• Foorumilla on huoltokatko, joka on alkanut 30.5. klo 21.00 ja päättyy 31.5. klo 5.00.

Vaipat: kestot, kertikset, ekologiset jne.

Tänään oli eka päivä joka mentiin melkein kokonaan kestovaipoilla. :) Hyvin toimivat ainakin nyt kun tytön kakatkin ovat vain sellaisia papanoita soseiden aloituksen vuoksi. :D Yöksi laitoin kyllä kertsin.
 
Nyt pitäisi uusia kestovaippakokoelmaa kun ei nuo entiset suosikit oikein enää istu tai ehkä kumpparit ovat osassa löystyneet kun pääsee pökäleetkin pihalle lahkeesta.Vaan mitähän sitten seuraavaksi hankkisi..AIO -vaippoja on eniten käytetty kun niitä mieskin jaksaa käyttää.Ne Myllymuksujen lilat ja vihreät vaipat on kanssa istuneet ihan hyvin.Mä en oikein tykkää noista nepparivaipoista,jotenkin kätevämpi säätää kokoa tarralla.
 
Suosittelen facebookista ryhmää Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon, (o)sta (m)yy (v)aihda. Sieltä saa helposti neuvoja ja tosiaan voi ostaa uusia ja myydä vanhoja.
 
Onko joku jo siirtynyt housuvaippoihin?Varmaan alkaa olla monella sama tilanne että vauva ei oikein paikallaan malttaisi olla vaipan vaihdon aikana. :D Meidän neiti ei vielä kovin tukevasti seiso niin ei vielä ole housuvaipat käytössä ja käytössä onkin vasta 3.koko.

Meillä on tykästytty kestoiluun kotona mut reissuun en oo jaksanut kestoja kuskailla tai lähinnä se märkien kestojen säilytys ja takaisin kuskaaminen epäilyttää.
 
Me ostettiin vahingossa housuvaippoja. Kauhee kiire ja katottiin vaan et on 4 kokoa.. Mut hyvin noillakii pärjätään. Pamperssit on käytössä. Vähä on takanta matalalla kaulus, mut vielä on kestäny kakat sisällä :D
 
Teippivaippojen pukeminen on jo todella haastavaa kun tyttö kiemurtelee koko ajan ja yrittää kääntyä mahalleen. Harkitsen vakavasti housuvaippojen hankkimista.
 
meillä on ollut housuvaipat muutaman kuukauden jo käytössä. teippivaipat rullaantui öisin selästä alaspäin ja vuosi mistä milloinkin.

iltakorvikkeen jäätyä pois ollaan pärjätty yhdellä vaipalla öisin, muuten kestoillaan. ostin pojalle villaiset vaippahousut, ja ne on ihan superihanat :)
 
Meidän kestoilu loppui, kun pojan iho ei kestänyt, vaikka vaihdoin vaippaa alle kahden tunnin välein. :sad001 Mulla oli viisiä erimerkkisiä vaippoja eikä mikään niistä toiminut. En jaksanut enempää kokeilla. Harmittaa kyllä.

Nyt ostin ekan housuvaippapaketin kokeiluun. Ei olla vielä testattu.
 
Vielä teippivaipat käytössä meilläkin, mutta tosiaan kiemurtelu vaippaa vaihtaessa on niin vilkasta että vaihdan vaipan suosiolla sylissä. Isosisko käyttää Pampersin baby dry- teippivaippoja öisin, on olleet meidän mielestä parhaimmat ja pitävimmät yövaipoiksi. Housuvaippoja sitten päivällä käyttää.
 
Täällä siirrytään housuvaippoihin heti kun nykyinen paketti teippivaippoja loppuu, vaikka kyllähän tuo teippivaipan vaihtaminen vatsallaankin olevalle vauvalle näköjään onnistuu jos on pakko. Ei siis pysy enää selällään hetkeäkään. Öisin olen laittanut Pampersin 4+-vaipan, kun tavallinen 4-koon vaippa ei riitä aamuun asti.
 
Takaisin
Top