Avuttomien ensiodottajien tyhmien kysymysten palsta

Keskustelun 'Raskaana' aloitti Rouva L., 1 kesä 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Jep. Meillä pärjäisi nyt viidellä harsolla. Mutta toinen lapsi joka oli refluksikko, ei 20 riittänyt. Aina kun nosti jostain ja lensi oksennus kaaressa lattialla, nakkasin harson päälle ja illalla / myöhemmin moppasin kaikki yhdellä kerralla. Esikoisen kanssa ei myöskään montaa harsoa tarvinnut mut tuo et pään alla on harso on hyvä kikka. Kolmannestakaan ei kovin montaa tarvittu mutta kun opetteli syömään niin leikkasin harson puoliksi. Sitten pituussuunnassa leikkasin keskeltä viillon siihen harsoon noin 1/3. Siitä sai hyvän ruoka liinan kun laittoi harson kaulan alle ja takaa pyykkipojalla kiinni ja sitten lautasen siihen harson päälle. Se oli kuin silta johon kaikki ruuat tippui :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. AnnMariii Tuttu foorumilla

  Meillä kanssa silloin isommalla pulauttelukaudella (3-5 kk iässä) alkuun pidin harsoa pojan alla kun oli mahallaan, kunnes totesin että kaikki tulee läpi ja vaihdoin ihan vaan normi pyyheliinaan. Sängyssä taas oli tyynyliina pään alla, ja jos puklu tuli syönnin jälkeen yöllä/illalla, ei vauvaa tarvinnut herättää vaan nosti ihan pikkusen ja vetäs tyynyliinan pois alta. Harson kanssa olis ollut lakanatkin vaihtokunnossa.
 3. Ruttu83 Peruskäyttäjä Helmikuiset 2021

  Tyhmä kysymys.Käyttääkö vauva tyynyä?Sain kaverilta ihan pienen ja litteän vauvatyynyn,ei kai sen käyttö kiellettyä ole?:rolleyes:
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Jos nyt oikein muistan ihan pienellä ei tyynyä tarvita/suositella. Jossain vaiheessa ohut tyyny alkaa kyllä olla tarpeen. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. liljatar Naimisissa foorumin kanssa Elomammat 2018

  Me pidettiin tyynyliinaa pään alla noin 1,5v saakka. Sit hommattiin tyyny, ku alko ryttäämään tyynyliinan/uniharson/unilelun/peiton pään alle. Tyynyä nykyään enemmän halailee entä pitää pään alla ja ikää 1v10kk :hilarious: Että en sanoisi, et mitään kiirettä ainakaan on tyynyn käytölle :)
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu