Tänään olen onnellinen siitä...

Meillä alkaa uinti jo viikon päästä. En malta odottaa! :)

Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 
Mekin pääatään polskuttelemaan 16.8 alkaen. Sitten ajattelin myös mennä tytön kanssa muskariin vähän loruilemaan ja laulelemaan :)

Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
 
Tuleeko teillä miehenne tai joku muu kaveriksi, vai menettelö yksin vauvan kanssa? Olisi kiva, mutta kuulema yksin saisin mennä :D vielä vähän jahkailen, mennäänkö uimaan vai muskariin..
 
Uimaan ehdottomasti miehen kanssa. Yritetään sen jälkeen uida vielä itsekin. :)

Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 
Mua harmittaa kun en ilmottautunu vauvauintiin jo aiemmin, vaikka täälläkin joku asiasta kuukaus sitte muistutti. Nyt laitoin ilmottautumisen mut epäilenpä että kultakalojen uinnit taidettiin just jakaa? Noh, lafkoja on useampia, mut ilta-uinnit kiinnostais enemmän.
 
Miehen kanssa mennään. Harmittaa vaan kun ei ihan lähimpään uimahalliin päästy, mutta olihan se tiedossa että nuo ovat suosittuja.
 
Täällä on vain yksi yritys järjestämässä uinteja, viikonloppuaamuisin klo 8. Ei oikein sovi meidän nykyiseen rytmiin :p
Ehkä tyhmä kysymys mutta Jonsson, miten käytännössä hoidatte tuon oman uimisenne? Jääkö toinen vauvan kanssa lasten altaaseen (onko se aina yhtä lämmin kuin vauvauinnissa??) vai lähteekö jompikumpi vuorollaan etukäteen pois? Tuolla verukkeella voisin ehkä saada miehen lähteen mukaan, että sais samalla rahalla(?) jäädä itekseen polskimaan vauvauinnin jälkeen :grin
 
Meillä on vasta pari kylpyläuintia takana, joten en osaa vielä sanoa että miten hyvin tuo toimii käytännössä, mutta tarkoitus on että tyttö laitetaan kaukaloon nukkumaan tai sitten toinen pitää sylissä kun toinen ui.

Ainakin kylpylässä se toimi ihan hyvin, katsotaan saadaanko se toimimaan myös viikoittain täällä. :)
Ja meillä on kanssa ryhmät tosi aikaisin sunnuntaisin, inhottaa jo valmiiksi se aikainen lähtö.

Sent from my GT-I9195 using Vau Foorumi mobile app
 
Mua harmittaa kun en ilmottautunu vauvauintiin jo aiemmin, vaikka täälläkin joku asiasta kuukaus sitte muistutti. Nyt laitoin ilmottautumisen mut epäilenpä että kultakalojen uinnit taidettiin just jakaa? Noh, lafkoja on useampia, mut ilta-uinnit kiinnostais enemmän.

Me mennää pikku delfiineihin ja siel on viel tilaa. :) Ollaan semmoses ryhmäs minkä uinti on 13:30-14, mutta tos ainakin mihin me mennää ni olis ollut viel 15:30-16 vapaata kans.
 
Muokattu viimeksi:
Käytiin tänään miehen kanssa viettämässä ensimmäistä hääpäivää kahdestaan ja poju oli mummolassa useamman tunnin :) oli ihanaa miettiä jotain muuta välillä ku on imetyksen kanssa ongelmia :)

Sent from my SM-C115 using Vau Foorumi mobile app
 
Tuhina: Harkitsen kans noita pikkudelfiinejä, niil on aika monessa paikassa kans uinteja. Mä koitan, että päästään johki minne voi mennä yhellä dösällä ja mikä ei ois niinku klo 8 aamulla, siitä saisin sitte vaan uuden stressin aiheen itelleni.
 
Me mennää Hesevaan klo 13:30 menevää uintiin, mutta siis Hesevas on ainakin iltapäivä uinteja
 
Me käytiin esikoisen kanssa vauvauinnissa Arcadassa, siellä oli myös iltapäivätunteja (folkhälsan).


Sent from my iPhone using Vau Foorumi
 
Me käydään folkhälsanilla jossain Kampissa vauva-uinissa, alkaa syyskuun alussa. Sikamaisen kallistahan se kyllä on. Meillä on sunnuntaina joskus iltapäivällä, arkisin ei kyl mitenkään kävis koska mies on duunissa.

Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
 
Taidan ilmoittaa meidät jos lauantain ryhmässä on vielä tilaa. Mennään sitten vaikka yksin, mutta ajattelin, että tämä voi mahdollisesti olla viimeinen tilaisuuteni käydä vauvauinnissa. Haluaisin kuitenkin lapset pienellä ikäerolla, joten voi olla että toisen / kolmannen / tms kanssa ei ole oikein jaksamista käydä polskimassa - ja silloin en ainakaan saisi miestä mukaan, kun hänen pitäisi vahtia toista/toisia lapsia!
Mutta sitä katsotaan sitten muiden kohdalla kun on ajankohtaista...
Olen tässä kyllä auttamattomasti myöhässä joten en yhtään ihmettelisi jos emme saisi paikkaa. Miten tämä onkin jäänyt näin, onhan tämä kuitenkin ollut aikaisemminkin mielessä! Uinnit siis alkaisi jo nyt lauantaina :grin No, voidaan mennä kesken kaiken sitten jos joku vaikka jättäytyy pois.
 
Takaisin
Top