sitten mahataudissa. Tai no ripuli iski.. Tosi ihanaa kun pitää juosta vessaan ja toivoa ettei neiti keksi kiipeillä mihinkään sillä välin. Toivottavasti ei nyt tartu tyttöön...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 14. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Meille on rantautunut flunssaa. Esikoinen on ainoa jolla ei oo mitään ja se on se tarhassa käyvä. Ens viikolla on reissuun lähtö joten toivittavasti päästäis tästä eroon ennen sitä!
 15. Naks Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Äiti on töissä ja isimies yrittää syöttää vauvalle sosetta, koska pelkää sormiruokailussa hysteerisesti kakomista jne. Raportti kotoa: "kyllä se söis sosetta, mutta vaan sormin". :D Tuskin maltan odottaa, mikä sotku siellä on!
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meilläki ukko pelkää kakomista ( enemmän ku minä), tyttö ku maisto appelsiinia ja tuli kakomista ni ukko sano et lopeta lopeta se tukehtuuuu!! :grin
  • Hauska Hauska x 1
 17. marsupilami Päivystävä dosentti Toukomammat 2017

  Ja meillä ukko aina kun poika vähän kakoo tai yskäisee kesken ruokailun niin "anna ny äkkiä vettä". Ite oon aina ihmeen rauhallinen vaikka ennen kun olin edes raskaana mietin asiaa miten voi uskaltaa syöttää vauvalle kiinteitä,mitä jos se tukehtuu?. Olin aina paniikissa kun jonkun tutun pieni lapsi vähän yski tai kako ruokailessa. On vielläkin niin että jos joku alkaa naama punisena yskimään eikä oikeen saa happia nin kyllähä alakaa sydän hakkaamaan, hiki tirskumaan ja pika kelaus ensi avusta alkaa surraamaan pääs.
 18. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Miehet :facepalm:
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 19. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Oli pakko hälyyttää mies kotiin etänä tekemään ihan vaan siksi etten kestäny sitä että oksella ollessa pitää vielä kuunnella kun tyttö huutaa hätääntyneenä portaiden alapäässä ja ite pitää kakomisen välissä yrittää rauhotella ja kieltää kiipeämästä. Laitoin sit isin syöttämäänki tytön ja kaupasta sai varalta tuoda korviketta.. Mutta tuon oksentamisen jälkeen minun olo ehkä helpotti niin kun yleensä minun vatsataudeissa..Jospa ei enää tarttis. Eniten vaan pelottaa että tyttö saa tartunnan..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 20. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Illu onneksi teillä on kuitenkin tommonen mahdollisuus että miehen saa hälytettyä kotiin :) paranemisia!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1