Vaipat: kestot, kertikset, ekologiset jne.

Me taidetaan jo kohta siirtyä 3-koon vaippoihin kun tyttö kasvaa niin vauhdilla. Meillä ei oo vielä tullu niskakakkoja mutta selkäkakkoja kylläkin vaipan reunuksen yli ja välillä nivusista.
 
meillä siirryttiin tänään 3-kokoon, kkun niota aamun mainitsemia selkäkakkoja tuli muutamat.
 
Meillä ollaan vielä kertsivaipoissa. Kokeiltiin kestoja, mutta toistaiseksi vauvan elämänrytmi on liian epämääräinen niille. Siitä kahden tunnin vaihtovälistä ei pysty mitenkään pitämään kiinni, kun herralla on niin hyvät syömä- ja unenlahjat. Kun vaippa on vaihdettu ja herra syötetty ja nukahtanut, on jo melkein kulunut se kaksi tuntia enkä halua herättää vaipanvaihtoa varten. Hän nukkuu helposti parin kolmen tunnin päikkäreitä, joiden jälkeen kestot oli läpimärät ja vaatteet myös. Ajateltiin kokeilla uudestaan sitten, kun alkaa jonkunlainen päivärytmi muodostua.
 
Toi on kyllä totta, että on tosi yksilöllistä, toi kakkaaminen. Meillä on kakat melkeen kokoajan vaipassa. sitä tulee vaippaa vaihtaessa ja kun saa puhtaan vaipan päälle niin johan taas törähtää :D
 
Toi on niin tuttua..eilen illalla vaihdoin vaipan kun mentiin nukkumaan..laskin sänkyyn ja poika ähisi ja kuuluu spruuuuuuts! Ja eikun taaas vaihtaa:D
 
tuntuu kyllä olevan mukavinta tehdä se kakka puhtaaseen vaippaan :D ja tuli meillä kerran jo kylpyammeeseenkin.
 
Meillä tykätään pissiä sillon ku ei oo vaippaa alla, niin että lattia vaan lainehtii :D
 
Tänä aamuna meilläkin kävi juuri näin. Olin tehnyt tytölle aamupesut, laittanu puhtaan vaipan ja vaatteet päälle, neiti makoili tyytyväisenä hoitopöydällä ja eikun *PRÖÖÖÖTTT*, se siitä puhtaudesta. Annoinkin tytön sitten miehelle seuraavaan vaipanvaihtoon. :)
 
Meillä meni vaatteet pesuun kun vaippa falskas niin pahasti äsken. Koko persus oli sinapissa :D millähän vaatteet lähtee puhtaaksi? Oli nimittäin hennon v.punainen body enkä saanut sitä käsinpesulla puhtaaksi :/ nyt on kone pyörimässä, katotaan josko puhdistuis...
 
kokeilin aamulla pojalle seuraavan koon vaippaa, ja nuo vastasyntyneiden vaipat alkoi tuntua hirmu pieniltä... pitää käyttää äkkiä pois :D hyvin tuntuvan kuitenkin vielä pitävän tavarat sisällä!
 
catti, ootko kokeillut sappisaippuaa? sillä olen ainakin saanut kakkatahrat pois!
mies osti kestovaippoja varten kanssa jotain ihmesaippuaa, jolla ne saadaan aina puhtaan valkoisiksi.. en vaan muista mitä se oli.
 
Joo voisin kokeilla tuota joskus, kiitos vinkistä zousan! :) Lähti ne sinapinväriset tahrat eilen onneksi pois, laitoin vanishia koneeseen, en tiiä oliko sillä vaikutusta..
 
Meidän tyttö yllättää sillä että kakkaa joka toinen päivä tai vielä harvemmin.. Eilen illasta mahaa jo tuntui vääntävän kun kaksi kakkaamatonta päivää takana kunnes tuotokset tulivat. Terkan mukaan toisilla on näin harvakseen ja jopa 1xviikossa .. ihan outoa kun siskolla oli melkein joka vaipassa kakatkin..
 
Meillä kans kakkaa harvoin mutta pissaa tulee paljon ja paino nousee niin ei pitäis olla ongelma.
 
Nyt muuten otettiin Liberon vaipat käyttöön ja vaikuttais paremmilta kuin pampersit. Ei ainakaan vielä ole falskannut.
 
Eilen tutkin kaupassa 3-koon Libero-vaippoja ja niissä oli joku villielukka-teema. Ai kun kiva! Seuraavan vaipoapaketin ostan niitä. :)
 
Me testaillaan nyt niitä lidlin vaippoja :) ainankin vielö vaikuttaa hyviltä
 
Täällä mennään vielä 1-koon vaipoilla, alle kolmekiloisia kun ollaan. Vaihdoin Natyt kesken paketin Liberoihin, kun eivät tuntuneet imevän yhtä hyvin kuin nuo sairaalassa kokeillut Liberot. Pyykkiä on kuitenkin tullut nyt entistä enemmän, kun tuntuvat falskaavan lahkeesta... Neuvolantäti neuvoi tsekkaamaan vaippaa kiinnittäessä, mihin suuntaan pippeli osoittaa -- toivottavasti riittää että otan tuon huomioon, eikä tarvitse alkaa haeskella taas uutta merkkiä! Jemmassa on jo iso paketti kakkoskoon Liberoita, jospa pääsisivät lähiviikkoina käyttöönkin.
 
Takaisin
Top