Hankinnat

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Meritähti90, 9 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Meillä olis ollu esikoisen vanha britax baby safe plus shr2 kaukalo + telakka, mut ne on jo yli 5v vanhoja eikä käy meiän matkarattaisiin ni ostettiin tälle tulokkaalle uus.
  Nyt on cybex cloud q + telakka ja vaikuttaa oikein hyvältä! Kuhan pääsis jo käyttämään:p
 2. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Me jo asennettiin jalusta autoon valmiiksi! :joyful: Jo ihan siitäkin syystä, että saatiin se pois vauvanhuoneesta. Aateltiin, että turha enää varastoon siirtää, kun kohtahan se vauvakin syntyy. Toiveajatteluako? :p
 3. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Meillä pyörii vanhoja Britaxin kaukaloita telakoineen. Ostin viime vuonna Britaxin B-agile -rattaat ja niihin voi heittää sen kaukalon sit kiinni. Ihan näin paljon autoilevana kätevää. Esim. kun marraskuinen nukahti autossa niin kaukalo vaan irti ja kiinni rattaisiin niin ei tarvinnut herätellä.

  Pitää vähän miettiä kuinka kaikki istuimet asentaisi sitten autoon vauvan tullessa, kun sitten on 4 muksua ja pieni farmari.
 4. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Onks kellää ollu tuttipullojen sterilointilaitetta? Jos on ni millanen ja mitä mieltä? :) jos sais osittain pullosta syötettyy ni sais miehestä paljon apua :)

  Ei olla mitää uusavuttomii, mut ku muistelen 3 vuotta sitten kissanpentujen yösyöttöjä parin tunnin välei ja kattilassa tuttien ja ruiskujen ym. keittämistä, niin EI KIITOS ikinä enää sitä rumbaa :D ja samalla kyl piti töissäki käydä, ikin enne ollu sellasii silmäpussei ku ilman "äitiyslomaa" elämää vietettii :D tosin nyt ei olis noin paljo pullosyöttöi. Mut helpottaisko elämää kuitenkin?
 5. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meilläkin saa rattaisiin turvakaukalon suoraan kiinni jos ostaisi ne adapterit. En vaa tiiä onko siinä nyt nii mieltä kun ei oo omaa autoa tällä hetkellä. Meillä on tosin ollut lainassa jo miltein puol vuotta yks. Mutta tuskin tulee olemaan mahdollista näin paljoa, joten katsotaan. Olisihan se kätevä. Mutta vieläkin kätevämpi on ne sisarusrattaat yleensä. Saa sit molemmat veivattua samalla tarpeen mukaan
 6. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Mä sain kaverilta semmosen mikrossa käytettävän sterilointilaitteen ja oli kyllä kätevä et tulee kyllä ehdottomasti käyttöön tän seuraavankin kanssa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Elokuun äidit 2019 Tammimammat 2018

  Miä kattelin lastentarvikeliikkeessä semmosta missä on pullon lämmitin ja sterilisaattori samassa.. hinta tais olla jotain 50-70€ luokkaa... en raaskinut.. toivon ettei pulloa ihan kauheesti tartteis käyttää..
 8. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meillä esikko söi ainoastaan pullosta, kun tissimaito loppui ekan kuukauden aikana. No keiteltiin pulloja ja tutteja, ei se niin kovin suuri homma ollut. Ja eihän niitä kauaa tarvii keittää, kun sit jo pelkkä pesukin riittää.
 9. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Joono mä vaa muistan miten kauheeta se oli pentujen kanssa keskel yötäki keitellä.. eka vedekeittimel ja siit kattilaan ja sit napsii niit mini osia tulikuumasta vedestä pois, pentujen syöttö ja kohta taas sama rumba :sad001 siinä piti se maitojauheki samal tehä ja odottaa et vähä viilenee. Et oliha se iha eri hommaa ja muistelen et käytön jälkee pesin ja sit enne syöttöö steriloin ni oli aikaa vievää, ku kahe tunnin välein syöttö ni joku 1.5h oli max unta siin välissä enneku kello taas soi :D

  Se mikrosterilointilaite ei kovi kallis ollut et jos on kätevä ja helpottaa arkea niin kyllä kiitos! :) voiks niissä aventin esim. steriloida mamin anti-colic pulloi? Meil on vaa niit täl hetkel.
 10. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Sä voit steriloida ne anti-colic pullot itessään mikrossa ilman mitää lisäjuttuja. Luepa ohjeet. Samoin mamin tutit voi omassa kotelossaan. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Ai mitä!? Voi vai! :D hitsi pitääki lukee!
 12. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Käytän vain anti colic pulloja ja ne saa steriloitua ihan ilman mitn lisävempaimia mikrossa kuten myös tutit siinä omassa rasiassa. 20ml vain vettä ja 3min mikroon tehot täysillä :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Miracle85 Aloittelija

  Mulla on kans toi mikrossa sterilisoiva kupu pulloille ja tuteille,on tosi kätevä eikä tarvii vahtii jos keittelis kattilassa tai vahingossa unohtuis levylle. Suosittelen eikä ole kovin kalliskaan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Anrid Aloittelija

  Meillä tuo eka oli lähes kokonaan pullo ruualla ja oli se pullojen/tuttien sterilointi vehe lainassa ja tuli kyllä tarpeeseen! Mulla oli kyllä niin värkkäämistä siinä kattilassa keittämisessä että hermot meni sillon harvoin ku ei ollu mahollista sitä vehettä käyttä (lomalla/kylässä) Aion kyllä hommata nytkin. Voi ostaa ihan mitä pulloja tahansa (halpiksia) ja käyttää myös niitä vanhoja jotka on ihan normi pulloja.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Typykän jouluasu tuli postissa :)[IMG]
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Air4M Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Eipä tuota keittelyrumbaa tule, jos imetyskin onnistuu. Keittelee pullot sitten päivällä, jos niitä on käyttänyt. Niin siis, että ei tarvitse yöllä alkaa keittämään.
 17. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Eipä varmaa, käytäntö sit näyttää :) ja me ei kyl etukätee osteta katotaa sit miten lähtee sujuu. Varsinkaa ku sain tietää et mamin anti- colic pullot voi itessää steriloida jo mikrossa. Eikä osteta rintapumppuukaa etukäteen jos ei tarviikkaa :p
 18. 2017mama Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Mikä teillä on suunnitelmissa laittaa vauvan ensisängyksi? Toimiiko unipesä+pinnasänky-yhdistelmä vai pitäisikö hankkia esim. Mamas&papas korikehto?
 19. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meillä menee suoraan pinnikseen kun meillä on Stokken Sleepi mini :) yhdistetään sitä ja perhepertiä, vähän oman väsymystason mukaan. Tarkoitus ois kuitenkin että nukkus mahdollisimman paljon pinniksessä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Meillä pinnasänkyyn suoraan, vähä peittoa reunoille et on 'ahtaamman' olosta.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu