Hankinnat

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Meritähti90, 9 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. geep<3 Aloittelija

  Mä mietin vielä, tarvitaanko lisää vauvanvaatetta. Jouduttiin lainavaatteita palauttamaan, enkä ole varma, riittääkö omat vaatteet. Riittänee, jos vauva ei puklaile ja kakkaa jättikakkoja, mutta ei riitä jos sotkee paljon.
  Esikoinen käytti 56cm vaatteita 3kk ikään asti ja ainakin ekan kuukauden 50cm, vaikka yli 4-kiloinen olikin.
  Ehkä hankin muutamat bodyt ja ehkä puolipotkuhousuja. Eipä ne käytettynä kovin paljon maksa
 2. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Meillä ei 50cm vaatteita ollut. Esikoinen käytti suoraan 56cm eikä ne olleet häiritsevän suuria hänelle (syntyi 52cm/4kg).

  Nyt tää mini oliki 50cm/3,4kg ja jotenki kauheen siro:grin
  Kaupasta haettiin pienelle sit 50cm vaatteita ja kyllä niitä varmasti hetki käytellään:wink nyt ei ainakaan lapsi huku vaatteisiin.
  Tää kakkonen on muutenki kova pulauttelemaan eli vaatteita menee reilummin. Esikoinen oli tosi siisti vauva eikä sotkenut juurikaan.
  Jouduttiin myös harsoliinoja ostamaan lisää ku puklua tulee:grin
  Onneks näitä sai ostettua ihan perus prismasta ni jopa mies selviytyi reissusta:rolleyes:
 3. Karoliinaaaa90 Peruskäyttäjä

  Täytyy kehua nyt kun vaihdoin britaxin peräkkäin istuttavat tuplat vierekkäin oleviin Beemoon sport kombo 2 tuplajuoksurattaisiin. Aivan ihanat ja superedulliset! Eilinen testailtu niitä ja älyttömän kevyet työntää ja tasaista kyytiä kun niin suuret renkaat. Britaxit oli ihan jees, mut meillä ulkoillaan paljon niin olivat siihen nähden kömpelöt. Nämä uudet on aivan huiput:Heartred Vauva pötköttelee omalla puolellaan ja esikoinen istuu vieressä. Jollyroomissa noin 240e tarjouksessa jos jollain tarvetta :wink
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Fb mainostaa mulle noita. Oon harkinnu et yhden istuttavat samasta mallista sitte kun ei tuplia tarvita. Saa nähä koska se päivä koittaa.. :rolleyes: Ja raaskin luopuu meijän aaseista, jotka on ollu kyllä joka pennin arvoset. :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu