Hankinnat

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Meritähti90, 9 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Just joku pari päivää sit kiersi yhes faceryhmäs kuva kuin itkuhälytin oli räjähtäny, onneks siis se vanhemman kappale eikä vauvan. Yhtään kyl muista minkä merkkinen oli, mut joku mustan värinen.
 2. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Me päädyttiin nyt itkuhälyttimessä dormiin. On siis puhelimessa oleva hälytin. Noita vanhoja kännyköitä, kun kaapissa oli, niin yksi valittiin "lapsen päätteeksi" ja omiin puhelimiin sitten se aikuisen osuus. Hyvältä on vaikuttanut. Eikä ollut kun jonkun 7€ :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Meille tulee Philipsin Avent scd501. Näyttäs olevan aika keskihintanen ja ainakin merkkinä itselle tuttu :) Näitä en ole kyllä jaksanu yhtään vertailla.
 4. Anrid Aloittelija

  Tuo Philipsin Avent scd501 ois hinnaltaa kyllä soppeli, mutta siinä ei ole sitä patteri mahollisuutta vauvan osassa. Takapihalla kun ei ole pistoketta :sad001 ja siellä mieluummin nukuttaisin kun eteen, siinä liikennettä kuiten kiitettävästi ja kesällä tiedossa alueen laajentamisen takia kuorma-autoja siihen pöriseen.
 5. Hark Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Minä justiinsa törsäsin itkuhälyttimeen... Oon niin kyllästyny tuohon vanhaan patterisyöppöön (joka toinen päivä piti ladata 4 AA paristoa..) jossa ei ees toimi pattereilla vanhemman kappale, että kaverin hyvien kokemusten rohkaisemana tilasin 140e sen Nabbyn joka ladataan kerran viikossa ja kännykkä (tai kännykät, esim mummolassa voi yhistää mummon kännykkään jne) toimii vanhemman kappaleena. On about sata kertaa pienempiki ku tuo vanaha järkäle :D
 6. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Meillä Tokmannista hankittu aikanaan n. 40€:n König-merkkinen itkuhälytin. Aika yksinkertaiset välineet, syö aika reippaasti pattereita (molempiin päihin saa patterit) mutta ollaan vedetty pihalla jatkojohto vauvan päähän kun patterien vaihto vähä laiskottaa ja sisällä sit vanhemman osa seinäpistokkeessa. Ja tuleepahan nyt talvella pakkastestiin, kun viime talvi ei niin paukkuva ollut. Ihan kiva oisi jos vähä kovempia säitä kestäisi. :D
 7. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä katoin joskus kans tota, mutta siihen sovellukseen ei oo vuosiin tehty mitään päivityksiä ja valmistaja ei vastaa kun moni on kysynyt niistä. Että miten sit tukee uusia puhelimia jos sovellusta ei päivitetä.

  Meillä ei oo mitään erillistä hälytintä nyt. Kokemuksia on työn puolesta mooonesta ja aika shaissea ne kyllä on. Ja ottaa häiriöö sieltä ja täältä.

  Koska tarve on ollut vähäistä ni ollaan netistä ladattu itkuhälytin-sovellus ihan puhelimien välille ja koska se toimii wifissä ja netissä ni se linja ei katkeile ja ota häiriötä. Lisäks yllätyin, että siinä pysty herkkyyttä säätämään jopa niin herkäksi, että kun vauva unissaan pieraisi niin tuli heti merkki ”vauva hereillä” Haha :D. Lisäks siinä on videomahdollisuus ja pystyy katselemaan vauvaa vaikka se ei hälyttäisi, että on hereillä. Tosi hyvä ja makso alle 5€. Ja siis kantavuus on niin pitkä kun nettiä riittää, eli voisin jakaa vastakappaleeksi vaikka sukulaisen puhelimen lomamatkalle Eurooppaan :D
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 8. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meillä on tuo Philips Avent Dect 506. Tosi kätsä kun toimii nykyään yövalona esikolle ja siihen saa tuutumusan, se musa sammuu itsestään. Toimii pattereilla ja verkkovirralla.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Hyle-Emo Aloittelija

  Osaisiko joku kryptoa näistä kuvista, minkä ikäiset turvakaukalot kyseessä? Kyseessä Brio merkkiset.

