Raskaaksi 2017

On kyllä huima ero nuilla pc:n ja rfsu:n testeillä :eek:
 

Liitteet

  • IMG_20190603_222308.jpg
    IMG_20190603_222308.jpg
    9.3 KB · Katsottu: 288
Oi, täällähän on testit tulilla!:) Nyt vaan lykkyä pyttyyn piinapäiviin.:) Itsekin sorruin monen kuukauden testiselibaatin jälkeen metsästämään ovista. Nyt jo dpo 11 ja raskaustestit puhdasta negaa. Ahdistus ja ketutus olisivat varmasti pahemmat, ellei tieto ensi viikon ensikäynnistä helpottaisi mieltä.:)
 
Täällä kp 1. Jotenkin innoissaan sillä tää on nyt meidän ensimmäinen yrityskierto piiiiitkään aikaan :D

Mutta voi jeesus tätä päänsärkyä. Nyt on ollut jo monta päivää tän sumutteen takia. Mikään lääke ei tunnu auttavan (ja mullahan on endon ja migreenin takia aikalailla :D) ja jos auttaa niin ehkä tunniks! Aaargh..
 
Tsemppiä niaset ja talletteluonnea!!
Täällä ei ihmeempää. Olen ollut huonovointinen kp 17 lähtien, eikä siitä ota selvää olinko flunssassa vai mahataudissa. Viikon kuluttua eli menneenä viikonloppuna otin riskin ja lähdin urheilemaan ahdistustani pois. Siitä ei seurannut mitään pahempaa. Luin jostain, että PMS-oireet voivat kestää kaksi viikkoa ja prostaglandiini aiheuttaa mahavaivoja ja huonovointisuutta. Että olisiko sitten sitä ollut. Jossain kohti tein raskaustestinkin viime viikolla, mutta tietenkin se oli negatiivinen. Hohhoi,
Katjusha kp 28 / 27-55?
 
NewMoon, mulla on ollut pari kertaa primolutit kierron täsmääjänä, enkä muista, että mitään merkittävää olis voinut olla. Joskus estrogeenivalmisteet, kuten progynova, ovat aiheuttaneet vähän päänsärkyä.
 
Pene meillä alkanut yritys samaan aikaan! On kyllä pitkä ja raskas polku ollut.

Alinahille ihanaa lomaa :Heartred

Tietääkö kukaan vaikuttaako röntgen siittiöihin? :D Käytettiin eilen koiraa eläinlääkärissä ja halusivat miehen siihen vatsakuvaan koiraa pitämään kiinni. Mietin että menikö ne siinä nyt sit?
 
Takaisin
Top