  Attached Files:

 10. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019 Tammimammat 2018

  Vaikee sanoa muuten kuin että brio lopetettiin joskus 4vuotta sitten ja muuttui britax-merkiksi. Se että mihin asti on myyty briona onkin toinen juttu :)
 11. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Onko kaukalot lopetettu aiemmin kuin rattaat? Esim. Brio Smile rattaita valmistettiin vielä /16. Jolloin ostin kuopuksen vaunut . Sen jälkeen se tuli britaxiksi :)
 12. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Eikö siinä ole tarraa?
  Mutta ylin 20.4.2012
  Alin 1.1.2013
 13. Hyle-Emo Aloittelija

  Kiitoksia vastauksista. Kyseiset turvakaukalot on täti saanut ja nyt kyseli, haluaisinko jomman kumman. Pyysin laittamaan kuvia ja itse kaukaloiden lisäksi lähetti yllä olleet kuvat, kun kysyin valmistusvuoden merkinnöistä. Ikä oli nyt ihan ensimmäinen haluamani tieto, ennen kun harkitsen pidemmälle.

  Valitettavasti kaukaloiden käyttöhistoriasta ei ole tietoa, et siinä mielessä ei pitäisi edes harkita. Mutta talous näyttää nyt siltä, että uuden kaukalon hankkiminen nyt tähän hätään tulee tuntumaan muissa menoissa. :shifty:
 14. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  5vuotta on se suositus käyttöikä ja onnettomuuden sattuessa vakuutusyhtiö valitettavasti takertuu juuri siihen. Vaikka joillain merkeillä se on ilmoitettu max 7w.
 15. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Tuo puhelimeen ladattava dormi käytännössä sama, mutta sen nabby nappulan sijaan rattaisiin tarvii laittaa puhelin. Hätätapauksessa ollaan laitettu jonkun oma puhelin sinne, mutta kotona käytetään vanhaa luuria, jossa ei ole simiä ja josta on riisuttu sovellukset. Toimii tosi hyvin ja hintaa oli joku 7€
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 16. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019 Tammimammat 2018

  Kävin lukasemassa siis että britax osti brion 2013..? Mutta oon tosiaan kans kuullut ainakin että 2015vuoden olis viimesimmät, eli kai siinä joku siirtymäaika on kuitenkin ollut ennenkuin lopettivat :)
 17. Hyle-Emo Aloittelija

  Kiitoksia hirveesti, ihana kun täältä tulee niin äkkiä asiallisia vastauksia ja muuta hyvää tietoa. :) Yritin nimittäin tuossa toissapäivänä googlettaa, miten vakuutus jutut turvaistuinten kanssa menee, mutta jutut koski lähinnä sitä, korvaako vakuutusyhtiö kolarissa olleen istuimen.

  Taidan ottaa tädiltä tuon iältään uudemman istuimen nyt alkuun ja katsotaan sitten miehen kanssa ihan uutta istuinta vuoden vaihteessa. Taloudellinen tilanne on toivottavasti vähän parantunut siihen mennessä. Onpahan joku istuin vauvalle, jossa saadaan tuotua pikkuinen sairaalasta kotiin. Se h-hetki kun voi olla jo lähellä. Tai sitten ei. :rolleyes:
 18. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Meillä on eikoisen istuin brio ja on valmistettu vuonna 2014. Eli siinäkin viel 2 vuotta käyttöikää. :) Tässä selvitelly kun pitäis laittaa myyntiin.
 19. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meillä on esikoisen vanha istuin seuraavalle. On siis nippanappa 2v vanha. Ja pärjäsi hyvin testeissä; eli se perus cabriofix Maxi Cosilta. Se ei oo kovin kallis ja niitä näkee jopa alle 100€ uutena. Varsinkin jos ei oo niin värin päälle. Tietty se telakka tuo lisähintaa, mutta meillä ei ole sitä tohon vauvakoppaan. Sen saa hyvin helposti ja tukevasti turvavyölläkin. Isommalle lapselle on sit isojen istuin jo isofix-kiinnitteinen suoraan.
 20. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Me ostettiin uuteana turvakaukalo ja isofix jalusta. Ei ees nähty vaihtoehtona sitä, et käytetyt oltas ostettu... Jos jollain tutulla ois ollu myynnissä nii sit ois voinu harkita, kun tuntemattomilta en ois halunnu ostaa. Meillä on siis nyt maxi cosin cabriofix ja siihen ostettiin suoraan sellainen jalusta, johon saa lapselle seuraavan turvaistuimen kiinni. :) Kalliit ne oli, mutta saatiin silloin hyvään aleen kuitenkin.

Jaa tämä sivu